Home Érdekes! Varga Iza új külsőre váltott – Sokkal dögösebb lett, alig ismerni rá a Barátok közt színésznőjére!

Varga Iza új külsőre váltott – Sokkal dögösebb lett, alig ismerni rá a Barátok közt színésznőjére!

by Judith

Varga Izabella nemrég új külsővel tűnt fel RTL Klub Reggeli című műsorában. A Barátok közt színésznőjének új frizuráját mindenki azonnal észrevette. Azt is elárulta, miért változtatott a külsején.

 

Iza 19 éve töretlenül alakítja az Rtl Klub sorozatának ügyvédnőjét, dr. Balogh Nórát. A szerepet mindmáig nagyon szereti. Nagyon sok frizuraváltáson átesett ezen időszak alatt, és a jelenlegi is a sorozathoz köthető. A színésznő elmondta, hogy Nóra az elkövetkezendőkben sokkal keményebb lesz, mint eddig.

A 44 éves híresség azt állítja, hogy aki a tv képernyőin jelenik meg nap, mint nap, annak mondhatni muszáj hiúnak lennie. Varga Iza azonban nemcsak hiúságból figyel oda a külsejére, hanem azért is, mert második várandósságakor terhességi cukorbetegséget állapítottak meg nála, és azóta oda kell figyelnie a megfelelő szénhidrátbevitelre.

Az elmúlt években azzal vívta ki mindenki figyelmét, hogy a rendszeres edzőtermi látogatásoknak köszönhetően tónusos lett a teste, pár hónappal ezelőtt pedig elkezdett rendszeresen, hetente többször futni- írja a femina.hu.

Hirdetés

You may also like