Home Ezotéria Váratlan meglepetés, exek felbukkanása, válások, költözés és ez még nem minden! Ezt tartogatja a március havi horoszkópod!

Váratlan meglepetés, exek felbukkanása, válások, költözés és ez még nem minden! Ezt tartogatja a március havi horoszkópod!

by Krisztina

Ha azt hinnéd a tavasz első hónapja nyugisan telik majd, hatalmasat tévedsz, minden jegy számára váratlan fordulatok jönnek, amelyek minden csillagjegy életét nagyban megváltoztatják.

 

Kos  ( március 21. – április 20. )

Az egyedülálló Kos a munkával kapcsolatban, vagy a munkahelyén  megismerkedhet valakivel, aki elrabolja a szívét. Szerelmével anyagi jellegű vitába bonyolódhat, mindkettejüknek megvan mindenről a véleménye, tehát a pénzügyekről is, nem lesz könnyű megegyezniük. A párkapcsolatban élőknél az érzelmi feszültségek márciusban enyhülnek, romantikusabb időszak következik. A családi konfliktusok lassítják az eredményes munkavégzésben, és helyben járásra kényszerítik, de ha társával megbeszéli a terveit, megérti, hogy közös jövőjükért dolgozik és elhárulnak az akadályok.

A Jupiter hatására merész tervek megvalósításába kezd, ha követi álmait, sikeres lesz, és ez növeli a bankszámláját is.  Önt nagyon foglalkoztatják a karrierügyek, és  lehetősége is lesz az előrelépésre akár a jelenlegi vagy egy  új munkahelyen. Március közepén kedvező a Vénusz és a Jupiter bolygó hatása, igyekezzen távlatokban gondolkodni, és ne csak a rövid távú célok elérésére gondoljon. Anyagi helyzetében jelentős változás nem várható.

Bika   ( április 21. – május 20. )

Aki jelenleg egyedül él, ebben az időszakban esélye lesz megismerkedni egy olyan emberrel, akivel a későbbiekben komollyá válhat a kapcsolata.  Mielőtt kitárja a szívét ismerje meg alaposan leendő párját, hogy később ne érje csalódás. Társaságban, baráti körben sok új ismeretséget köt, ha mégsem találja meg rögtön a megfelelő partnert, akkor se búslakodjon, mert a sors segíteni fog. Meglévő kapcsolatnál élvezi a párja féltő szeretetét és ennek hatására hatalmas életenergiával rendelkezik. Lazíthat, mert kellemes, nyugodt lesz ez a hónap, az érzelmek szempontjából. Ha azt akarja, hogy párkapcsolatában jól működjenek a dolgok, akkor figyeljen arra, hogy ne tegyen kétértelmű kijelentéseket, és ne célozgasson a múltban történtekre, ne legyen féltékeny. Egy kettesben töltött hétvége, vagy külföldi utazás, lehetőséget ad a romantikus érzések felélesztésére.

Munkájában az Uránusz változásokat jelez, minden másképpen alakul, mint ahogy tervezte. Ha nincs munkája,  márciusban olyat találhat, ami megfelel az elképzeléseinek. Anyagi helyzetét  hullámzások jellemzik, ebben  hónapban váratlan kiadásokra számíthat.

Ikrek  ( május 21. – június 21.)

A szingli Ikrek pozitív kisugárzása, nyitottsága, lehetővé teszi, hogy könnyen ismerkedjenek. Egy kalandnak induló kapcsolat egyre komolyabbá válik és szerelmes lesz. A kapcsolat megerősítésére, összeköltözésre, házasságkötésre is alkalmas ez a hónap. Meglévő párkapcsolatban némi érzelmi hullámzás tapasztalható márciusban. Lelkileg nehéz lesz kezelni, megélni ezeket a napokat, de nem kell aggódnia, hiszen kapcsolatuk mély érzésekre épült. Töltsön több időt a kedvesével, szüksége van az Ön figyelmére, gondoskodására, szeretetére. Váratlan utazás lehetséges a hónap vége felé, ami mindkettőjüknek sok örömet fog okozni.

Változások várhatók a munkahelyén, új főnök, új feladatok, megmutathatja tehetségét, kreativitását.

Munkájában zseniális ötletei lesznek március első hetében, a Merkúr és az Uránusz hatására  a megoldhatatlan problémákra is megtalálja a megoldást. Március 18-án ismét létrejön ez a fényszög a két bolygó között, így kap egy második esélyt, hogy az ötleteit megvalósítsa. Anyagi helyzete nem az elképzelései szerint alakul, több kiadása lesz, mint amire számított.

Rák  ( június 22. – július 22. )

Társaságban a szingli Rák találkozhat, egy olyan különleges emberrel, aki felkelti az érdeklődését és mindent elkövet, hogy megismerhesse. Érdeklődő, kedves természetével meghódítja a másik nem képviselőit. A kölcsönös szeretet mellett, meg kell tanulnia, hogy nemcsak adni, de elfogadni is tudni kell az érzelmeket. A régóta házasságban élők, most harmonikus időszakot élnek meg. A tartós kapcsolat titka a bizalom. Párkapcsolatában képes lesz ráhangolódni partnerére, kiegyensúlyzott, békés napokra, meghitt beszélgetésekre számíthat.

Márciusban fontosnak a tartja a munkahelyi teljesítményét növelni, felhívni magára a figyelmet. Új kihívásokat és lehetőségeket sodor útjába a sors. A munkahelyén a kommunikációból adódó problémák okozhatnak gondot. Figyeljen a határidőkre, fordítson gondot a hibák kijavítására, mert bajba kerülhet.   Ha nincs munkája, ebben a hónapban, olyan munkahelyet talál, amilyet mindig is szeretet volna, kedvező munkaidővel, megfelelő fizetéssel. Anyagi helyzete kedvezően változik, mert váratlan bevételhez jut. Ajánlatos figyelmesen közlekednie gyalogosan és gépkocsival is.

Oroszlán   ( július 23. – augusztus 23. )

A szingli Oroszlán tele van életerővel, energiával úgy érzi, hogy jól tud boldogulni a szerelem útvesztőjében is. A közeledő tavasz hatására vidám, jókedvű, társaságában mindenki felvidul. Érzéki, hatalmas vonzereje nagy hatással van a másik nem képviselőire, bárkit meghódíthat.  Változatos lesz a szerelmi élete, lehetősége lesz megismerni egy olyan embert, akivel el tudna  képzelni egy komoly párkapcsolatot is, vigyázzon nehogy elijessze a hevességével. Házasságban, párkapcsolatban a tisztelet és a bizalom, a közös értékrend nyugodt boldogságot hoz. A belső nyugalma partnerére is jó hatással van, a család létszámában változás lehetséges. Nagyon fontos az Ön számára az igazság, párkapcsolatában szókimondása okozhat hullámvölgyeket.

Munkahelyén termékeny időszak előtt áll, az eddig befektetett munkája meghozza a gyümölcsét. Ha eddig nem volt vezető pozícióban, most végre kiélheti vezetői ambícióit is ebben a hónapban.  A siker kulcsa a türelem, az eredményes munka megtérül, kinevezés, előléptetés is várható. Pénzügyei jól alakulnak, olyan döntéseket hoz, ami jelentősen növeli bankszámláját.

Szűz   ( augusztus 24. – szeptember 23. )

A  szingli Szűz számára energikus hónap következik, most egyetlen szempont vezérli, az, hogy jól érezze magát, ezért mindent lazán kezel. Valóban kellemesen tölti az idejét, sokat szórakozik, de a gondjai elől, nem tud elmenekülni, azokat meg kell oldania. Ez az időszak alkalmas arra, hogy rendet tegyen a lelkében is, ne csak az otthonában. Találkozik egy olyan partnerrel, akivel az élet türelemre és elfogadásra próbálja tanítani.  Érezze jól magát, hagyja magát meghódítani, ne akarjon mindig biztosra menni, lazuljon el. Házasságában türelmetlensége, kötekedése miatt feszültség keletkezik. Megváltozott viselkedését talán egy harmadik fél okozza? Márciusban előfordulhat, hogy akarata ellenére, egy szerelmi háromszögben találja magát.

Munkájában kiváló teljesítményt tud nyújtani a hónap közepétől, kreativitása a csúcson lesz. Munkatársaival  igyekszik jó kapcsolatot kialakítani, sokat segít nekik, ennek ellenére irigylik a sikereit Ha nem érzi jól magát a munkahelyén, ez a hónap új lehetőségeket tartogat, változtasson. Pénzügyeit jól intézi, olyan döntéseket hoz, amivel jelentősen növelni tudja a bankszámláját.

Mérleg   ( szeptember 24. – október 23. )

A szingli Mérleg nagyon vágyik egy társra, de legyen óvatos, jól nézze meg kit választ, nehogy gondolkodás nélkül menjen bele egy kapcsolatba, csak azért, hogy ne legyen egyedül. Könnyen szerelembe esik, ám hamar túl is lesz rajta. Olyan helyen találkozhat új szerelmével, amiről nem ajánlatos beszélnie, de ettől még a kapcsolat jól működhet. Meglévő párkapcsolatban a ki nem mondott sérelmek okozhatnak feszültséget. Sokszor a fáradtság vagy a béke megőrzése miatt nem szólt, nem vitatkozott, ezért partnere nem is sejti, hogy Önnek gondja lehet a kapcsolatukkal. Lehet, hogy Ön is hibás a harmónia megromlásáért, mivel nehezen viseli a kritikát, sértődékeny, időnként nyers stílusa is bántó lehet a partnere számára. Ha megakarja menteni házasságát, jól tenné, ha egy őszinte beszélgetésben tisztázná a vélt, vagy valós sérelmeket.

Megbízható munkaerő, sokat és jól, sokszor hivatalos munkaidőn túl is dolgozik, hogy a feladatát eltudja végezni. Munkatársával kapcsolatban csalódás érheti, azt hitte, hogy a barátja, de csak érdekkapcsolat volt. Anyagi helyzetére nem panaszkodhat, jelentős bevételekre számíthat.

Skorpió  ( október 24. – november 22. )

Társaságban, baráti körben találhat magának partnert a szingli Skorpió. Sok lehetősége lesz az ismerkedésre, de mivel igényes, nehezen talál megfelelőt. Nehezíti a társ megtalálását, hogy fontosnak tartja, a lelki és a szellemi összhangot, valamint a hasonló értékrendet. Az Ön színes egyéniségét sokan kedvelik, az ellenkező nem képviselői is, a baj az, hogy hódolóinak nem küld visszajelzéseket,  így azok sokszor elbátortalanodnak. Meglévő kapcsolatban a szabadságvágyát akarja kiélni, külön programokat csinál, amivel nem kis fejtörést okoz partnerének. Fordítson nagyobb figyelmet a partnerére, egy utazás, kellemes pihenés, mindkettőjüknek jót tenne. A biztonság iránti vágya és az újdonságok iránti érdeklődése folyamatosan harcolnak egymással, ezért elég nehéz a családjának, próbára teszi a türelmüket.

Munkájában kénytelen lesz alkalmazkodni, akkor is, ha nem ért egyet a vezetőivel. Terveit finom meggyőző erővel, egyszerűen, értelmesen tudja elmondani, ezzel olyan embereket vonz magához, akik támogatják céljait és értékelik az eredményeit. Ennek következtében vesztes ügyből is képes sikerest csinálni. Pénzügyei jól alakulnak, bevételei, bankszámlája jelentősen növekedhet.

Nyilas   ( november 23. – december 21. )

A szingli Nyilas romantikus hangulatban van, új szerelemre vágyik. Sajnos ebben a hónapban nem találja meg azt a partnert, akit elképzelt magának. A most kialakuló kapcsolat csak rövid távon működik, hamar vége lesz. Házasságban, párkapcsolatban a hónap közepe felé feszültebb lesz a viszony. Családtagjai nehezen viselik el gyakori hangulatváltozásait, energiaszintje lecsökkent, még a rutinfeladatok is fárasztják. Pihenésre, kikapcsolódásra van szüksége, utazzanak el kettesben egy romantikus hétvégére, ahol egymásra találhatnak és elfelejthetik a szürke hétköznapokat.

Munkájában sikeres lesz, mivel a feladatait profi módon oldja meg, főnökei elégedettek lesznek a teljesítményével, amit anyagilag is honorálnak. Ha nincs állása, 2018-ben biztosan megtalálja álmai  munkahelyét. A sors új munkalehetőséget biztosít az Ön számára, külföldön,  vagy külföldi-érdekeltségű cégnél, ezzel megvalósulhat régi vágya. Mindent megtesz azért, hogy megfeleljen a követelményeknek és a legjobbat hozza ki önmagából. Energikus, magabiztos, szakmai felkészültsége irigylésre méltó. Pénzügyei jól alakulnak, sőt  a bankszámlája is növekszik.

Bak  ( december 22. – január 20. )

Társaságban, baráti körben keresi partnerét a szingli Bak, esélye van arra, hogy megtalálja azt a személyt akinek hasonló az értékrendje és akivel szívesen mutatkozik. Ha nem keresi, akkor is,  rátalál a szerelem legkésőbb a nyár elejéig. Előkerülhet régi szerelem is, a művészetek iránti érdeklődésük során találkoznak, és ez új fejezetet  nyit életükben. Meglévő kapcsolatban úgy érzi, hogy partnere nem foglalkozik eleget Önnel, pedig nagyon szeretne több időt tölteni vele. Szenvedhet a féltékenységtől, legjobb lenne őszintén megbeszélni a problémáikat kellemes környezetben, egy romantikus hétvégén.  Elképzelhető, hogy párja éltávolodása összefügg az Ön gyakori hangulatváltozásaival, amit képtelen követni. Minden kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom.

Munkahelyén az elképzelései szerint alakulnak a dolgok. Fáradhatatlanul dolgozik, amit a főnökei is elismernek, kinevezés vagy előléptetés várható. Teljesítménye kimagasló, sokan  irigylik érte, különösen az idősebb munkatársai. Csalódni fog egyik kollégájában, akiben eddig megbízott, megviselik a történtek. Pénzügyei jól alakulnak, külön munkából vagy jutalomból származhat bevétele, ami jelentősen növelheti a  bankszámláját. Ingatlanügyekben szerencsés időszaka van.

Vízöntő   ( január 21. – február 20. )

A szingli Vízöntő sokat jár társaságba, itt igyekszik megtalálni azt a személyt, aki szellemi  partnere is lehet. A párja kiválasztásánál fontos számára a belső érték, és a csinos külső, nehéz megtalálni azt a személyt, aki megfelel az elvárásainak. Olyan dolgokra lesz figyelmes, amit eddig észre sem vett, találhat egy új hobbit, ami minden szabadidejét leköti, így nem zavarja, ha nincs társa. Meglévő kapcsolatnál problémát okoz a hullámzó kedélyállapota, elbizonytalanítja a partnerét. A megszokás ellen, igyekezzen színes programokkal,utazásokkal élénkíteni kapcsolatukat.

Változások lehetnek a cégnél, új főnök, új munkatársak, új mércék okozhatnak problémákat. Ezek a változások, bármennyire kellemetlenek, nemcsak a cég érdekeit, de a dolgozók érdekeit is szolgálják. Munkahelyén új feladatok várják, ha megállja a helyét, később olyan megbízást kap, ami előléptetéssel és bankszámlája növekedésével jár együtt. Márciusban anyagilag egészen jól áll, még pluszbevételhez is jut. A meglévő kiadásokra számított, így nem okoz problémát a számlák kifizetése, váratlan kiadása nem lesz.

Halak   ( február 21. – március 20. )

A Halak jegyében született ember romantikus, pontos elképzelése van az ideális társról és a szerelmi életről. Ebben az évben az álmok valóra váltása a feladata. Lehetőséget kap a sorstól, hogy olyan párkapcsolatot alakítson ki, amire mindig is vágyott. A társ megtalálására kedvező időpont a március (13-28), most mindenki ellenállhatatlanul vonzónak találja, éljen a lehetőséggel, bárkit meghódíthat. A társ megtalálása nem lesz könnyű, de nem szabad az álmait feladni és egy középszerű kapcsolattal megelégedni. Házasságban, meglévő párkapcsolatban a féltékenység, a szorongás okozhat feszültséget, fél, hogy elveszti a partnerét. Március közepétől törődjön többet családtagjaival és a barátaival, fontosak a közös élmények, a beszélgetések.

Munkájában változások várhatók, az élete felgyorsul, ami időnként problémákat is okozhat. Új munkahely, tanulás vagy átszervezés következtében kedvezőbb beosztást kap, ami anyagi előnyökkel is jár. Anyagi helyzetére figyeljen, takarékoskodjon, mert bevételei hullámzóak lesznek, időnként veszteségek  érik. A fizetési kötelezettségeinek tegyen eleget, mert ellenőrzések várhatók.

Hirdetés

You may also like