Home Érdekes! Van otthon sólámpád? Így derítheted ki, hogy igazit, vagy hamisat vettél!

Van otthon sólámpád? Így derítheted ki, hogy igazit, vagy hamisat vettél!

by Brigitta

Alapvetően a Himalája só lámpa, nagy tisztaságú sódarab, egy kis izzóval a közepén.

Külsejét tekintve mostanában árulják különböző dekoratív formákban is. A valódi, függetlenül attól, hogy dekoráció vagy sem, nagyon is előnyös az egészségünkre.

Tisztítja a levegőt és segít a lakás párás levegőjét megszüntetni, így a penészt is. Könnyíti a légzést, megelőzi a fejfájást és megannyi jótékony hatással van a szervezetünkre. Sajnos előfordul hogy nem  eredeti só lámpát árulnak, ami arról is felismerszik, hogy az eredetire miden esetben garanciát adnak, mivel könnyen törik és ezt a gyártó is tudja. Minden esetben feltüntetik a dobozon ezt!

Az eredeti só lámpák Pakisztánból érkeznek, így ha mást látunk a csomagoláson kezdhetünk gyanakodni. Bekapcsolás után az utánzatok jellemzően nagyon erős fényt bocsájtanak ki, míg az eredeti jóval kevesebbet.

Indiában és Tibetben a Himaláját szentként tisztelik. A Himalája kristálysó 82 féle ásványi anyagot tartalmaz, ami ugyanebben az összetételben található meg az emberi vérben, könnyben, magzatvízben. Ezek a sók magukba szívták a napfény erejét és a Himalája hegyei évmilliókon át megőrizték és kikristályosították nekünk mindezt.

A sólámpák a legtermészetesebb és legegészségesebb mesterséges fényforrások. A sókristályok gyógyító erejét a mai orvostudomány is elismeri.

Mekkora sókristályra van szükségünk?

  • 10 m2 szobába legalább 6 kg 
  • 20 m2 szobába legalább 12 kg

Természetesen elhelyezhetünk több kisebb kristályt is a szobában vagy a lámpát.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .