Home Ezotéria Válassz egy seprűt és tudd meg, hogy te milyen boszorkány rejtőzik benned!

Válassz egy seprűt és tudd meg, hogy te milyen boszorkány rejtőzik benned!

by Judith

Minden nőnek megvan a maga titkos, mágikus ereje… Néhányan ugyan makacsul tagadják, elrejtve a seprűjüket a kamrában, de vannak olyanok is, akik nem rejtik véka alá varázslatos képességeiket. Válassz egy seprűt, és ismerd meg a mágikus képességeddel!

 

Nézzük, melyiket választottad?

1. Vállalkozó boszorkány

Tisztán látod a lehetőségeidet. Szívesen vágsz bele mindig valami újba. A munkában gyakran alkalmazod “boszorkányos ösztönödet”, amely lehetővé teszi a kockázatok és veszteségek elkerülését.
Aktívan töltöd szabadidődet: a seprűnyélen utazás és a dinamikus sportok nem idegenek számodra, és természetesen alig várod a péntek esti összejöveteleket barátaiddal.

2. Vezető boszorkány

Kifejező a külsőd és mágikus az ékesszólásod. Valószínűleg mások is észrevették, hogy képes vagy előrelátni bizonyos eseményeket és arra kellőképpen felkészülni.
Nagyon intelligens vagy, és könnyen elcsíped az ellentmondásokat más emberek szavaiban és érzelmeiben.

3. Erős boszorkány

Képe vagy érzelmi befolyást gyakorolni másokra, miközben jó kapcsolatot ápolsz velük. Az erős vezetői képességek ellenére olyan boszi vagy, aki gyakran mások javáért áldozza fel saját érdekeit.

4. Perfekcionista boszorkány

Jól tudod minden seprű és kalap helyét a házban. Szereted a kifogástalan rendet, és követeled, hogy azt mások is fenntartsák. Ha egy bájital elkészítésén vagy egy fontos gyülekezet megszervezésén dolgozol is, mindent elkövetsz, hogy tökéletes legyen. A többi boszorkányok minden alkalommal kimutatja csodálatukat és tiszteletét előtted!

5. Mentor boszorkány

Finoman fogadod az embereket. A kapcsolat legfontosabb szempontja számodra a bizalom. Soha nem bocsátasz meg a hűtlen varázslóknak. A mentori, tanári képesség a világegyetem ajándékát. Szeretsz olyan fiatal varázslókkal dolgozni, akik valódi példaképként tekinthetnek rád..

6. Acélos boszorkány

Könnyedén felismered a hazugságot és ármánykodást egy kapcsolatban. A találkozókon mindig sikerül prezentálnod és megvédened nézeteidet és elveidet. Sajnálatos módon nem bírod elviselni a többi mágus és boszorkány fölényét, így időnként kicsit durva vagy.

7. Úttörő boszorkány

Széles érdeklődési köröddel különbözöl a többi boszorkánytól. Könnyedén alkalmazkodsz az új körülményekhez és a változásokhoz. Te vagy az a típus, aki vár egy kényelmes pillanatra, hanem azonnal maga oldja meg az összes fontos problémát, és nem fél, attól hogy ő lesz az első, aki egy új bájitalt elkészít.

8. Álmodozó boszorkány 

Álmodozó és lírai személy vagy, akinek bizalmas kapcsolata van a többi boszorkánnyal. Jól olvasol másokban és könnyen rájuk hangolódsz. Nagy jelentőséget tulajdonítasz a megjelenésednek és sosem tudod, hogyan kell jól bánni a mágikus pénzzel.

9. Introvertált boszorkány

Képes vagy örömödet lelni a mindennapos dolgokban és szívesen elvégzed a rutin feladatokat: kazán tisztítasz, házat takarítasz, bájitalt készítesz. Nincs szükséged rá, hogy állandóan körülötted nyüzsögjenek. Szeretne segíteni másoknak és ettől jól érzed magad. Legtöbbször inkább egyedül szeretsz lenni, elmenekülni a hegyekbe, ahol elveszhetsz a gondolataidban, anélkül, hogy bárki is zavarna.

10. Utazó boszorkány

Nem tolerálod a megszokott dolgokat. A gyakori munkahelyváltás nem áll messze tőled. A munka az számodra egy igazi kreatív ugródeszka. Gyakran fogsz egy seprűt, és repülsz el feltérképezhetetlen helyekre. Szívesen közösködsz más varázslókkal, mert nem nincs ellenedre az évszázados tapasztalatok megosztása.

Hirdetés

You may also like