Home Ezotéria Válassz egy képet és tudd meg mit üzennek számodra az Égiek!

Válassz egy képet és tudd meg mit üzennek számodra az Égiek!

by Zsani

Az élet tele van kihívásokkal teli pillanatokkal. Ami az igazán fontos, hogy mindeközben bízzunk Isten áldásában és kérjük őt, hogy adjon erőt, hogy szembenézzünk az életünkbe érkező feladatokkal.

Válassz egy képet az alábbiak közül Figyelj a belső hangodra és a megérzéseidre a választás során. Ez a kép üzenet számodra, mely megmutatja, hol tartasz most az életben és mi a következő lépés, amit meg kell tenned:

1.

Álmaid valósággá válnak

Az élet, amiről álmodozol, hamarosan valósággá válik. Ám tudnod kell, hogy cselekvés nélkül minden álom csak illúzió marad. A Te hitedre és bátorságodra is szükség van! Itt az ideje, hogy számba vedd, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy elérd a céljaidat. A maratoni futók sem úgy kezdték, hogy egyszerre lefutották az egész távot. Apró lépések, kis tettek visznek el majd a nagy egész beteljesülése felé.

Most az a legfontosabb, hogy elkezdd, hogy belevágj abba, ami elvezet az álmaidhoz! Fontos, hogy ne hagyd abba, ne add fel. Cselekedj kitartóan, bármit szeretnél is megvalósítani.

Isten azt ígéri: Ki mint vet, úgy arat. Kitartó munkádnak meglesz az eredménye!

2.

Az Univerzum támogat

Kötelezd el magad! Abban a pillanatban, hogy elkötelezed magad egy vágyott cél mellett, az univerzum összefog, hogy megvalósítsa az álmaidat! Isten a háttérből csodával határos módon hangolja össze az univerzum összes szereplőjének és körülményeinek viselkedését. Most minden érted dolgozik és támogat abban, hogy sikerre vidd azt az ügyet, ami jelenleg foglalkoztat.

Mit jelent az elköteleződés ebben az esetben? Először is higgy abban, hogy megérdemled a jót. Másodszor köteleződj el a jóság, szeretet és kedvesség mellett. Kötelezd el magad Isten mellett, és tudd, hogy az út, melyet ő tartogat számodra, még a legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

Isten azt ígéri: Eléred a céljaidat és végig melletted lesz ezen a csodálatos úton!

3.

Várj türelmesen

Valószínűleg sokat aggodalmaskodtál mostanában: mit kellene tenni, mikor teljesül már amit kértél, hogyan dönts…merre menj az úton.

Ez az üzenet meg szeretne nyugtatni: csodálatos meglepetések várnak rád!

Talán félsz, és aggódsz most, de tudnod kell, hogy minden érted történik. És minden a maga idejében fog elérkezni hozzád! A legvégén majd választ kapsz a miértekre és megérted a történések okát.

Neked csak egy a dolgod: maradj pozitív és türelmesen várj, míg a dolgok maguktól megoldódnak. Nem kell döntened, nem kell tenned most semmit. Egyszerűen csak hittel és szeretettel teli szívvel várd ki, míg az Isten elrendezi körülötted a dolgokat.

Hamarosan hálás leszel minden pillanatért!

Isten azt ígéri: hogy türelmednek meglesz a jutalma!

4.

Hamarosan béke köszönt életedbe

Amin most keresztül mész, az a tapasztalatszerzést és a lelki fejlődésedet szolgálja. Most maradj erős és tudd: Isten végig fogja a kezedet, míg betöltöd sorsodat.

Amikor összecsapnak a fejed fölött a hullámok, akkor lélegezz mélyeket és tudatosítsd magadban: ez a nehézség is az életterved része, mely a te javadat szolgálja. Kérd Istent, hogy töltse meg szívedet békével és szeretettel.

Isten azt ígéri: nyugodj meg, hamarosan beköszönt a béke az életedbe és minden megoldódik!

Forrás

Hirdetés

You may also like