Home Ezotéria Válassz egy képet és eláruljuk mit fogsz bevonzani az életedbe ezen a héten!

Válassz egy képet és eláruljuk mit fogsz bevonzani az életedbe ezen a héten!

by Krisztina

Ha szeretnéd tudni mire számíts ezen a héten és hiszel a vonzás törvényében is, akkor válassz magadnak egyet a 3 kép közül és mi megmondjuk mit fogsz bevonzani az életedbe a következő pár nap.

Ha a választásod az…

Első kép

Ha ezt a képet választottad, akkor egy vágyott célod elérését fogod ünnepelni. A szellem azt üzeni, hogy ez nem a karriereddel, hanem inkább a személyes utaddal van összefüggésben. Fogalmazzunk úgy, hogy ez inkább egy belső ünnep, mintsem egy kívülről megfogható. Talán észreveszed, hogy máshogyan reagálsz dolgokra és képes vagy békére lelni ahelyett, hogy nyugtalan lennél és zavart, ahogyan régebben. Nem számít, hogy mekkora az eredmény, ünnepeld a személyes fejlődésedet!

Második kép

Az elkövetkezendőben elmaradásokkal és kihívásokkal kell majd szembenézned, amelyeket biztos ellenőrzésed alatt kell majd tartanod. Hajlamos lehetsz elcsábulni és túladagolni magad koffeinnel, cukorral, szénhidrátokkal és energia italokkal. Ne tedd. Helyette egészséges alternatívákat válassz. Figyelj arra, hogy mit viszel a szervezetedbe, ez nagyon fontos. Ugyanakkor arra is, hogy mit engedsz az elmédbe.

Harmadik kép

Kapcsolataidban harmónia, egyensúly, szeretet és elégedettség uralkodik. Élvezd ezt a csodás időszakot, mivel a kapcsolataid segítenek felemelkedni és helyt állni a kihívások során, amiket tapasztalsz. Fejezd ki a háládat és szeretetet azok felé, akik szeretnek téged és törődnek veled, mert ők valódi földre szállt angyalok.

Hirdetés

You may also like