Home Ezotéria Válassz egy kártyát, hogy megtudd a személyes üzenetedet. Elárulja, mire van MOST szükséged!

Válassz egy kártyát, hogy megtudd a személyes üzenetedet. Elárulja, mire van MOST szükséged!

by Judith

Nézd meg alaposan a kártyákat, hagyd, hogy az intuíciód vezessen és válaszd azt, amelyik legközelebb áll hozzád.
Ezen a kártyán lesz számodra egy üzenet, amely arra ösztönöz majd, hogy ebben a pillanatban, nem később, nem holnap, hanem ebben a pillanatban figyelj fel a dolgokra és vedd a kezedbe az irányítást az életed felett, mert az életed MOST történik, és most kell törődnöd vele!
Válassza ki egy kártyát a három közül és tudd meg, hogy mi számodra az üzenet!

 

1-es számú kártya

Ez  a kártya az új kezdetek kártyája, számos lehetőséggel. Ezek a lehetőségek nagyon fontos szerepet játszanak abban, hogy oda irányítsanak, ahol lenned kell, így a legjobb érdeked az, hogy kövesd őket, bárhová is vezessenek. Arra ösztönöznek, hogy megtaláld azt a belső erőt és bátorságot, ami szükségeltetik ahhoz, hogy belépj az ismeretlenbe – és a félelem érzése se tántorítson vissza, hogy új életed elkezd.

Új lehetőségek mutatkoznak meg a kapcsolatok, az otthon vagy a karriered területén. Esélyed lesz költözni, tanulni vagy utazni; valami új és izgalmaz dologba kezdeni. Figyelned kell a jelekre, és meg kell ragadnod a pillanatot, amikor felmerül. Ha nyitott vagy az új kezdetre, az Univerzum elvezet a következő logikus lépéshez.

A jelenlegi helyzet javítása érdekében szükséges, hogy alkalmazkodj az életciklusok természetes ritmusához, amelyek egy izgalmas új kezdet felé vezetnek. Tehát légy optimista és ambiciózus és kövesd az ár-apáályokat. Öleld magadhoz az ismeretlen rejtéylét és álmod valóra válik.

Üzeneted: Válaszd az új kezdetet, hogy álmod valóra váljon!

 

2-es számú kártya

Ez a kártya azt mutatja, hogy a jólétre és öngondoskodásra kell összpontosítanod. Arra ösztönöz, hogy olyan gyakorlatokat és viselkedésmintákat fedezz fel, amelyek javíthatják fizikai, érzelmi és mentális egészségét. Akár hagyományos akár alternatív módszereket választasz, fontos ebben az időszakban az egészség és a boldogság előtérbe helyezése. Ideje megszüntetni azokat az egészségtelen szokásokat és viselkedéseket, amelyek akadályozzák a sikeredet.

Kérd szakember segítségét, ha az szükséges. Az optimális egészség alapvető szükségletei közé tartozik a rendszeres  és jó táplálkozás, a testmozgás, a sok vízivás, jó éjszakai alvás, méregtelenítés, a természetben való kijutás, a pihentető tevékenységek, a mérgező emberek és a környezet elkerülése, a pozitív elme fenntartása meditáció vagy jóga, a határaid kijelölése, hogy azt csináld, amit szeretsz, gyakran nevess és tölts időt magaddal.

A jelenlegi helyzet javítása érdekében szükséges hogy az életciklusok természetes ritmusához alkalmazkodj, amelyek arra ösztönöznek, hogy dolgozz a jelenlegi egészségi állapotod javításán. Nincs idő a halogatásra, most kell lépéseket tenned. Kérd a szellemi vezetőidet  vagy az angyalokat, ha szükséges, hogy megmutassák a következő lépést, amit az egészséged érdekében kell tenned.

Üzenet: Egészséges testtel és egészséges lélekkel emelheted fel az energiaszintedet!

 

3-as számú kártya

Ezen kártya szerint az életét kalandnak tekinted. Senki nem tudja, mit hoz a holnap, akkor miért ne használnád ki a mai napot? Ennek a kártyának a kihúzása arra ösztönöz, hogy kilépj a mindennapi kerékvágásból, és izgalmas dolgokat tapasztalj. Nem feltétlenül  kell drámainak lennie; csak néhány kisebb kiigazítás kell, némi kaland és spiritusz.

Itt az idő, hogy kíváncsi légy és merész. Lehet, hogy átrendezed a lakásod vagy kísérletet teszel új ruhadarabokkal. Talán más típusú ételeket is kipróbálsz, új hobbiba kezdesz, vagy tengerentúli útra mész. Néha valami ismerős dolog új verziója is elég ahhoz, hogy felrázza a dolgokat. Még egy véletlenszerű cselekedet is kaland lehet önmagában.

A jelenlegi helyzet javítása érdekében szükséges, hogy az életciklusok természetes ritmusához alkalmazkodj, amelyek összhangban vannak az új élményekkel és kalandokkal. Rengeteg emberrel találkozhatsz, és rengeteg dolgot láthatsz. Tehát nyílj meg az ismeretlennek, frissítsd fel a lelked és szélesítsd a látóhatárodat. A kaland stimulálja az életerőt és erősíti a kapcsolatodat a Forrással.

Üzeneted: Szerezz új élettapasztalatokat és engedd, hogy lelked növekedjen!

Hirdetés

You may also like