Home Ezotéria Válassz egy dolgot a táskádból, amit mindig magadnál hordasz! Nézd mit fed fel rólad!

Válassz egy dolgot a táskádból, amit mindig magadnál hordasz! Nézd mit fed fel rólad!

by Judith

A női táska egy olyan világ, amely tele van csodálatos és váratlan kincsekkel. Mi nők képesek vagyunk elképzelhetetlen mennyiségű holmit pakolni még a legkisebb kézi táskába is.

Ez egy olyan képesség, amellyel a férfiak aligha rendelkezik. Bár kevesen tudják azt, hogy a táskánk tartalma felfedheti bizonyos jellemvonásainkat. Szeretnél új dolgokat megtudni magadról? Íme a teszt.

 

Nyisd ki a táskádat és nézd meg mit rejt. Mi az, ami állandóan benne van? Eltekintve a tárcádtól, kulcsoktól és a telefonodtól, biztosan van valami, ami nélkül sosem indulsz el otthonról.

1. Kozmetikumok és szépészeti termékek

Ápolt megjelenésű vagy, aki szeret mindig tökéletesen kinézni. Nagyon laza vagy és mások élvezik a társaságodat.

2. Könyv

Intelligens vagy, emellett nem szereted elpazarolni az idődet és szeretsz minden egyes percet bölcsen eltölteni. Könnyen előfordulhat, hogy zárkózott vagy.

3. Határidőnapló

Jól szervezett típus vagy, aki hajlamos az élete minden aspektusát irányítás alatt tartani. Megbízható és gyakorlatias vagy.

4. Jegyzetfüzet és írószerek

Kreatív személyiségre vall. Ha megszáll az ihlet, azonnal papírra akarod vetni, legyen az egy vers, rajz vagy dal.

5. Kaja és innivaló

Ha ezek nállad vannak, akkor elég valószínű, hogy van egy csemetéd. A kisgyerekek türelmetlenek és egy jó anya mindig fel van készülve erre. Törődő és megfontolt vagy.

6. Használt zsepik és egyéb szemét

Szereted a tisztaságot és figyelsz a környezetedre. Nem akarsz szemetet hagyni magad után, így inkább a táskádban tartos, amíg nem találsz egy szemetest.

Tetszett a tesz? Oszd meg másokkal is!

Hirdetés

You may also like