Home Ezotéria Válassz 1-et a védelmező isteni kezekből és tudd meg mit üzen számodra!

Válassz 1-et a védelmező isteni kezekből és tudd meg mit üzen számodra!

by Krisztina

Ha választasz egyet a képen látható isteni kezekből, megtudhatod milyen különleges üzenetet tartogatnak számodra és mit szeretnének ezáltal üzenni neked a fentiek.

A hamsa egy tenyér formájú védelmező amulett, más néven: Isten keze. Univerzális jelképe a védelemnek. 

  • 1,Bízz az ösztöneidben és elérhetővé válik a régóta dédelgetett álmod!Sok év után végre ez a te éved lesz! Vágj bele bátran bármibe, minden sikerülni fog!

 

  • 2,Képessé válsz megfelelően mérlegelni dolgokat, így kicsit hangsúlyosabbá válnak szeretteid. Ez így helyes, ne térj le az utadról!Folytasd a kitartó munkát és minden a tiéd lehet! Végre beérik a munkád gyümölcse!

 

  • 3,Ne hagyd, hogy érzelmeid eluralkodjanak feletted, hisz károsan hatással lesznek a terveidre!Új lehetőségek nyílnak meg előtted, ne szalaszd el őket, figyelj jól!

 

  • 4,Könnyen és egyszerűen valósítod meg terveidet, de ne szállj el magadtól!Új kapcsolatokkal gazdagodsz, amik révén jól profitálsz majd az üzleteid/pénzügyeid során!

 

  • 5,Fordíts több időt pihenésre, különben komoly egészségügyi gondjaid lehetnek. Lazíts a gyeplőn!Nem tudsz a karrieredben haladni, ha valaki mindig hátráltat. Aki melletted áll nem igaz társad.

 

  • 6,Ne menj bele a gyermeteg versengésekbe, mert csak bajt hoz a fejedre.Csak úgy lehetsz sikeres, ha nem szégyenled elfogadni mások segítségét. Ha nem így teszel, rengeteg problémát okozol saját magadnak!Egy olyan régi barát tér vissza az életedbe, aki nagyon fontos volt számodra! Most ne veszítsd el, szánj rá időt!
Hirdetés

You may also like