Home Ezotéria Te melyik életelixírt innád meg? Így alakul majd az életed a közeljövőben!

Te melyik életelixírt innád meg? Így alakul majd az életed a közeljövőben!

by Judith

Nézd meg a képet és válaszd ki azt az italt, amelyik boldoggá tenne téged. Utána derítsd ki, hogy mit mond el a választásod a titkos vágyaidról:

 

A ital

Ha az A italt választottad, az azt jelenti, hogy a legnagyobb vágyad most, hogy pihenhess és relaxálhass. A napi rutinod leterhel. Megpróbálod a legtöbbet kihozni magadból, de nem hanyagolhatod el a kellő pihenést sem. Arról sem árt gondolkodnod, hogy a stressz szinted árthat az egészségednek. Vegyél pár nap szabit. Utazz el. Csinálj valamit! Azt se feledd, hogy a szellemi egészségedről is gondoskodnod kell. Sétálj egyet és kapcsold ki az elmédet.

B ital

Ha ezt választottad, az azt jelenti, hogy amire vágysz most, az a változás! A mindennapok egyhangúsága lefáraszt. A napi teendőid untatnak és boldogtalanná tesznek. Csinálj valami mást, változtass most. Nem kell, hogy mindent magad mögött hagyj. Elég ha valami egyszerű dologban változtatsz, mint pl. szállj le a buszról egy másik megállóban, keress új útvonalakat munkába menet és hazafelé, nézz meg új helyeket, találkozz új arcokkal. Tényleg bármi lehet. Új barátokat szerezni is jó ötlet. Ne hagyd, hogy a napi rutinod lehúzzon. A változás rajtad áll!

C ital

Ha a C-t választottad, az azt jelenti, hogy amire a legjobban vágysz most, az a szerelem! Úgy tűnhet, mintha a nosztalgia és a szomorúság keveréke váltana ki késztetést a szerelem megtalálására. Nos, ha mégsem érzed így, és a szerelem nem az, amit most éppen keresel, akkor próbálj találni valami új hobbit. Ne kezdj az első emberrel, aki érdeklődést mutat irántad, várj valaki olyanra, aki hasonlóan gondoskodik, mint te. Passzolnod kell! Nem számít, hogy újra összejössz egy régi pároddal vagy valaki újjal találkozol. Várnod kell a megfelelő párra a megfelelő időben!

D ital

Ha a D-t választottad, az azt jelenti, hogy amire a legjobban vágysz most, az az elismerés Beszélj a barátaiddal vagy a főnököddel. Tégy valamit, amitől legalább gy kissé megkönnyebbülhetsz. Tudasd velük, hogy amit elvársz az a tisztelet és az elismerés, különösen azok részéről, akik fontosak számodra. Talán egyértelműnek hangzik, de nem biztos, hogy tudják, hogy erre vágysz. Ami számunkra teljesen világos, nem biztos, hogy mások számára is az.

Hirdetés

You may also like