Home Ezotéria Te hogyan iszod a kávéd? Meg fogsz lepődni, ha megtudod mit árul el rólad!

Te hogyan iszod a kávéd? Meg fogsz lepődni, ha megtudod mit árul el rólad!

by Judith

Gondoltad volna, hogy mennyi mindent elárul rólad, hogy hogyan iszod a kávédat? Válaszd ki a lentebb található felsorolásból, te melyik kávé típust kortyolgatod a legszívesebben nap, mint nap és nézd meg, ez mit mond el róla!

 

Espresso és török kávé

Szereted az egyszerű és klasszikus dolgokat. Ez nem jelenti, hogy konzervatív lennél, de szereted a klasszikus öltözködési stílust és nagyon racionális gondolkodású vagy. Erősen el tudsz köteleződni és nehezen vagy meggyőzhető a váltásról. Kritikus vagy és nehezen bocsájtod meg mások tévedéseit, de az igaz barátokért bármit képes vagy megtenni.

Fekete kávé

Nem vagy kreativitás hiányában, nagyszerű érzéked van még a legáltalánosabb dolgokban is új lehetőségeket felfedezni.

Cappuccino

Romantikus álmodozó vagy. Néha túlságosan sérülékeny, de mindig próbálod ápolni mások érzéseit. Fontosnak tartod az őszinteséget és tisztességet a barátságban és soha nem utasítanál vissza egy mély, lelki beszélgetést. Olyan szakmát választasz, amelyben a pszichológiát lehet hasznosítani, mivel nagyon érdekelnek az emberek.

Latte és mocha

Imádod a nyüzsgést, imádsz zajos bulikba és éttermekbe járni. Próbálsz minden napot egy kisebb ünnepként megélni. Jól érzed magad nagy cégeknél, ahol színes jellemed virágozhat. Optimista és közvetlen vagy, akivel mindig szórakoztató együtt lenni. A fő ellenséged a monotónia és tisztességtelenség elviselése. Nem vagy képes sokéig elnyomásban maradni.

Americano

Kiegyensúlyozott és racionális típus vagy, akik ésszerű kompromisszumokra kész. Tudod hogyan kell lavírozni az élet zavaros tengerén úgy, hogy nem kerülj konfliktusokba és hű maradj az elveidhez. Szereted a kényelmet az életedben minden téren. Fontos számodra a megbízhatóság a baráti és családi kapcsolataidban és nem tűröd a hazugságot és a rosszindulatot. Elemző gondolkodásod révén szívesen helyezkedsz el az üzleti, pénzügyi világban.

Hideg kávéitalok

Energikus jellem vagy, aki nem szeret várakozni. Temperamentumos, érdeklődő és szenvedélyesen veti bele magát mind elképzelésekbe, mind emberi kapcsolatokba. Ami a szíveden az a szádon. Ha van egy elképzelésed, hajlandó vagy érte minden követ megmozgatni.

Hirdetés

You may also like