Home Ezotéria Szeretnéd tudni ki voltál előző életedben? Születési dátumod megmondja!

Szeretnéd tudni ki voltál előző életedben? Születési dátumod megmondja!

by Krisztina

Az alábbiakban megtudhatod, hogy születési dátumod alapján ki vagy mi voltál az előző életedben!

Július 14-28, szeptember 23-27, október 3-17:

Egy spirituális tanító, bölcs mester voltál. Igen befolyásoló hatással voltál a körülötted levő emberekre. Sok követőd volt, tanításaidra, gondolataidra sokan voltak kíváncsiak. Jelenleg nem kedveled a magánt, társasági ember vagy, mindig segítesz a rászorulóknak.

Január 22-31, szeptember 8-22:

Egy nagy képzelőerővel rendelkező személy voltál, mindig szórakoztattad, és elbűvölted az embereket. Számos csodálód volt, imádtál a reflektorfényben lenni. Ebben az életedben egy nagyon érzékeny személy vagy, de nehezen fejezed ki az érzéseidet. Nem létezik számodra olyan akadály, melyet ne tudnál legyőzni.  

Július 29-augusztus 11, október 30-november 7:

Egy kiváló szónok, és írnok voltál. Mindig előre kiválóan megterveztél mindent, és magabiztosan haladtál a kijelölt célod felé. A jelenben egy nagyon őszinte ember vagy, minden erőszakot elítélsz. Segítőkész vagy, szeretsz részt venni különböző humanitárius tevékenységekben.

Január 8-21, február 1-11:

Egy betyár voltál. Egy szegény családban születtél, és korán rájöttél arra, hogy a világ gazdagokra, és szegényekre oszlik. Azt azt elméletet vallottad, hogy “vedd el a szegényektől, és add oda a gazdagoknak”. Jelenlegi életedben sokkal óvatosabb vagy, előbb gondolkozol, mielőtt cselekednél. A szerelmi kapcsolataidban túl válogatós, és igényes vagy.

Március 1-10, november 27-december 18:

Egy vezető voltál. Büszke, és ambiciózus személyiség voltál, nagy tekintéllyel rendelkeztél. Igen határozott vezető alkat voltál, az is lehet, hogy egészen a királyi trónig felküzdötted magad. A jelenben is szereted irányítani a többieket. Kissé individualista, és önző vagy.

Február 12-29, augusztus 20-31:

E vezetők, és királyok kedvence voltál. Mindened megvolt a múltban, és nem kellett különösebben küzdened ezekért. Elég sok ellenséged, és irigyed volt. Ma egy nagyon érzékeny személy vagy, és nem szereted, ha valaki beleszól a magánéletedbe. Félsz a magánytól. Vigyázz, ne mutasd ki mindig az érzéseidet.  

Április 20-május 8, augusztus 12-19:

Egy kegyetlen hódító voltál. Arra törekedtél, hogy akaratodat mindig rákényszerítsd másokra. Sok ellenséged volt. A jelen életedben nem szereted azokat a személyeket, akik folyton irányítani akarnak. Szereted a kalandokat, és a szabad életet.

Május 9-27, június 29-július 13:

Egy művelt ember voltál. Nem szeretted, ha valaki hibázott, és magaddal szemben is nagyon igényes voltál. Hittél a halál utáni életben. A jelenben eléggé bizalmatlan vagy, de, ha egyszer összebarátkozol valakivel, akkor az egy életre szól. Romantikus alkat vagy, hiszel az igazi létezésében.

Március 11-31, október 18-29, december 19-31:

Egy szónok voltál. Remek beszélő, és meggyőző képességgel rendelkeztél. Romantikus alkat voltál, sokkal többet adtál a szerelemben, mint amennyit kaptál. A jelenben is nagyon jó szónoki képességekkel rendelkezel. Féltékeny típus vagy, és sokat küzdesz a szegénység felszámolás ellen.

Május 28-június 18, szeptember 28-október 2:

Egy igazi kalandor voltál. Mindig hajtott a vágy, hogy felfedezz új dolgokat, terveid között szerepelt minél több nyelv elsajátítása, hogy jobban megismerhesd a világ dolgait. A jelenben egy független személyiség vagy, érdeklődési köröd szerteágazó, felfedező alkat vagy.

Április 1-19, november 8-17:

Lázadó alkat voltál. Folyamatosan konfliktusokba keveredtél, minden bizonnyal a fehér mágia titkait is ismerted. Nem a fizikai, inkább a lelki szeretet fontosságát helyezted előtérbe. A jelenben egy nagyon érzékeny, bölcs, és kritikus személyiség vagy. Gyorsan rájössz, ha az emberek eltitkolnak előled valamit.

Január 1-7, június 19-28, szeptember 1-7, november 18-26:

Egy nagy tudású ember voltál. Kiváló szellemi képességekkel, és mély intuíciós érzékkel rendelkeztél. A jelen életben nagyon fontos számodra a közösség. A felszín alatt mindig a mélyebb lelki összefüggéseket kutatod.

Hirdetés

You may also like