Home Ezotéria Szerdai nap spirituális üzenete minden csillagjegynek- Neked mit ígérnek?

Szerdai nap spirituális üzenete minden csillagjegynek- Neked mit ígérnek?

by Judith

A csillagok mindig iránymutatásul szolgálnak számunkra, a mi dolgunk, hogy megfigyeljük, mi az, amiről informálni szeretnének minket. Íme, minden egyes csillagjegy napi személyes üzenete.

Kos

Keress fel egy rég látott barátot vagy rokont. Olyan jól fogjátok érezni magatokat, hogy a hétvégét is vele kívánod eltölteni.

Bika

Próbálj egy személyes ügyet más perspektívából megfigyelni. Tégy egy nagy sétát a városban vagy egy csendes vízparton, hogy lecsillapíthasd magad.

Ikrek

Szabadulj ki a közvetlen környezetedből, távolodj el a hétköznapok zajától. Meglátod, hogy sokkal jobb hatása lesz, mint azt előre gondoltad.

Rák

Engedd, hogy a képzeleted vezessen. Olyan ötletekkel állsz elő, amelyek másokat is megörvendeztetnek majd. Ne aggódj, lesz társaságod egész hétvégén.

Oroszlán

Keresd fel a barátaidat vagy csatlakozz hozzájuk, ha hívnak. Észre fogod venni, hogy mennyi mindenről lemaradtatok, mióta utoljára láttátok egymást. Zárkózzatok föl.

Szűz

Engedd felszabadulni a benned lakozó gyermeket. Nem kell mindig olyan véresen komolynak lenni. Hagyd, hogy a mókáé legyen a főszerep délután.

Mérleg

Vegyél részt egy jónak ígérkező programban és ne érezz lelkiismeret-furdalást egy elvégzendő feladat miatt. Meg fog várni, abban biztos lehetsz.

Skorpió

Némi változtatásra lesz szükség, hogy egy rég nem látott barátot elszállásolhass. Használd ki az időt és mozdulj ki ezzel a személlyel. Jóleső lesz a viszontlátás.

Nyilas

Ne add fel a tervedet, bármi is legyen az ára. Minden forrást meg fog érni, hiszen érzed, hogy nagyszerű dolgot viszel véghez. Egy közeli barát meglátogat.

Bak

Bár az elméd nehéz gondolatokkal küzd éppen, rólad mégis az sugárzik, hogy kifejezetten jól érzed magad a bőrödben. Bízz meg egy hozzád közel álló személyben.

Vízöntő

Mondj most kevesebbet, figyelj jobban. Tartsd meg magadnak a véleményedet és végezz egyedüli belső munkát. Így is sokat változhat a hozzáállásod egy kapcsolathoz.

Halak

Vegyél részt egy baráti összejövetelen. Hagyd a formalitást, engedd el magad. Lazíts, beszélgess és élvezd az új és érdekes ismeretségek okozta örömöt.

Hirdetés

You may also like