Home Ezotéria A számmisztika szerint így alakul az életed a 2017-es évben!

A számmisztika szerint így alakul az életed a 2017-es évben!

by Krisztina

Ha kíváncsi vagy, nézd meg, hogy mi vár rád ebben az évben!A 2017-es év: 2+0+1+7=10. És mivel a kettős számjegyeket mindig újra össze kell adni, 1+0=1, így lesz a 2017-es év száma az 1-es.

Ez azt jelenti, hogy a 2017-es év az újrakezdések ideje, valami olyanba fogsz kezdeni, ami már igen régi vágyad volt. Új perspektívák nyílnak meg előtted.
Számoljuk ki a személyes számunkat is, és nézzük meg a jelentését! Adjuk össze a születési dátumunk napját, és hónapját, a 2017-es év számaival. Vagyis, ha például február 19-én születtünk, akkor: 0+2+1+9+2+0+1+7=22 2+2=4 A 4-es a személyes számunk. Mindenki végezze el saját magának ezt a számítást, és megtudhatja, mi vár rá ebben az évben!
1. Terveink sikerülni fognak ebben az évben. Új lehetőségek nyílnak meg előttünk, most kezdődik egy 9 éves ciklus első éve, mely tele van reményekkel, és pozitív történésekkel. Hallgassunk a megérzésünkre, a szívünkre, és koncentráljunk arra, mit szeretnénk csinálni az elkövetkező 9 évben.

2.Nagyon fontos az együttműködés, legyünk türelmesek, és diplomatikusak. Várjuk meg azt a megfelelő személyt, akivel képesek lehetünk nagy, és sikeres döntéseket hozni.

3.Önmagunk kifejezésének ideje kezdődik. Használjuk ki képességeinket, kreativitásunkat: írjunk könyvet, énekeljünk, táncoljunk, alkossunk. Mindent tegyünk meg annak érdekében, hogy a lehető legjobban ki tudjuk fejezni önmagunk.

4.Ebben az évben nagyon kemény munka vár ránk. A sikerek elérése érdekében, érdemes mellőznünk a lustaságot.

5.Nagyon sok változás lesz ebben az évben az életünkben. Új barátokra, új ismerősökre, új munkahelyre tehetünk szert. Esetleg a házasság, és gyerek téma is felmerülhet ebben az évben. Érdemes ingatlanba fektetni, vagy építkezni. Itt az ideje, hogy változtassunk az életünkön.

6.Ez az év a családalapítás éve lehet. Pozitív rezgések érzékelhetőek az otthon, és a család körül. Alakítsuk ki a biztonságot adó, kényelmes családi fészkünket.
7.Érdemes sokat pihenni ebben az évben, jobban oda kell figyelnünk az egészségünkre. Fektessük a hangsúlyt a lelki életünk fejlesztésére, tanuljunk, mélyüljünk el jobban belső tulajdonságaink tanulmányozásában.

8.Az eddig munka eredménye ebben az évben fog beérni. Amiért eddig hajtottunk, amiről csak álmodoztunk az most mind elérhetővé válik számunkra.

9.A változtatások, és a befejezések éve. Befejeződnek a régi, szükségtelen dolgok, és elkezdődik az új, eredményes jövő.

Hirdetés

You may also like