Home Ezotéria Pénteki nap személyes üzenete minden csillagjegynek – Az esti Holdfogyatkozás felkavarja mindenki életét és lelkét! A tiéd hogyan?

Pénteki nap személyes üzenete minden csillagjegynek – Az esti Holdfogyatkozás felkavarja mindenki életét és lelkét! A tiéd hogyan?

by Judith

A csillagok mindig iránymutatásul szolgálnak számunkra, a mi dolgunk, hogy megfigyeljük, mi az, amiről informálni szeretnének minket. Íme, minden egyes csillagjegy napi személyes üzenete.

Kos

Tarts ki még egy kicsit. Bár a munkában már feldobott állapotban vagy, amíg nem végzel mindennel, addig ne engedd el magad teljesen. Az utolsó percben is közbejöhet valami.

Bika

Tudj le egy rutin feladatot a nap elején, hogy utána a lényegesebb dolgokkal foglalkozhass. Ne feledkezz meg magadról sem, a kimerültség megbosszulja magát.

Ikrek

Tartsd tiszteletben az érzéseidet és állj ki magadért. Mondd meg bátran egy kollégádnak, ha úgy érzed betelt a pohár. Figyelj arra is, amit közölni akarnak veled.

Rák

Napolj el egy fontos döntést, ami az otthonoddal kapcsolatos. Nem tudod még mitévő légy, de a helyzet idővel radikálisan változhat is.

Oroszlán

Légy nyitott a javaslatokra és egy másfajta szemléletmód befogadására is. A pozitív hozzáállásod hatására a közölni kívánt üzeneted is jobban ár fog menni.

Szűz

Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak a döntésedben. Maradj rendíthetetlen, tudd, hogy mit akarsz és tudatosítsd magadban, hogy mit érzel.

Mérleg

Gondolkodj el és határozd meg magadban, hogy mit vársz el az egyes kapcsolataidtól. Légy hálás, hogy ennyien szeretnek téged. Vedd észre a vissza nem térő lehetőségeket.

Skorpió

Zárkózz el egy kicsit a külvilágtól, ha úgy érzed, hogy nem tudsz megbirkózni mindazzal, ami körülötted folyik. Ez nem tartós megoldás, de jelenleg jót fog tenni.

Nyilas

Próbálj meg összeszedett maradni, mert ez a nap elég sűrűnek ígérkezik, tele megbeszélésekkel és sürgős feladatokkal. A telefonhívásokat is érdemes lesz szelektálnod.

Bak

Lazíts a szigorodon, mert így nem lesz egyszerű egyezségre jutnod a főnököddel vagy a pároddal. Most különösen nem leszel olyan hangulatodban, hogy alkalmazkodj.

Vízöntő

Szedj össze még több információt. Ha kell, kérj szakértői segítséget, ötletelj a kollégákkal vagy barátokkal. Ismerd fel a kínálkozó lehetőségeket.

Halak

Ne engedd, hogy egy feljebbvalód vagy egy idősebb rokonod manipuláljon. Azt tedd, amit helyesnek vélsz. A négyszemközti interakciókban találod meg a megoldást.

Hirdetés

You may also like