Home Ezotéria Novemberi energiák: Az Isteni Nő visszatérésének előrejelzése

Novemberi energiák: Az Isteni Nő visszatérésének előrejelzése

by Judith

Októberben tapasztalni kezdtük, hogy az emberiség szívében és elméjében zajló ébredés következő szintre lépett.

Ez az ébredés közvetlenül kapcsolódik az Isteni Nő energiájának beáramlásához, amelyek a bolygó minden egyes személyének tudatában aktiválódnak, és felkészítenek a 2018-ban és azon túl érkező új változásokra.

A felkészültség, amellyel fogadni tudjuk majd az Isteni Nőre való ébredés következő hullámát, november folyamán tovább fog épülni és erősödni.

Intuícióink megerősítése

Az Isteni Nő ajándékainak egyike az intuíció ajándéka.

Intuícióink szorosan együttműködnek a jobb agyféltekével, olyan betekintést kínálva nekünk, amely megkerüli a logika és az értelem határait. Ez természetes belső tudás, amely meghaladja a szellemi értelemet, és összeköt minket a szív bölcsességével. Az intuíció a Szellemünk hangja.

Intuíciónk folyamatosan beszél hozzánk, függetlenül attól, hogy az elme meghallgatja vagy sem, akár tudatában van, akár nem. Mindig a legmagasabb utunk irányába vezet minket, és kiterjeszt minket, hogy életünket legnagyobb szinten élhessük ebben a háromdimenziós valóságban.

Novemberben lehetőséget kapunk arra, hogy mélyebben összekapcsolódjunk az intuíciónkkal. Ez sokféle módon történhet.

Az egyetlen dolog, amit tőlünk kér, az, hogy legyünk figyelmesek és a jelen pillanatban éljünk, amennyire csak tudunk. Ez biztosítja, az intuícióval való kapcsolatunk jelentős erősödését, így készen állhatunk a személyes és kollektív ébredés következő szakaszára.

Az intuíciónkhoz való kapcsolódás révén megkönnyíthetjük életünknek. Minél jobban összehangolódunk a magasabb áramlással, annál inkább képesek leszünk az életünket, az öröm, a szeretet, a béke, a jólét, a szabadság és a jó közérzet jegyében alakítani.

A november a számmisztikában rendkívül szent hónapja, és az év egyik legfontosabb pontja.

Ez azért van, mert a november 11-ik hónap, és a numerológiában 11 a kreativitás, az egység és a magasabb tudatosság szent rezgése.

2017-ben ezt az energia tovább bővül, a legjelentősebb dátumok: november 1 10, 11, 28 és 29.

Nem számít, mit sodor az utadba, mindannyiunknak megvan az ereje, hogy újra alkossuk, és aktívan részt vegyünk a valóságunkban. Lehet, hogy nincs minden az irányításunk alatt, de azt határozottan tudjuk szabályozni, hogy hogyan reagálunk a dolgokra.

Ezt szem előtt tartva mindannyian használhatjuk a novemberben felkínált energiát, hogy segítsen nekünk megalkotni azt az életet, amelyet igazán élni akarunk.

Mindannyian használhatjuk ezt az energiát, hogy több szeretetet, bőséget és hálát vonzzunk be, mindössze annyit kell tennünk, hogy elkezdjük figyelmünket arra összpontosítani, amit akarunk, nem pedig arra, amit nem akarunk.

 

Hirdetés

You may also like