Home Érdekes! Nostradamus jövendölése 2017-re

Nostradamus jövendölése 2017-re

by Brigitta

A XVI. században élt képzett orvos és csillagász rövid versekbe foglalta jövendöléseit az elkövetkező 2000 évre.

Jóslatai nem egyszer valóra váltak a múltban, ha nem is pontosan, de elég nagy hasonlóságot mutatva a történtekkel. Nézzük mit vízionált erre az időszakra.

Megemlíti Kínát, aki merész lépéseket tesz a gazdasága egyensúlyáért, aminek komoly következményei lehetnek a világra nézve.

Az USA megszűnik mint szuperhatalom, nő a korrupció, az egyenlőtlenség és a pénzügyi elit térhódítása a rendszer hibáival együtt hanyatlásba taszítja az USA-t.

Egyesül Észak és Dél Korea. A jóslat szerint a jelenlegi vezetőt, Kim Dzsongunt leváltják és Oroszországba viszik túszként.

A 2017-es esztendő a Forró Háborúk kirobbanásának éve lehet Nostradamus szerint. A harcok a globális felmelegedés és az erőforrások csökkenése miatt alakulhatnak ki. A terroristák és a biológiai fegyverek is nagy veszélyt fognak jelenteni a jóslat szerint.

A jóslatok értelmezése és időbeni elhelyezése legalább annyira nehéz mint sok hópehely közt megtalálni a legszabályosabbat. A fenti jóslatok tükrében reméljük valamit nagyon rosszul látott.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .