Home Ezotéria Nézd meg a tenyered! A benne futó vonalak elárulják milyen ember vagy legbelül!

Nézd meg a tenyered! A benne futó vonalak elárulják milyen ember vagy legbelül!

by Zsani

A tenyered akár a sorsod tükre is lehet, de csak abban az esetben tudhatsz meg belőle bővebb információkat önmagaddal kapcsolatban például, ha megtanulod a tenyérjóslás vagy elemzés technikáját.

A tenyérolvasás egy ősi művészete, több évezredes múltra tekint vissza. Segítségével beleláthatunk saját lelkünk mélyre. Nézd meg mit mond lelkedről tenyered térképe!

 

A képen látható éles vonal a “házasságvonal”. Ha egymás mellé tesszük kezünket, és megnézzük, hogy a képen jelölt “házasságvonal” hol helyezkedik el egymáshoz képest, megtudhatjuk milyen társak vagyunk egy kapcsolatban:

A vonalak egy magasságban vannak, mondhanti egymásba futnak?

Ezek szerint, te egy nyugodt, szelíd és könyörületes ember vagy. Érzelmi életed stabil, nem szereted,ha érzelmi viharokba kerülsz és ezt nem is állod jól. Ha házasodni készülsz, remek párt választasz (választottál), szerencsésnek tarthatod magad hisz kapcsolataid őszinték, szerelmed és barátaid pedig, remek emberek

A bal tenyereden ma magasabban fut a “házasságvonal” mint a jobbon a bal oldalon?

Ez a bölcsesség egyik jele. Szívesen nyílsz meg idősebb emberek társaságában, könnyebben találod velük a közös hangot. Nem zökkent ki belső békédből mások véleménye, hiszen tudod, hogy a jó úton jársz. Mivel minden téren jellemző rád, hogy korodnál érettebb vagy, így nagy valószínűséggel (70%) lépsz kapcsolatba, vagy kötsz házasságot, nálad idősebb emberekkel.

A jobb tenyereden lévő házasságvonal van magasabban?

Ez esetben erős és magabiztos vagy. Nem riadsz vissza a kihívásoktól, erős és magabiztos személyiség vagy. Nagyon vágysz a szeretetre, és hajlamos vagy a féltékenységre. Könnyedén vonzol magadhoz embereket és nem ritkán nálad fiatalabb, vagy más nációhoz tartozó emberrel kötöd össze az életed.

Hirdetés

You may also like