Home Ezotéria Neked milyen formájú a szemöldököd? Ezt árulja el rólad, vigyázz!

Neked milyen formájú a szemöldököd? Ezt árulja el rólad, vigyázz!

by Judith

Amikor nézel egy rajzfilmet, azonnal megmondhatod, hogy a karakter őrült vagy éppen boldog. Hogyan? Abból, amilyen szögben a szemöldökei állnak. Nagyon jól tudunk kommunikálni szemöldökünkön keresztül. Meg lehet mondani, hogy valaki szkeptikus-e, vagy dühös, vagy mondjuk meglepett.

 

Lenyűgöző, hogy a szemöldök nem csak a körülöttünk lévők számára hordoz információt, hanem mi magunknak is. Miért nőnek egy bizonyos formában? Vagy ha természetesen bozontosak és ellenőrizhetetlenné válnak, miért éppen egy bizonyos alakra formáljuk őket? Mit mesél nekünk arról, hogy kik vagyunk, milyen a személyiségünk?

Melyik az, amelyik a legjobban hasonlít a te szemöldöködhöz? Nézd meg, hogy mit árul el rólad!

A típus

A “magas ívű”, ami azt jelenti, hogy nagyon kíváncsi típus vagy. Nem csak kíváncsi vagy, de szemmel is tartod a körülötted lévő szépséget. Spontán vagy és gyorsan megtanulja az új dolgokat. Mély szeretetet táplálsz mások iránt.

B típus

A “közepes ívű”, ami azt jelenti, hogy kiegyensúlyozott és szórakoztató vagy. Bátor vagy, ha kalandra kerül a sor. Óvatos vagy, ha szerelemről van szó, de ha megtalálod, akkor kitartasz mellette.

C típus

Az “egyenes szögű”, ami azt jelenti, hogy nagyon magabiztos vagy. Szelíd természet vagy és elégedett azzal, amid van és ahol vagy. Ha szerelmes vagy, hűséges vagy a párodhoz.

D típus

A “kissé köríves”, ami azt jelenti, hogy nagyon közvetlen és szeretetreméltó. Megbízható vagy és szenvedélyes az életben.

E típus

Az “egyenes szemlélődő”, ami azt jelenti, hogy a dolgokat valódi értékükben méred és optimista vagy. Intuitív típus vagy, aki gondosan kezeli a fontos dolgokat. Könnyen kimutatod a szeretetedet és lelkesedsz az életért.

F típus

A “kis szögű”, ami azt jelenti, hogy óvatos vagy, amikor a szerelemről van szó. Más ügyekben viszont nem ismersz félelmet. Mindenki úgy gondolja, nagyszerű a humorérzéked. Bájos vagy tele élettel.

Hirdetés

You may also like