Home Ezotéria Neked milyen az arcformád? Ezt gondolják rólad mások!

Neked milyen az arcformád? Ezt gondolják rólad mások!

by Judith

Számos módja van annak, hogy felfedezzük a személyiségünket, mint például születésünk napjából vagy alvópózunkból), de tudtad, hogy az arcod alakja is árulkodik a személyiségedről, és befolyásolja azt, hogy az emberek hogyan ítélnek meg téged?

Az arc formájának meghatározása nehéz lehet, de itt van néhány módja arra, hogy megtudd, a tiéd milyen:

  • A tükörben rajzold körbe az arcod vonalát rúzzsal.
  • Melyik az arcod legszélesebb része? (homlok, arccsont, állkapocs, vagy minden egyenlő)
  • Milyen az állkapcsod alakja? (kerek, hegyes, szögletes)
  • Milyen hosszú az arcod? (rövid, átlagos, hosszú)

 

OVÁLIS

A fizikai jellemzők:
Az állkapcsod  keskeny és hegyes, kicsit szélesebb arccsontod van, és arcod inkább hosszabb, mint széles. Olyan hírességekre hasonlíthatsz, mint Beyoncé, Tina Fey, Jessica Alba, Kate Middleton vagy Jamie Lee Curtis.

Mit gondolnak rólad az emberek?
Az emberek láthatják, hogy gyakorlatias vagy és mindenben túlteljesítesz. Mindig szeretettel fordulsz az emberek felé és minden pillanatban tudod, hogy mit kell mondani.

KEREK

A fizikai jellemzők:
Szélesebb a hajvonalad, kerek az orcád és az állkapcsod is. Az arcod rövidebb és szélesebb, mint magas. A hírességek közül ilyen lehet Ginnifer Goodwin, Kirsten Dunst, Mila Kunis, Emma Stone, Kelly Clarkson vagy Michelle Williams.

Mit gondolnak rólad az emberek?
Körülötted mindenki vidám, érzékeny, gondoskodó és ártatlan személyiségnek gondol. Figyelsz a részletekre, pontos vagy és jó kommunikátor. Ha viszont valaki keresztbe akar tenni neked, azt éles szóval illeted.

SZÖGLETES

A fizikai jellemzők:
Az homlokod és az állkapcsod egy mondhatni szabályos, szögletes alakot keretez. Lady Gaga, Natalie Portman, Leighton Meester, Olivia Wilde, Demi Moore és Angelina Jolie rendelkeznek hasonló arcformával.

Mit gondolnak rólad az emberek?
A magas szintű állóképesség, a gyors észjárásod és ambiciózus személyiséged mindenki számára egyértelmű. Nagyon analitikus és eltökélt tudsz lenni, ami könnyen agresszív versenytárs képét mutathatja.

SZÍV

A fizikai jellemzők:
Széles homlokod van és hegyes állad. Valószínűleg van özvegy csúcsod (widow’s peak), ami a hajvonal hegyes behúzódása a homlokba. Ez az arcforma háromszög ellentéte. Hasonló jellemző Reese Witherspoonra, Zooey Deschanelre, Kourtney Kardashianra, Eva Longoria-ra és Scarlett Johanssonra.

Mit gondolnak rólad az emberek?
Nyilvánvaló, hogy erőteljes megérzéseid vannak, szellemileg erős vagy és sok energiával rendelkezel. Szeretsz szerepelni vagy előtérbe kerülni, így megmutathatod belső erődet. Ha van egy célod, mindenki tudja, hogy nem fogsz megállni, amíg el nem éred.

HÁROMSZÖG

A fizikai jellemzők:
Széles állcsontvonalad van keskeny homlokkal. Ez az arcforma a szív ellentéte. A híres hárömszög arcformájúak: Kelly Osbourne, Jennifer Aniston, Victoria Beckham és Ellie Kemper.

Mit gondolnak rólad az emberek?

Az arc formája mindenki számára tükrözi, hogy művészi, kreatív, ambiciózus és sikeres vagy. Bár általában laza vagy, néha megismerhetik a tüzes temperamentumodat. Általában akkor érzed magad a legjobban, ha a te kezedben van az irányítás.

GYÉMÁNT

A fizikai jellemzők:
Az arcod keskeny, kissé hegyesebb a homlok és az állcsúcsnál, szélesebb az arccsonton. Ilyen arcformájú még Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Selma Blair, Halle Berry és Ashley Greene.

Mit gondolnak rólad az emberek?
Az emberek világosan látják, hogy magas színvonalú munkát nyújtasz, szeretsz irányítás alatt dolgozni és tudást szerezni. Nagyon elszánt vagy, de néha kiszámíthatatlan is lehetsz. Mindenki élvezi a társaságodat, mert nagyon figyelsz a részletekre és a legjobb történeteket te meséled.

 

Az arcformák kissé szubjektívek. Lehet, hogy a te arcodnak világosan meghatározott alakja van, de előfordulhat, hogy  kettő vagy három alak kombinációja. Ne felejtsd el, bármilyen legyen az arcformád, úgy vagy szép, ahogy vagy! A sajátosságaidat mindig az előnyödre használd ki!

Hirdetés

You may also like