Home Ezotéria Napi horoszkóp február 17. hétfő – Mától új irányt vesz az életed!

Napi horoszkóp február 17. hétfő – Mától új irányt vesz az életed!

by Krisztina

Ha ma van a születésnapod: Bízol a belső hangodban? Kellene, hiszen az tudja igazán, hogy mi a legjobb neked és mi fog történni. Hallgass a megérzéseidre és cselekedj azok szerint. Ha így teszel, az előtted álló év csodás lesz.

Ha egyedülálló vagy, az év második fele nagyszerű lesz arra, hogy új emberekkel ismerkedj meg és randevúzz. Élvezni fogod ezt az időszakot. Ha párkapcsolatban élsz, valami újdonság fog beköszönteni az életetekben nyár után. Ennek hatására új irányba fogtok haladni.

Kos

Talán nem volt a legrózsásabb a viszonyod valakivel az elmúlt időszakban, de ha teszel egy kis erőfeszítést és próbálod megérteni, hogy mi az oka a viselkedésének, akkor rendbe tudod hozni a dolgot. Ideje megbocsátani és tovább lépni.

Bika

Tűzz ki magad elé valamit és ne tántorodj el az elkövetkezendő 48 órában. Az elmúlt héten túl sokat formálódtál a körülmények hatására, így ideje némi stabilitást vinni az életedbe. Ha te nem vagy biztos magadban, akkor mégis kicsoda?

Ikrek

Ha őszintén hiszed, hogy a tehetséged el van vesztegetve a jelen környezetedben, akkor tenned kell valamit ezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy szemben fogod találni magad ellenszegüléssel, de ez ne rémítsen meg. Nem tudsz szabaddá válni némi harc nélkül.

Rák

Kötelességed valamit előadni, valamivel előrukkolni és ez alól nem húzhatod ki magad. Ne csak a minimális erőfeszítést add bele a dologba, hozd ki belőle, amit csak lehet. Sosem tudhatod, talán még élvezni is fogod.

Oroszlán

Valami belobbantja a képzelőerődet és nagyon kreatív ötletekkel lát el a hétvégén. Kitágult szemléletednek köszönhetően talán még új pénzszerzési lehetőségekre is bukkansz. Az is lehetséges, hogy már létező ötletekhez nyúlsz, és azokat igazítod a saját igényeidre.

Szűz

Egy merész üzleti lépéssel kapcsolatos kétségeid varázsütésre el fognak illanni az elkövetkező 48 órában. Ha bízol a megérzéseidben és oda fekteted be a pénzed, ahová a szíved súgja, nagy az esély, hogy bankot robbantasz.

Mérleg

Meddig tervezed jobban sanyargatni magad, mint a többiek? A Nap a jóléti szektorodba kerül a hétvégén, így nem ártana végre lazítani egy kicsit. Egy Mérleg sem tud mindent örökké a vállán tartani.

Skorpió

Ami miatt a leginkább aggódsz egy ideje, amiatt kellene a legkevésbé. Mától kezdve egyre pozitívabbnak fogod érezni magad és átjár az optimizmus. Hamarosan minden szerencsés fordulatot vesz. Higgy benne, igaz lesz.

Nyilas

Nem kell hajtanod a tempót. Egyszerűen csak dőlj hátra és bízd a dolgokat egy kicsit a sorsa. Sokkal többet tudsz elérni otthoni fronton is, ha nem akarsz görcsösen mások kedvére tenni. Tegyél sokkal több mindent magadért.

Bak

Egy kapcsolatot érintően fontos döntést kell meghoznod és azt gyorsan kell megtenned, amíg még van lehetőséged a választásra. A döntésnek legfőképp a szívedből kell szólnia. A logika nem mindig a legjobb válasz.

Vízöntő

Egy lehetőség fog felbukkanni előtted az elkövetkező napok egyikén és érdemes lesz lecsapni rá. Emellett fontos, hogy minél több fizikai és érzelmi szeméttől szabadítsd meg magad. Csinálj helyet az újnak, mert addig nem tud megérkezni.

Halak

Egy dolgot, ami már egy ideje lefoglalja a gondolataidat, ideje mellékvágányra helyezni. A Nap hamarosan a jegyedbe ér és az utolsó dolog, amire szükséged van az az, hogy olyan dolgok zavarjanak meg, amelyeket már hetekkel vagy hónapokkal ezelőtt le kellett volna zárnod.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés

You may also like