Home Ezotéria Napi horoszkóp február 1. szombat – Rákok, Halak, Mérlegek, Kosok, Ikrek, Bikák, Szüzek, Skorpiók

Napi horoszkóp február 1. szombat – Rákok, Halak, Mérlegek, Kosok, Ikrek, Bikák, Szüzek, Skorpiók

by Krisztina

Ha ma van a születésnapod: A bolygók azt sugallják, hogy az elkövetkező éved legnagyobb részét párkapcsolati ügyek fogják lefoglalni. Munka fronton azon kell dolgoznod, hogy ki tudj jönni olyan kollégákkal is, akikkel eltérő értékrenden vagytok.

Ha egyedülálló vagy, akkor könnyedén megismerkedhetsz olyanokkal, akiknek a társaságát kifejezetten fogod élvezni. Attól függően, hol tartasz éppen, akár meg is állapodhatsz egyikükkel. Ha párkapcsolatban vagy, kedveseddel nagyon jól érzitek magatokat egymással és ezt mások is észreveszik.

Kos

A rokonaid lehetnének még ennél is követelőzőbbek? Az igazság, hogy igen és az elkövetkező napon mindent meg akarsz majd tenni, hogy ennek megfelelj. Ez felveti a kérdést, mikor fogsz magaddal is törődni?

Bika

Nem csak ellenségeid vannak, hanem igazán értékes barátaid is, akik nem fognak hezitálni, ha segítséget kérsz tőlük. Olyan sokat tettél már értük a múltban, hogy szívesen viszonozzák majd neked.

Ikrek

Nem fogod könnyedén venni a kritikát a mai napon, ami nem túl jó hír, hiszen nem is egyben lesz részed. Ahelyett, hogy elutasítanád, mint féltékenységet, ahogy általában, talán ideje volna figyelned arra, amit hallasz. Lehet benne igazság.

Rák

Talán úgy érzed, hogy nem vagy most a helyzet magaslatán és ez igaz is lehet, de nem kell aggódnod. Tudod jól, hogy minden megváltozhat, akár egy perc alatt is és veled is megtörténik. Jövő héten már újra nyeregben leszel.

Oroszlán

Miért ez a nagy sietség, miért akarsz egyszerre több dolgot is elintézni, amikor egyetlen dologra kellene koncentrálnod? Készíts egy listát a prioritásokról és haladj lépésről lépésre.

Szűz

A legutóbbi ötleted igazi pénzcsináló lehet, de ehhez meg is kell valósítanod, nem csak képzelegni róla. Ha szükségesnek látod, kérj szakértői tanácsot hozzá, hogy hosszú távon is sikeres lehess vele.

Mérleg

Semmi értelme mások rossz szokásai miatt panaszkodni, mert abból soha nem sül ki semmi jó. Ha egyeseket túl nehéz kezelni, akkor inkább vedd a táskádat és távozz. Nem muszáj tűrnöd, ami nem esik jól.

Skorpió

A mai napon meggyűlik valakivel a bajod, aki úgy tűnik, sportot űz abból, hogy felidegesítsen. Vissza akarsz vágni? Nem valami jó ötlet. Inkább hagyd figyelmen kívül, mintha nem is létezne.

Nyilas

A problémáid nem olyan rosszak, amilyennek gondolod őket, szóval ne aggódj annyit, inkább találd meg a módját, hogy megoldd őket. Nézd inkább így: nem számít, hogy milyen rossz most a helyzeted, a világ 95%-a még mindig szívesen cserélne veled.

Bak

Légy óvatos a pénzköltéssel, mert lehet, hogy túlságosan elveszted az önkontrollt. Vannak megalapozott szükségletek, de meggondolatlanul mégsem kellene szórnod a pénzed, szóval tudj különbséget tenni.

Vízöntő

Alig várod, hogy belekezdhess valamiben, de valami mégis visszatart, ami frusztrál. Ez talán az univerzum üzenete feléd, hogy előbb be kell fejezned valamit, amit mér elkezdtél, hogy újba foghass bele.

Halak

Úgy érzed, hogy kézben tartasz egy szituációt, de valaki megpróbál elbizonytalanítani. Ez azonban csak akkor sikerülhet neki, ha hagyod, hogy a negativitása hatással legyen rád és az önbizalmadra. Töröld ki a fejedből az elbukás lehetőségének gondolatát.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Hirdetés

You may also like