Home Ezotéria Nagy 2018-as pénzhoroszkóp: a kezdet nehéz lesz, de utána jön a pénzeső

Nagy 2018-as pénzhoroszkóp: a kezdet nehéz lesz, de utána jön a pénzeső

by Krisztina

Az év eleje sokaknak nehézkesen indul, de utána a legtöbb csillagjegyet eléri egy pozitív hullám. Főleg azoknak kedvez majd az év, akik üzlettel foglalkoznak vagy saját vállalkozásuk van  De a többiekre is szerencsés fordulatok várnak és sokak útja bizony külföldre vezet! Te vajon köztük vagy?

Kos:

III.21. – IV. 20.

Mozgalmas év elé nézel karrier tekintetében, mert temérdek munkád lesz – előrelépési lehetőséggel -, de azzal arányosan érkezik majd a pénz is. Általánosságban is az mondható el, hogy a legkevésbé sem fogsz hiányt szenvedni az évben, lesz mit bőven a tejbe aprítanod! Ha saját üzleted van, az mindenképpen beindul az évben és további anyagi javakra tehetsz szert! Ugyanakkor nem árt, ha tudod, hogy az év közepén és az ősszel nem érdemes kockáztatnod. Kerüld a befektetéseket és a tipikusan „gyors” pénzszerzési lehetőségeket. Inkább egész évben törekedj a biztosra és akkor nem kell attól tartanod, hogy véget ér az anyagi jólét, ami már vár rád!

Bika:

IV. 21. – V. 20.

Az év elején esedékes egy nem várt kiadás, aminek persze nem fogsz örülni, de sajnos elkerülhetetlen lesz. Ám ezután is lehet, hogy kell még költened, mert felmerül a továbbtanulás lehetősége. Gondolj arra, hogy amit megtanulsz, az befektetés és idővel visszafizetődik! Az év közepétől érdemes lehet munkát váltanod, mivel az új jó eséllyel több pénzt kínálna neked! De minden Bikára igaz az, hogy a nyári időszaktól kezdve kimondottan szerencsések lesznek és megtalálják azokat a lehetőségeket, amelyek által több pénzhez juthatnak és stabilizálhatják az anyagi helyzetüket. Még ahhoz ideális lesz ez az év, hogy saját vállalkozást indíts és a magad ura legyél!

Ikrek:

V. 21. – VI. 21.

Ha saját vállalkozásod van, akkor ez lesz az év, amikor fejlődésnek indul és rövid időn belül kinövi magát. De még arra is lehetőséged nyílhat 2018-ban, hogy külföldön végezz munkát. Így is-úgy is tengernyi munka vár rád az évben, de vigasztaljon az a tudat, hogy vele együtt a bevételeid is megsokszorozódnak! Éppen ezért figyelmeztetnek arra a csillagok, hogy nem ártana jobban odafigyelned a beérkező pénzre, mert ha nem fogod meg, egy szempillantás alatt elszórhatod! Gondolkodj el azon, milyen lehetőségeid vannak arra nézve, hogy élvezd is a fizetésedet, de hasznot is húzz belőle, anélkül, hogy elszórnád.

Rák:

VI. 22. – VII. 22

Készülj fel, mert nem sok szusszanásnyi időd lesz a következő évben! Az is megtörténhet, hogy karriert váltasz az év közepén, illetne nincs kizárva, hogy valaki a segítségedre lesz ebben! Amennyiben saját vállalkozásod van, akkor ez a te éved, mert üzleted kinövi magát. Ugyanakkor számolhatsz egy nem várt összeggel is, valamilyen plusz nyereséggel, ami segíthet abban, hogy közelebb kerülj vágyaid eléréshez! De mindegy mikor is érkezik, mert attól függetlenül is ügyelned kellene arra, hogy a tavaszi időszakban ne költekezz, ha nem akarsz pórul járni! Különösen a késő nyártól kezdve alakul majd fényesen az anyagi helyzeted, amikor majd kicsivel többet is megengedhetsz magadnak.

Oroszlán:

VII. 23. – VIII. 23

Az év első néhány hónapjában meglehetősen bizonytalannak érezheted az anyagi helyzetedet. Jó is lesz, ha visszafogod a költekezést és megpróbálsz tavaszig spórolni. Ugyanis onnantól kezdve meg jön az áttörés, a szerencsés fordulat vagy a lehetőség, ami fellendíti az anyagi helyzetedet! Ha üzlettel, befektetésekkel foglalkozol, akkor év végéig szerencsés leszel és nem kevés plusz jövedelemre tehetsz szert. Azzal is számolnod kell, hogy a munkahelyeden belül vagy esetleg kívül, de felmerül annak a lehetősége, hogy külföldre menj dolgozni. Összességében az mondható el, hogy egész évben szépen fog gyarapodni a számlád és hogy egy az év eleji kilengéstől eltekintve semmit sem kell majd nélkülöznöd

Szűz:

VIII. 24. – IX. 23.

Az első negyedévben légy nagyon óvatos, mert valaki megpróbálhat kihasználni, esetleg átverni. Ezért bármilyen csodálatos pénzszerzési, befektetési lehetőségekkel kecsegtessenek téged, kétszer is gondold meg, mire adod ki a pénzed! De még kölcsönt se adj, kivéve, ha utána nem akarod viszontlátni. Főleg inkább az év második felében várható anyagi fellendülés, amikor munkát váltasz vagy plusz munkára teszel szert. Egy fantasztikus állásajánlatot kaphatsz, ami viszont szép bevételt jelentene! Az ősztől kezdve megszilárdul az anyagi helyzeted és akár arra is lehetőséged nyílhat, hogy ingatlant vagy más nagyobb volumenű dolgot vásárolj!

Mérleg:

IX. 24. – X. 23.

Talán már fontolgatod is a munkahelyváltást vagy hogy saját vállalkozást indíts, de ne kapkodd el a döntést, mert még az is lehet, hogy magától is megoldódik a helyzeted, hogy bármit is tennél. Főleg, hogy az közepe felé szinte tálcán kínálják fel neked az álommunkát! A fizetésed is álomszerű lenne, és még rugalmas beosztással is járhat. Ha hitelre, kölcsönre lenne szükséged, akár lakásvásárhoz, azt nagy valószínűleg meg is fogod kapni. Hogyha már meg is van a saját boltod, akkor örülhetsz, mert 2018-ban nyereséges lesz! A második félében érdemes lehet kockáztatni, mert melléd áll a szerencse, és hosszú távra biztosíthatod életedben a bőséget!

Skorpió:

X. 24. – XI. 22.

Már nem kell sok hozzá és 2018-ban bezsebelheted az elismerést és a vele járó pénzt is a munkahelyeden! Előléptetésben részesülsz és ha anyagi gondjaid vannak, nyomban búcsút is inthetsz nekik. A nagy áttörés után egyre sikeresebb leszel és folyamatosan élvezheted majd munkád gyümölcsét, jelentősen megugrik az életszínvonalad minősége. Ha ez nem lenne önmagában is jó hír, a nyári időszakban tető alá hozhatsz egy olyan üzletet, ami által egy nagyobb összeg ütheti a markodat. Akárhonnan is nézzük, minden anyagi probléma elszáll az évben és nem csak stabilizálódik a helyzet, de még olyanokat is megvehetsz majd magadnak, amiről eddig talán csak álmodoztál!

Nyilas:

XI. 23. – XII. 21.

Az előrejelzések szerint 2018-ban mondhatni valóra válnak az álmaid! Megkapod az álommelót, vagy felérsz a karrier csúcsára és dúskálhatsz a bőségben. Tényleg olyan év elé nézel, amikor mindenre lesz pénzed, éppen ezért kellene majd valamiképp kontrolálni magad, hogy ne a felesleges dolgokra szórd el a pénzed. Főleg tavasszal és nyár közepén kell majd elővigyázatosnak lenned, ugyanis becsúszhat egy nem várt kiadás, de akár el is veszíthetsz egy bizonyos összeget! Ezért is kerüld a szerencsejátékokat és a kétes befektetéseket az évben. Ha esetleg úgy döntesz, nem vársz a beharangozott ígéretes munkára, hanem kilépsz, akkor is lehetőleg csak úgy tedd, ha már van másik hely, ahova mehetsz, különben a tartalékaid rövid időn belül elillanak.

Bak:

XII. 22. – I. 20.

Szinte vadászni fogod az év első felében a lehetőséget, hogy plusz pénzre tegyél szert, ugyanis le leszel égve, de csak nem akar majd összejönni. Kora nyártól viszont megjönnek a pozitív hullámok, amikor ismerős segítségével vagy magadnak köszönhetően, hozzájutsz egy olyan munkához, ami sokat dob majd az anyagi helyzeteden. Kitartásodnak köszönhetően rövid időn belül felérhetsz a csúcsra és megteremtheted magadnak a vágyott anyagi biztonságot. Az ősztől majd ennél többre is futja majd, amikor végre élvezni kezded a bőséget. De jobb, ha elfelejted azon ötleteidet, milyen trükkel tegyél szert több pénzre, mert azok csak balul sülhetnek el. Kerülj lehetőleg minden létező kockázatvállalást. Ha pedig lehetőséged lenne az év végén tovább képezni magad, feltétlenül élj vele!

Vízöntő:

I. 21. – II. 19.

Az évben bizony össze kell majd húznod a nadrágodat. Jobban teszed, ha folyamatosan törekedsz majd arra, hogy spórolj. Rengeteg a felesleges kiadásod és egyre csak azon csodálkozol, hová megy a pénz. Ráadásul még nem várt kiadással is kell számolnod az évben legalább kétszer. Sajnos sokszor hozol rossz döntéseket az anyagiakkal kapcsolatban. Nem ártana segítséget kérned olyantól, aki be tudna neked állítani egy fix költségvetési tervet. Ne aggódj, nem kell lemondanod minden jóról, csak ideje megtanulnod bánni a pénzzel. Az év második felétől már lassú, de biztos javulás várható. Erősen gondolkodsz majd azon, hogy külföldre menj dolgozni, ugyanis a lehetőséged meglesz rá.

Halak:

II. 20. – III. 20.

Már az év első hónapjaiban számítanod kell egy kisebb anyagi vesztségre. Attól eltekintve viszont egész évben szerencsésnek mondhatod majd magad, elégedett leszel a kereseteddel és a számlaszámod egyenlegével is. A csillagok szerint akár év közben örökölhetsz vagy legalábbis egy nagyobb összeghez juthatsz. Jó kérdés, hogy csinálod, a Vonzás Törvényének köszönhetően vagy valami más Titoknak, de az biztos, hogy mágnesként fogod vonzani magadhoz a pénzt. Vagy „csak” az előléptetésnek lesz köszönhető? Tavasztól nyárig kerüld az üzleti döntéseket, és ne akarj semmi újba se kezdeni, mert nem végződne szerencsésen.

Hirdetés

You may also like