Home Ezotéria Mit látsz a képen? Elárulja tudatalattid titkát!

Mit látsz a képen? Elárulja tudatalattid titkát!

by Judith

A projektív személyiségtesztek olyan pszichológiai tesztek, amelyek egy többféleképpen értelmezhető ingert szolgáltatnak. Minél több lehetséges értelmezése van egy ingernek, annál nagyobb a válaszadások lehetséges száma és annál jobb lehetőség nyílik a személyiség feltérképezésére.

Az ilyen tesztekben adott válaszok sokkal inkább a személyiségünktől és a tudatalattink működésétől függ, semmint magától az ingertől.

 

Az itt látható kép is egy ilyen személyiségteszt. Az egyetlen dolgod, hogy megnézd a képet. Nem kell vizsgálni csak egyszerűen ránézni. Mit látsz a képen első ránézésre?

 

Egy koponyát

A koponyáról elsőként a félelemre és a halálra asszociálunk, de ugyanakkor nagy erőt is jelképez. Magabiztos vagy és nem rémiszt meg a múlandóság fogalma, hiszen tisztában vagy vele, hogy minden anyagi elmúlik egyszer.

Kész vagy az új kihívásokra és sokkal inkább a megtett út fontos számodra, mint az, amit az út végén remélsz. Végül úgyis győzedelmeskedsz.

Egy nőt

Egy megtört női testet látsz, fejét lehajtva lábai közé? Ez a kép egyértelműen a kimerültséget sugározza. Úgy érzed nagyon leterhelt vagy. A sok-sok feladat és a túlzott elvárások kiveszik minden erődet.

Ideje lassítanod, mert ha ezt folytatod tovább, annak nem lesz pozitív kimenetele. Tarts szünetet és menj el valahová ahol megnyugodhatsz vagy csinálj olyan dolgokat, amelyek kikapcsolnak.

Töltsd fel lemerült elemeidet és újult erővel vágj neki életed megreformálásának.

 

Hirdetés

You may also like