Home Ezotéria Minden csillagjegy párkapcsolati élete megváltozik idén tavasszal. Ezt ígéri a 2017-es tavaszi szerelmi horoszkóp!

Minden csillagjegy párkapcsolati élete megváltozik idén tavasszal. Ezt ígéri a 2017-es tavaszi szerelmi horoszkóp!

by Krisztina

Ha akarjuk, ha nem, március 4-április 15 között a Vénusz olyan érzelmeket mozgathat meg bennünk, és körülöttünk, mely hatására sokkal rózsaszínűbben láthatjuk majd a világot.

Kos (március 21. -április 19.)

A következő időszakban nagyon fontos szerepet kap a Kosok életében a szeretet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor április 15. után egy nagyon kiegyensúlyozott időszakra számíthatsz. Ha egyedülálló vagy, akkor április 11. után számíthatsz arra, hogy pozitív változások következhetnek be az életedben. Az év második felében a Kosok szerelmi élete nagyon harmonikus lesz. Júniustól érdekes meglepetések is várhatnak rád.

Bika (április 20.- május 20.)

Április 15. után nagy lángolásokra számíthatsz a szerelmi életedben. Egy közeli barátoddal ismerősöddel érdekes kötődés alakulhat ki, úgy fogod érezni, mintha szikrázna köztetek a levegő. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor április 15. után harmónia, sok megértés, és szeretet vár majd rád. Igazából június 1. után élvezhetik a Bikák a szerelem energiáit, ekkor köszöntenek rájuk a rózsaszín napok.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az április 11-i telehold romantikus fordulatot hoz az életedbe. Lehetséges, hogy végetér egy eddigi kalandod, de az is lehet, hogy egy rég nem látott ismerős iránt kezdesz mélyebben érezni. Ha párkapcsolatban élsz, úgy érzed ebben az időszakban, hogy kevés odafigyelést, és szeretet kapsz. Június 3. körül egy különleges találkozás várhat rád, ne hagyd, hogy elragadjanak a negatív érzéseid.

Rák ( június 21. – július 22.)

A tavasszal egy megújulás köszönthet be a kapcsolatodban. Az eddigi terveid, most valóra válhatnak. Ha kapcsolatban élsz, akkor nagyon pozitív változásokra számíthatsz, ha csak most várod az igazit, akkor április 15. után nagy meglepetésben lehet részed. Április 8. – 21. között ne hagyd, hogy a munkahelyi gondok eluralkodjanak a hangulatodon.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az április 11. telehold hatására sokkal kommunikatívabb leszel a partnereddel, könnyebben meg tudjátok beszélni a problémáitokat. Egy új mérföldkő lesz az életetekben, hiszen megnyílnak a kommunikáció kapui. Április 27-től pénzügyi előrelépésre is számíthatsz, ettől pedig sokkal kiegyensúlyozottabb, és nyugodtabb leszel majd. Lehetséges, hogy egy olyan szerelmi kapcsolat csalogat majd, amelynek jobb, ha ellent mondasz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Április 2.- 15. között egy stresszesebb időszak köszönthet azokra, akik párkapcsolatban élnek. Ha igazán szeretitek egymást, akkor képesek vagytok legyőzni bármilyen akadályt. Júniustól viszont minden jóra fordulhat. Az egyedülállók először gyógyítsák be a sebeiket, majd megújult erővel várhatják a mindent beteljesítő szerelmi kapcsolatot. Június 20. után álmaik teljesülhetnek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A tavasz első felében kevesebb szerelem, és több munka lesz a láthatáron. Ez nem feltétlenül rossz, hiszen a tanulás, fejlődés, és racionalitás egy kiegyensúlyozottabb életet teremthet számodra. Ezután pedig jöhet a harmonikus szerelem. Az egyedülállók május 20. után rátalálhatnak az igazi szerelemre.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók számára az idén egy régi szerelem újra lángralobbanhat. A szinglik számára az április 2-15. közötti időszak nagyon jó lehetőséget nyújthat arra, hogy letisztuljanak a gondolataik, megnyugodjanak, és harmóniába kerüljenek önmagukkal. Ezután pedig kezdődhet a boldog, és kiegyensúlyozott párkapcsolat.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Tavasszal hullámvasútszerűen fognak elárasztani az érzelmek. Egyik percben pozitív, másik percben pedig negatív érzések ezrei törnek majd rád. Az egyedülálló Nyilasok lehetséges, hogy egy régi ismerős személyében találnak rá a nagy Ő-re.

Bak (december 22. – január 19.)

Április 4-2 között nehezebb időszak várhat rá, kissé frusztrált, és szorongó lehetsz. Április 2-15. között pedig létfontosságú döntések születhetnek az életedben. A tavasz második felében nagyon romantikus időszak köszönthet be az életedben.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ez a tavasz nem tartogat túl sok szerelmet a számodra, de ez persze nem azt jelenti, hogy fel kell hagynod a reménnyel. Ha párkapcsolatban élsz, úgy érezheted, hogy nem vagy biztonságban, de légy türelmes. Ha egyedülálló vagy, felejtsd el a múltat, és inkább tervezgesd tudatosan a jövődet. Nézz bizakodóan a jövő felé, a nyár igazi csodákat tartogat számodra.

Halak (február 19. – március 20.)

Lehetséges, hogy úgy fogod érezni, hogy a szerelmi, és pénzügyi életed nagyon rossz irányba halad. Mindez annak az eredménye lehet, hogy nem bízol magadban eléggé. Legyél türelmesebb magaddal, és pároddal is. Ne veszítsd el bizalmadat, hiszen minden jóra fog fordulni.

Hirdetés

You may also like