Home Ezotéria Milyen színű a körmöd? Ezt sugallod vele a külvilág felé!

Milyen színű a körmöd? Ezt sugallod vele a külvilág felé!

by Judith

Minden nap döntést hozunk azzal kapcsolatban, hogy mit viseljünk, milyen frizura áll a legjobban és persze milyen körömlakkot használjunk, milyen szín passzol leginkább a körmünkhöz.

Ha azt hiszed, hogy ezeknek a választásoknak nincs különösebb jelentősége, hát tévedsz. Ma megmutatjuk neked, hogy a körömlakkod milyen érdekes tényeket árul el a személyiségedről.

Nos, talán nem értesz egyet, mondván, hogy a választást a meglévő ruháink és a jelenlegi hangulatunk befolyásolja minden nap. Ámbár minden nőnek megvan az az egy-két kedvenc színe, amelyet előszeretettel választ ösztönösen.

Tehát, készen állsz rá, hogy valami újat tudj meg önmagadról? Válassz úgy színt a körmeidnek, hogy túl sokat gondolkodnál a dolgon!

Rózsaszín

Ezt a színtugyan lányosnak tartják, de ez ne zavarjon. Elmondja rólad, hogy udvarias, derűs és nyugis vagy.

Piros

A szenvedély és a melegség színe.Magabiztos szeméyiség vagy, aki könnyen lehet forróvérű és igen változékony.

Narancs

Ez a szín pozitív gondolkodásról árulkodik.Aktív és energius vagy, aki mindig a dolgok pozitív oldalát nézi.

Natúr

Azt árulja el rólad, hogy okos és független vagy. Ez eg univerzális szín, amely minden szituációhoz jól alkalmazkodik, ahogyan te is.

Fehér

A tökéletesség színe. Azt jelenti, hogy tiszta és ártatlan vagy. Az emberek kellemes és kedves embernek tartanak.

Szürke

Mivel ez egy átmeneti szín a fehér és a fekete között, kétségekről és hezitálásról árulkodik. Nem szeretsz kockáztatni és szívesen vagy egyedül.

Fekete

Ez a szín arról árulkodik, hogy nehezen kiismerhető vagy, semmint nyitott könyv mások számára. Egy klasszikus és elegáns választás, amely vonzza az intelligens embereket.

Lila

Egy álomdozó szín. Azt mutatja, hogy kreatív vagy és spirituális, ami nem feltétlenül jelenti, hogy vallásos is.

Kék

A kék köröm lojalitásról és őszinteségről árulkodik. Barátságos személyiség vagy, akivel mások szívesen elegyednek beszélgetésbe.

Zöld

A természet színe. Független személyiség vagy, aki harmóniában él önmagával és a világgal is.

Sárga

Egy napfényes szín, amely boldogságot és vidámságot tükröz. Optimista személyiség vagy, aki hajlandó minden lehetőséget megragadni, amit az élet kínál számára.

Barna

Gyakorlatias vagy. Barátságos természet, azonban idő kell számodra, hogy valakit a bizalmadba engedj.

 

Bevallom, az én kedvenc körömlakkom a fekete és a natúr. Ezek szerint én független és titokzatos vagyok, ami igazából tényleg jellemző rám!

 

Hirdetés

You may also like