Home Érdekes! Milyen kisállatod van otthon? Ezektől a betegségektől véd meg téged!

Milyen kisállatod van otthon? Ezektől a betegségektől véd meg téged!

by Krisztina

Ha eddig még soha nem gondolkodtunk el azon, hogy vajon a sors vagy a véletlen műve, hogy milyen kisállatot tartunk otthon, akkor a cikk elolvasása után nem így lesz.

Különleges spirituális küldetéssel választjuk ki ugyanis házi kedvencünket, akivel megosztjuk az életünket és az otthonunkat.

Lássuk, melyik kiállat milyen betegségekkel szemben véd meg bennünket!

Kutya

A kutyák a spirituális világban a kitartást, a bátorságot és a hűséget szimbolizálják, de sokan útmutató szerepet is tulajdonítanak ennek az állatnak. A betegségekkel szemben elsősorban a pszichés problémáktól védi meg gazdiját, képes gyógyítani is azokat, sőt, a depresszióval és a stresszel szemben is védelmet nyújthatnak. Több helyen alkalmaznak már kutyaterápiát az agresszivitás és a lelki eredetű szervi betegségek kezelésében.

Macska

Nem hiába volt szent állat már az ókori Egyiptomban is, a túlvilági kapcsolatokban és a vallásban is nagy szerepet tulajdonítottak neki. Viselkedése és gesztusai előre jelzik az esőt és bárminél hamarabb képes lenne megérezni a közelgő földrengést. Nyugtató hatással van az emberre, megszünteti a stresszt és a szorongást. A macskadorombolás bizonyítottan jótékony hatással van az ízületekre, puszta jelenléte pedig a magas vérnyomást és a szívbetegségek kockázatát is képes megelőzni.

Hal

A halat sokan szerencsehozó állatként tartják számon, a harmóniában való együttélésre és a megfelelő energiacserékre tanít meg bennünket. A hal ősi képviselője a víz elemnek, a víz pedig nem más, mint az alakváltozás hordozója, vagyis megtanít alkalmazkodni. Legfőképp a társas kapcsolatokban van nagy előnye a halak tartásának, kiegyensúlyozott szexuális életet és szerelmi szálakat biztosít.

Sokan nem csak a lovaglás miatt szeretik ezeket az állatokat, hanem valamilyen megmagyarázhatatlan módon vonzódnak hozzájuk. A ló nem más, mint a hatalom és az erő szimbóluma, fizikális és pszichológiai téren is gyógyítja az embert. Lovaglás során az érintkezéssel tudatalatti meditációt sugároz a rajta ülő ember felé, ami emellett fejleszti még a reflexeket, a rekeszizmokat is.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .