Home Ezotéria Mikulás napi horoszkópod elárulja milyen ajándékot tartogatnak számodra a csillagok!

Mikulás napi horoszkópod elárulja milyen ajándékot tartogatnak számodra a csillagok!

by Krisztina

Mikulás napi horoszkópod ne hagyd ki, hiszen nem csak a Mikulástól kaphatsz ajándékot, hanem a csillagoktól is a mai napon.

 

December 6.- án ugyanis több csillagjegy szülötte is számíthat váratlan meglepetésekre, fordulatokra, esetleg olyan változásokra, amikre már régóta vártunk. Lássuk, kinek mit tartogatnak a csillagok!

 

Kos: III. 21. – IV. 19.


A párkapcsolatában sajnos bizonytalanság és kétség uralkodik. Olyan félreértés lehet önök között, amit már jó ideje tisztázni kellett volna. Legyen őszinte önmagával is, és nézzen szembe a problémákkal!

Bika: IV. 20. – V. 20.


Kedvezőek a feltételek az elmélyüléshez, a lelki problémák megoldásához. Ha esetleg megbetegedett volna az elmúlt napokban, biztos lehet abban, hogy mától a gyógyulás útjára lép. Annyit végezzen ma csak, amennyivel megerőltetés nélkül elbír!

Ikrek: V. 21. – VI. 21.


Sajnos nem ígérik a bolygók, hogy mindennel a terv szerint fog haladni. Bár próbálja kézben tartani a dolgokat, nem tud odafigyelni mindenre. Ráadásul valaki alaposan megvárakoztatja, ezzel felborítva a napirendjét.

Rák: VI. 22. – VII. 22.

Ma a párjának néhány barátja érkezhet önökhöz vendégségbe. Terítékre kerülhet néhány kényes téma, igyekezzen diplomatikusan fogalmazni. Ön néha hajlamos arra, hogy olyasmibe is belekotyogjon, amihez tulajdonképpen semmi köze.

Oroszlán: VII. 23. – VIII. 22

A Hold a Halak jegyében áll, kedvez önnek ez a bolygóállás. Nagyszerű, de nagyon egyedi ötlettel rukkol ma elő a munkahelyén. Ne csodálkozzon azon, ha nem lesz mindenki maradéktalanul elragadtatva tőle. Idővel azonban mindenki megbarátkozik az ötlettel…

Szűz: VIII. 23. – IX. 22.

Ne töprengjen, tétovázzon sokat, jól teszi, ha belevág az elképzelései megvalósításába. Egyelőre azonban ne adjon fel semmit jelenlegi életmódjából, munkájából. Lassan, de biztosan haladjon a cél felé!

Mérleg: IX. 23. – X. 22.


Ne akarjon ma semmi fontosat elintézni. Hagyjon magának bőven időt mindenre! A költekezéssel is legyen óvatos, és semmiképp ne vásároljon az interneten, mert átverés áldozata lehet.

Skorpió: X. 23. – XI. 21.


Bonyodalmakkal, késedelemmel kell számolnia. Nyugalomban készítse elő azt, amit szeretett volna. A bolygóállások miatt sok időre, sok kávéra, és még több türelemre lesz szüksége. Vigyázzon a pénzére, mert ma többet költhet, mint kellene.

Nyilas: XI. 22. – XII. 21.

A Hold a Halak jegyében áll. Lehetséges, hogy emiatt nem volt kellemes az éjszakája. Ahogy a nap folyamán a Hold előrehalad, ön is jobban fogja érezni magát. Este új ismeretségeket köthet!

Bak: XII. 22. – I. 19.


Döntési helyzetbe kerülhet ma. Nehezen tud választani a sok lehetőség közül. Próbáljon megnyugodni, és hagyjon időt magának a mérlegelésre. Vegye számításba azt is, a párja mit szól majd a változásokhoz…

Vízöntő: I. 20. – II. 18.


Ingerlékeny hangulatban van. Sajnos a nyugodtnak induló megbeszélések is heves vitákba torkollnak. Néhány meggondolatlan szavával most könnyen elvághatja a boldogulás útját önmaga előtt… Az este már jobb hangulatban telik.

Halak: II. 19. – III. 20.

Kellemetlen feladatok várják, és ön nehezen színlel lelkesedést. Pedig jobban tenné, ha ambiciózusnak mutatkozna, a főnöke árgus szemekkel lesi a munkáját.

Hirdetés

You may also like