Home Ezotéria Mi a pasid csillagjegye? Ilyen férj válik belőle, jól gondold meg mielőtt igent mondasz!

Mi a pasid csillagjegye? Ilyen férj válik belőle, jól gondold meg mielőtt igent mondasz!

by Krisztina

Ahogyan a nőknek is száz arcuk van, ugyanúgy a férfiaknak is. Mindannyian változunk az évek során és minden fontosabb esemény nagyban befolyásolja a karakterünket.

Így vannak ezzel a férfiak is, akik a boldogító igen kimondása után egészen megváltoznak. Ki a jobb irányba, ki pedig a rosszabb út felé.

Vajon a te párod milyen lesz férjként?

Keresd ki csillagjegyét és megtudhatod!

Kos:

Nagyon makacs, és tudja, mit akar az élettől. Ezért a tökéletes nő számára egy ellentétes személyiség. Azt akarja, leendő felesége támogassa őt feltétel nélkül mindenben amit csinál. Gyorsan elveszti érdeklődését, ha nem fogadja el az általa felajánlott kompromisszumot, vagy nem tekinti egyenlő félnek.

Bika:

Szüksége van egy csomó szeretetre, mert egy szenvedélyes férfi, annak ellenére, hogy az ő hozzáállása kemény, erős emberre vall. Olyan feleséget akar, aki  erős és független, mert vonzza az olyan embereket mint saját maga, akik ugyanazokat az értékeket keresik.

Ikrek:

Ha nincs jól fejlett humorérzéke, nem sok esélye, mint feleség. Az Ikrek férfiban mindig a gyermek a lélek lakozik, ezért célszerű, hogy sok figyelmet szenteljen neki, és olykor szerezzen neki valami váratlan meglepetést!

Rák:

A látszat ellenére ez a férfi egy családcentrikus ember, aki szeretne egy olyan feleséget, mint ő. Ha szeret főzni, és nagyon alapos takarítást végez  a ház körül, és szeretne legalább két gyermeket, akkor minden esélye megvan, hogy a felesége legyen. Ezen felül, ő támogatni fogja feltétel nélkül mindenben, amit akar, mert ő az a fajta ember, akinek a felesége az első helyen áll a fontossági sorrendben.

Oroszlán:

Számára az ideális feleség egy gyönyörű és erős nő. Azt akarja, hogy a választott nő tudja, mit akar az élettől, és mindenben nyújtsa a maximumot. Az Oroszlánok szeretnek dicsekedni a szerelmükkel.

Szűz:

Olyan nőt akar, aki házias,érzékeny, de ugyanakkor merész is. Úgy tartja, a nőek otthon kell lenni, vezetnie a háztartást, és nevelnie családias környezetben a gyermekeket. Ő megadja azt a fajta pluszt, ami az anyagi biztonságot jelenti. Megadja a kitüntető figyelmet, és szeretetet, és hajlandó kompromisszumokat kötni.

Mérleg:

Gyakran nem tudja, hogy mit akar az élettől, a Mérleg férfinak ezért szüksége van egy olyan nőre,aki megteremti a tökéletes egyensúlyt. Erős feleséget akar, aki nem fél a döntések meghozatalától, és tökéletes harmóniát teremt mindkettejük számára.

Skorpió:

Szüksége van több szeretetre, és viszonzásul minden erejét a kapcsolatba fekteti bele, hogy minél gyümölcsözőbb és harmonikusabb legyen. Ha érzi a feltétel nélküli szeretetet és törődést, akkor belőle válik az egyik legjobb férj a világon.

Nyilas:

Hozzá egy igazán erős személyiségű hölgy illik, aki intelligens, és mindig lehet vele bármilyen témáról komolyan, vagy humorosan beszélgetni. Szereti ha játékosan provokálják őt, hiszen minden tréfában maradéktalanul benne van.

Bak:

Kissé irányító típus, szereti a dolgok gyeplőjét a saját kezében tartani. Védelmező férfi, aki a szilárd alapot biztosítja a nőnek. Nem riad vissza a vitáktól, szereti inkább megbeszélni, minthogy elfolytsa a gondolatait, érzelmeit. Ha makacs nő vagy, és kompromisszumokat nem vagy hajlandó kötni, akkor nem te vagy számára a megfelelő feleség.

Vízöntő:

Ő egy romantikus, és álmodozó természet, aki hozzá hasonló feleséget keres. Számára az a tökéletes nő az, aki megérti, és megoszt vele minden gondolatot, és ötletet. Mivel a Vízöntő nem könnyű személyiség, ezért a megfelelő hölggyel nagyon nagy egyezést kell mutatniuk.

Halak:

Nagyon értelmes, de bizonyos helyzetekben kissé naiv. Feleségének olyannak kell lennie, aki okos, teljes mértékben a földön jár és reálisan gondolkodik, és nem utolsó sorban jó humorérzékkel rendelkezik. A Halak szereti a kihívásokat, ezért nem keltik fel az érdeklődését a könnyen kapható nők.

Hirdetés

You may also like