Home Ezotéria Mi a csillagjegyed? Ebben rejlik a vonzerőd, amiért beléd szeretnek mások!

Mi a csillagjegyed? Ebben rejlik a vonzerőd, amiért beléd szeretnek mások!

by Judith

Mindannyiunknak vannak vonzó tulajdonságaink, még akkor is ha nem tudunk róla. Nézd meg, hogy a csillagjegyed alapján mit találnak benned vonzónak mások!

 

Kos (március 21 – április 19)

Született vezető típusként a Kos tipikusan olyan ember, aki nem követi, hanem diktálja a trendet. Habár lobbanékonyak, a lelkesedésük és az optimizmusuk miatt szeretnek köréjük gyűlni mások.

Bika (április 20 – május 20)

A legjobb barát típusok és vonzzák az embereket az érzékiségükkel. Lehet, hogy időnként makacs vagy, de értékelik a stabilitásodat és az ízléses megjelenésedet.

Ikrek (május 21 – június 20)

Az Ikrek állandóan csinálnak valamit, így elég nehéz tervezni velük, habár épp ez a vonzó bennük. Mindig energikusan vágsz bele a következő dologba, veled nem lehet unatkozni.

Rák (június 21 – július 22)

Habár kissé érzékeny és önző időnként, a Rák kifogyhatatlan szeretetével vonz másokat. Hűséges és megbízható típusok és biztosan tudhatod, ha egy rák vonzódik hozzád, mivel gyakran tudtodra adja szeretettel és ajándékokkal.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Akárcsak a büszke oroszlán, a csillagjegyek közül az Oroszlán a leghiúbb. Ambiciózus, magabiztos személyiség. Hihetetlenül hűek és nagylelkűek a hozzájuk közel állókkal. A lelkesedésük és szenvedélyük minden iránt az életben nagyon vonzó vonásuk.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Fontos számukra, hogy milyen benyomást tesznek a világra. Minden egyes részletre gondosan figyelnek, a ruháktól kezdve addig, hogy milyen beszélgetésbe elegyednek. Gyakorlatiasak és eszük ágában sincs másnak mutatkozni, mint amik. Ez a mások által is vágyott tulajdonság, ami igazán vonzó bennük.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Hiúak, mint az Oroszlán és méltóságteljesek minden tettükben. Könnyen barátkoznak és ők a társaság békefenntartói, amit élveznek is.

Skorpió (október 23 – november 21)

Zárkózott típusok, de szenvedélyességük és hűségük vonzóvá teszi őket. Nagyon lelkesednek azokért a dolgokért, amiket szeretnek az életben, ideértve a szeretteiket is.

Nyilas (november 22 – december 21)

Néha érzéketlenek és antiszociálisak, ezért nem túl vonzóak egyesek számára, de ha valaki kitartó és megismeri, rájön, hogy mennyire izgalmas és kalandos is tud lenni egy Nyilas.

Bak (december 22 – január 19)

Magas önbizalommal rendelkeznek, amit sokan hibásan önteltségnek vélnek. Azonban ez a magabiztosság vonzó bennük. Ha valaki iránt érdeklődnek, nagyon elkötelezettek és együtt érzőek.

Vízöntő (január 20 – február 18)

A csillagjegyek lázadójaként, a Vízöntő mindig valami új és izgalmas dolgok után keresgél. Ez az, amit kedvelnek bennük. Soha nem utasítják el egy új barátság lehetőségét, hiszen minden új kapcsolat egy új kaland is.

Halak (február 19 – március 20)

Habár időnként érzelem dúsak, érzékenyek és idealisták, hihetetlenül hűségesek azokhoz, akik fontosak számukra. Az emberek vonzódnak az érzelem dús, érzékeny oldaladhoz, ahhoz, hogy mindig meglátod a jót az emberekben.

Hirdetés

You may also like