Home Érdekes! Mexikóban a gyorshajtókat ez a fekvőrendőr állítja meg, nézd mi történik, amikor egy autó közelít! Ilyen a magyar utakra is kellene!

Mexikóban a gyorshajtókat ez a fekvőrendőr állítja meg, nézd mi történik, amikor egy autó közelít! Ilyen a magyar utakra is kellene!

by Judith

Az autók rengeteget fejlődtek az elmúlt 100 évben. A technológia fejlődése nagy hatással volt a férfiak második “legjobb barátjára”, lehetővé téve, hogy évről évre egyre gyorsabban vezethessünk. Ez egyben sok probléma forrása is lett.

Gyakran hallunk világszerte azokról az ámokfutókról, akik képtelenek betartani a sebességhatárt, főleg, ha nincs korlátozó tényező a környékükön, mint a traffipax vagy rendőr.

A fekvőrendőrök nagyon idegesítőek tudnak lenni és képesek tönkretenni a kocsi kerekét is.

Ez a modern sebességkorlátozó fekvőrendőr azonban csak akkor aktiválódik, ha a sofőr túllépi az adott úton kiszabott sebességhatárt.

A többi szabályosan vezető sofőrt azonban nem befolyásolja, tehát ha a megengedett sebességgel autózol, akkor laposan marad, viszont ha gyorsabban, akkor felemelkedik, ahogy közelít az autó, így jelezve, hogy ideje lassítani.

Ismersz olyat, akinek tetszene ez a felfedezés? Oszd meg vele!

 

Hirdetés

You may also like