Home Érdekes! Menyasszonya elvesztése után rátalált újra az igaz szerelem. Csak később derült ki, hogy ők már találkoztak korábban…

Menyasszonya elvesztése után rátalált újra az igaz szerelem. Csak később derült ki, hogy ők már találkoztak korábban…

by Judith

Hiszel a sorsban? Néha annyira váratlan dolgok tudnak történni velünk, hogy elgondolkodunk, ez nem lehet véletlen. Ennek a párnak a szerelmi története a korai gyermekkorukban kezdődött és 30 évvel később folytatódott egy tragikus eseményt követően.

 

Justin Pounders komoly depresszióba zuhant, miután menyasszonya, Adrianne elhunyt. Biztos volt benne, hogy soha nem talál rá a szerelem ezután. Édesanyja imádkozott érte, hogy fiát újra boldognak tudhassa és imája meghallgattatott.

Justin egy nap eldöntött, hogy regisztrál egy társkereső oldalra és szerencsére talált is egy csodás hölgyet. A kapcsolatuk gyorsan fejlődött és el sem tudták képzelni az életet egymás nélkül. Justin hamarosan úgy döntött, ideje Amy-t bemutatnia édesanyjának.

Ekkor váratlan dolog történt. Justin anyukája gyerekkori fotókat mutatott nekik. A képeken szerepelt egy kislány, aki nagyon ismerős lett Justinnak. Kiderül, hogy Amy volt az első szerelme, még óvodából.

Nagyjából 30 év telt el, mire újra találkoztak és ezúttal elhatározták, hogy örökre együtt maradnak. A pár hiszi, hogy Adrianne egy őrangyal, aki segített nekik, hogy újra egymásra találjanak. Ez egy csoda, azután a kemény periódus után. Justin végül újra  képes lett erősnek és boldognak érzi magát.

Milyen csodás szerelmi történet! Kérlek oszd meg te is a barátaiddal.

Hirdetés

You may also like