Home Ezotéria Melyik hónapban születtél? Olyan titkokat tudsz most meg, amik téged is meglepnek majd!

Melyik hónapban születtél? Olyan titkokat tudsz most meg, amik téged is meglepnek majd!

by Judith

Tudd meg, mit árul el rólad a születési hónapod. Meglepően pontos leírás. Én teljesen magamra ismertem az olvasottak alapján.

 

Január

Ambiciózus, keményen dolgozó típusok, akik jól végzik a munkájukat. Igényesek, jól szervezettek és komolyak, ha a helyzet megkívánja, így nagyon jó vezetők kerülnek ki közülük. Nehezen mutatják ki az érzéseiket. Időnként makacsak és nehéz a kedvükben járni. Nagyon gyerek centrikusak és hűséges, figyelmes, mély érzésű társak.

Február

Ők a kalendárium szabad szellemű alakjai, mivel változékony a személyiségük. Egyik pillanatban szenvedélyes, a másikban félénk. Mély gondolkodók, aki szeretik az új kihívásokat és bátran kockáztatnak a céljaikért. Sokan babonásak és furcsa elképzeléssel bírnak a világról. Vonzó emberek, akik könnyen barátkoznak, bár a romantikus oldalukat nem igazán mutatják meg. Időnként makacsak és lázadóak és könnyen megbántódnak.

Március

Érzékeny típusok, akik nagyon együtt érzőek tudnak lenni, szeretnek másokkal törődni és nyugodt békés légkört teremteni. Gyengédek és vonzóak, ugyanakkor zárkózottak, ha kifelé kell mutatniuk érzéseiket. Szívesen viszonozzák a kedvességet és könnyen észreveszik, ha valakinek érzelmi támogatásra van szüksége. Sajnos haragosak és rosszkedvűek tudnak lenni, ha nem nyugodtak a körülményeik. Őszinték és megbízhatóak és szeretik a figyelmességet.

Április

Erős személyiségük és figyeleméhségük igazán szórakoztató barátokká teszik őket. Nagyon aktívak  és néha túl elhamarkodottan döntenek, ha új kihívásról van szó. Jó motiváló erővel bírnak. Jó memóriájúak, és szívesen segítik szeretteiket jó ötletekkel a problémáik megoldásában.

Május

Kifejezetten motiváltak és gyors, elmés megoldásokkal állnak elő minden feladatra. Általában mind szellemileg, mind fizikailag vonzóak és erős partnert vonzanak magukhoz. Nem vállalnak sok gyereket. Imádnak utazni, kulturálódni és olyan csoportos tevékenységekben részt venni, ahol képességeiket kamatoztathatják.

Június

Hajlamosak nagyon érzékenyek lenni arra, hogyan bánnak velük mások. Udvariasságuk és jó humorérzékük miatt könnyen szereznek barátokat, ugyanakkor nagyon hevesek és mélyen érinti őket, ha megbántódnak. Beszédes típusok, szeretnek vitatkozni és szeretik a mély beszélgetéseket, ahol az elméjüket tornáztathatják. Könnyen elunják magukat és hajlamosak halasztani a döntéseiket.

Július

Nagyon közvetlenek és barátságosak, sugárzó személyiségükkel sokakat vonzanak. Fontos számukra, hogy őszinte és gondoskodó vonásaikat tiszteletben tartsák. Bár könnyen szereznek barátokat, nem törekednek rá, hogy ők kezdeményezzenek, várják, hogy őket találják meg.  Általában nyugodtak, mindaddig, amíg ki nem provokálják az ellenkezőjét, ami sokáig kitarthat. Hajlamosak sokat dolgozni és jól teljesítenek az iskolában.

Augusztus

Jó vezetők kerülnek ki közülük, akik bátor személyiséggel rendelkeznek. Vonzóak és barátságosak, szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Romantikus típusok és nem rejtik véka alá az érzelmeiket. Ugyanakkor, ha valami probléma adódik a a párkapcsolatban, a büszkeségük miatt könnyen haragra gerjednek és féltékenyek lesznek.

Szeptember

Makacs típusok, akik nem kifejezetten törekszenek szimpátiára és kritikusak mások ballépéseivel és hibáival kapcsolatban. Magabiztosak a képességeikkel kapcsolatban, keményen dolgoznak és nagyon szervezettek. Igazán intelligensek és keresik az új ismereteket. Kívülről érzéketlennek tetszhetnek, miközben belül dúlnak bennük az érzelmek.

Október

Imádnak barátkozni és jók is benne. Könnyen viszonozzák a szeretetet és kiemelkedő törődést mutatnak szeretteik felé. Könnyen társaloghatunk velük álmokról, határozott véleményünkről és vicces sztorikról. Néhányan jövőbelátó képességekkel is bírnak. Nagy befolyással van rájuk mások véleménye és elképzelései. Bár néha hajlamosak füllenteni és irigykedni, általában becsületes típusok és imádják a gyerekeket.

November

Nagy elképzelésik vannak a jövőről, különféle projektekről, munkáról és más emberekről is. Szeretnek minden feladatot jól körüljárni és egyedi ötletek alapján kivitelezni. Éles elméjűek, néha titokzatosak, egy társaságban néha túl visszafogottak és kiszámíthatatlanok. Ha ezeken valaki képes túllátni, rájön, hogy nagyon mély barátságok és párkapcsolatok köthetők velük. Őszinték és megbízhatóak az élet minden területén. Nagyszerű doktorok és tudományos dolgozók kerülnek ki közülük, ahol kíváncsi, kutató természetük kibontakozhat.

December

A hűség és a nagylelkűség jellemzi őket. Igazán őszinte és megbízható barátok. Aktív, játékos természetek jó humorérzékkel és hazafias szellemmel. Szervezetek vezetőiként gyakran felbukkannak. Negatív jellemzőik a lobbanékonyság, türelmetlenség és az elhamarkodott döntések. Mivel vágynak a szeretetre és a jó megítélésre, ezeken a tulajdonságokon könnyen túl tudnak lendülni.

Hirdetés

You may also like