Home Ezotéria Melyik hónapban születtél? Ebben ér nagy szerencse téged az életed során!

Melyik hónapban születtél? Ebben ér nagy szerencse téged az életed során!

by Zsani

Aki járatos az ezotériában az tudja, hogy mennyire fontos és meghatározó az emberek életében a születési dátum. De fontos szerepet játszik a hónap is az ember életében.

 

Most megtudhatod, attól függően, hogy melyik hónapban születtél, miben leszel majd szerencsés!

 

Január: 

Ha januárban születtél, akkor a szerelemben elkísér a szerencse. Ha néha rögösebb is az út, a végén mindig meglátod, hogy miért volt úgy jó minden, ahogy alakult, és miért volt szerencsés.

Február: 

Ha februárban jöttél a világra, akkor életed során mindig a szerencse kísér, ha a megérzéseidre hallgatsz. Próbáld mindig meghallani a belső hangot, hogy a jó úton haladj.

Március: 

Ha márciusban születtél, akkor azokban a pillanatokban áll mindig melléd a szerencse, amikor bátorságod kerül próbatétel elé. Aki mer, az nyer, és ez nálad hatványozottan igaz.

Április:

Ha áprilisi vagy, akkor az egészségedet illetően leszel szerencsés. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy elkerülöd az orvost, de időben észleled, ha baj van, és könnyen eléred, hogy fitt légy.

Május: 

Májusi születéssel szerencsés leszel, mert képes vagy minden helyzetben meglátni mi az, ami hozzásegíthet az egyensúly megtalálásához. Ne késlekedj, és mindig lépj a tettek mezejére!

Június: 

Ha júniusban születtél, szerencsés vagy mindazért a nőiességért, amvel megáldott téged a sors. A természeted és a jelenség, amilyen vagy, mindenki szívét meghódítja.

Július:

Júliusiként azokban a pillanatokban leszel mindig szerencsés, amikor lépni és cselekedni kell. Ilyenkor a sors értékeli a jó szándékod, a bátorságod és a kitartásod, aztán melléd áll.

Augusztus:

Augusztusban születtél? Akkor azért vagy szerencsés, mert a legnagyobb válság közepette is képes vagy a lelked meggyógyítani, és meglátni a felhők mögül kikacsintó napot.

Szeptember:

Szeptemberi születésnapod abban a szerencsében részesít, hogy éber vagy, és képes vagy idejében felismerni minden veszélyes és rosszra vezető helyzetet.

Október:

Októberiként nagy szerencséd, hogy nyugodt és érzelmileg kiegyensúlyozott emberként éled az életed. Mindig jönnek majd megpróbáltatások, de te hamar újra rálelsz a saját lelki egyensúlyodra.

November:

Ha november a születésed hava, az sikereket ígér neked az élet minden területén, ami igazán nagy szerencse, mert a szívügyektől a karrierig a happy end beléd van kódolva.

December:

Ha decemberben születtél, akkor szerencsés vagy, mert olyan bölcsesség birtokába jutottál, ami kivételessé tesz. Életszemléleted a nagy átlagtól eltér, és érdemes a gondolataidat másokkal is megosztani.

Hirdetés

You may also like