Home DivatÖltözködés Melltartó kisokos. Mire figyeljünk a melltartó kiválasztásakor?

Melltartó kisokos. Mire figyeljünk a melltartó kiválasztásakor?

by Brigitta

Szép, kényelmes, szexi, hátul a keresztpántja nem csúszik fel, a vállpántjait lehet állítani, megemeli a mellet, de nem nyomja le, nem nyomja össze, és így tovább.

Biztosan te is ismered a problémát és a kényelmetlenséget, amit egy nem megfelelő melltartó tud okozni.

Ha azonban megtalálod az ideális darabot, az jót tesz az önbizalmadnak is, hiszen nemcsak tartja, de formálja is a mellet.

Jó hír, hogy egy adott gyártó általában hasonló fazonokat varr, így aztán, ha megtaláltad a kedvenc boltodat, oda bátran visszajárhatsz.
Mielőtt azonban erre sor kerülne, állapítsd meg, hogy mekkora melltartóra van szükséged.

Márkánként kicsit eltérőek lehetnek a kosárméretek, de mégiscsak irányadó az, hogy 75B.

Két méretet mérj le, hogy kiderüljön pontosan, milyen melltartóra van szükséged. Egy mérőszalaggal mérd le a melled alatti részt, illetve a mellbőségedet. Figyelj arra, hogy közben kihúzd magad, így lesz a legpontosabb.

Érdemes az eladók segítségét kérni a választásnál. Az idősebb, tapasztalt hölgyek sokkal nagyobb segítségedre lehetnek, mint a fiatal lányok, akik ugyan ismerik a legutolsó divatot, de fikarcnyit sem értenek az anatómiához.

Furán hangozhat, de válassz ki egy napot a ciklusod közepén, ilyenkor a melled nincs megduzzadva és lelappadva sem. Ha erre nem figyelsz, könnyen lehet, hogy túl nagyot vagy túl kicsit választasz.

Miután a próbafülke magányában magadra vetted a legújabb csipkecsodát, húzd ki magad, és fordulj körbe.
A melltartónak tökéletesen kell passzolnia, nem vághat be, nem lehet túl bő. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy polcként gondolnak a melltartóra. Bár jó, ha kicsit nagyítja a ciciket, a push-up melltartónak is kényelmesnek kell lennie, és nem nyomhatja össze a kebleket.

Emeld fel a kezeidet. Ha alul kicsúsznak a cicik, akkor az nem a te melltartód. Hajolj, hogy biztonságban vannak-e?
Ha letekintesz, akkor fazontól függetlenül a melltartónak fednie kell a melleket. Ha lenézve belelátsz a melltartóba, akkor a kosár nagy. Ha viszont a mellbimbó felett bevág, akkor kicsi.

Bár a pamut az ideális, kevés szép darabot találni belőle, többségük túl egyszerű a mai nő ízlésének. Mégis próbálj olyat találni, melynek bélése pamut.

Mikor, mire használod?

A melltartóvásárlásnál légy tisztában azzal, hogy milyen ruhához és milyen gyakran kívánod viselni a cicifixet.

  • Ha a kedvesedet csábítod el egy leheletfinom darabbal, akkor a kényelem nem elsődleges szempont.
  • Ha azonban egész nap rajtad lesz, akkor az esztétikum mellett a kényelem legyen az elsődleges szempont.
  • Külön kategória a sportmelltartó, ami mindenképpen pamut legyen, hogy felszívja az izzadságot. Jó, ha az alsó részén körbefutó pánt erős és jól tart.

Milyen gyakran mossam?

Egy tanulmány szerint a nőknek átlagosan 10 melltartójuk van amiből 6-ot hordanak rendszeresen. A rendszeresen használt melltartókat 2 de maximum 3 naponta mossuk ki!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .