Home Érdekes! Megszólalt Gesztesi Károly titkos szerelme: „Szerettem volna vele élni, a társa, a párja lenni”

Megszólalt Gesztesi Károly titkos szerelme: „Szerettem volna vele élni, a társa, a párja lenni”

by Krisztina

Még a gyermekvállalás is szóba került Mattesz Csilla és Gesztesi Károly között, akik mindezek ellenére magázták egymást.

Őszintén mesélt Gesztesi Károlyhoz fűződő kapcsolatáról Mattesz Csilla a Story magazinnak. A január elején elhunyt színész 25 éve ismerte meg az úszónőt egy vízilabdaedzés során. Bár később eltávolodtak egymástól, egy idő után Gesztesi újra felkereste Csillát, fiai megszületésekor ugyanis nála kezdtek el úszni a csöppségek, ahogy aztán Panka lánya is.

Bár már első találkozásukkor megtetszett Csilla a művésznek, mégsem éltek soha együtt. A sportoló szerint különleges szálak fűzték őket egymáshoz.

„Elválaszthatatlanok voltunk, barátok, szerelmesek, nagy kapcsolat volt a miénk. Én talán kicsivel szerelmesebb voltam, mint ő, de ennek oka is volt. Számára a nagy ő Claudia volt” – mesélte az olimpikon, aki a válásakor is Gesztesi mellett volt.

„Amikor kimondták a válását Clauval, a tárgyalás után visszament a közös házukba, és felhívott, hogy menjek oda. Odamentem, ő pedig a vállamon sírt. Mi mindig éreztük egymás örömét, bánatát, ha szomorúak voltunk, ha gondunk volt, ha boldogok voltunk, egymást kerestük.”

Csilla szerint Károly nehéz embernek tartotta magát, akivel nem könnyű együtt élni.

„Szerettem őt, szerettem volna vele élni, a társa, a párja lenni, tervezgettük, hogy összeköltözünk, együtt öregszünk meg, de Kicsi gesztenye, ahogy hívtam, féltett engem. Saját magától. Ugyanakkor azt is mondogatta: ‘Csucsu, ha terhes lenne, megtartanánk a babát!’ Talán furcsa, de magázódtunk. Hívő, családszerető ember volt, soha nem mondaná egy nőnek, ne szülje meg a gyermekét. Sajnos, köztünk későn merült fel, hogy gyermekünk legyen, túl idős voltam már akkor” – folytatta Mattesz, aki szerint hiába nem vállalták a nyilvánosság előtt kapcsolatukat, szívük mélyén tudták, hogy összetartoznak.

„Az elmúlt években én is többször aludtam nála, szerette volna, ha hozzáköltözöm. Amikor együtt voltunk, minden bánatát elfelejtette, olyankor kényeztettem, őrangyalként vigyáztam rá, boldogok voltunk.”

Az úszónő utolsó találkozásukkor már nem igazán jó állapotban látta Gesztesit.

„Vizesedett és dagadt a bal keze, a bal lába. Én nem csak úszómester, de gyógyító is vagyok, tudom, ez a szívtől ered” – mesélte Csilla, aki felajánlotta Gesztesinek, hogy menjenek orvoshoz, de a színész meg akarta várni a januárt.

„Sorszerű volt halála. Boldogtalan volt, marcangolta magát, örökös lelkiismeret-furdalással élt. Bántotta, hogy a gyerekei nem vele nőhettek fel. Amit elért a hivatásában, azzal sem volt elégedett, filmet akart rendezni, főszerepet játszani, hiányoztak neki a nagy színházi szerepek, szeretett volna még egyszer tündökölni. Aki a leginkább hiányzott neki, a nagy ő, Claudia. Karcsi elment, de azóta alig alszom, várom a hívását: ‘Csucsu, megyek haza, reméle, maga jól van!'”

Hirdetés

You may also like