Home Érdekes! Meglepő dolog derült ki a szakállas férfiakról!

Meglepő dolog derült ki a szakállas férfiakról!

by Brigitta

A “tudomány” állítása szerint ők jobb szeretők, mint a nem szakállas fiúk. A Journal of Evolutionary Biology kutatása ezt a megállapítást tette közzé.

A szakállas pasikkal hoszzútávú párkapcsolatra lehet számítani, míg a szakáll nélküli fickók gyakorta keresnek alkami kapcsolatot.

8520 megkérdezett nőből 8520 tartotta vonzóbbnak a szakállasokat. Ez elég meggyőző, nem?

Miért van ez így? A szakáll megváltoztatja a férfiak vonásait, vonzóbb és nem mellesleg érettebb külsőt kölcsönöz nekik. Továbbá az arcszőrzet a tesztoszteron jelképe is, ebből tudhatják a csajok, hogy igazi férfivel van dolguk.

Viselőjét a szakáll szexivé és titokzatossá teszi.

Lehet ezt még fokozni! Az ókorban a férfi arcszőrzete mutatta, hogy milyen korban van, illetve, hogy készen áll-e az apaságra?

Persze, azt eddig is tudtátok, hogy a szőr, ha kinő, akkor tud szúrni a lábatokon, de álmotokban sem hittétek volna, hogy ez egy pasinak gondot okozhat a saját arcán. Elvégre azzal nő fel, nem? Az nekik tök természetes. Kivéve, mikor lefekvéskor azt látjátok, hogy simító mozdulatokat tesz az arcán, és a bundát lesimítva próbálja a párnára hajtani a fejét, mert a szőr visszahajlik és szúr.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .