Home Ezotéria MEGÉRKEZETT! Heti horoszkóp február 3.-9. Ez vár rád a jövőhéten!

MEGÉRKEZETT! Heti horoszkóp február 3.-9. Ez vár rád a jövőhéten!

by Krisztina

A héten sokkal eltökéltebbnek kell lennünk a céljainkat illetően és mernünk kell segítségért folyamodni, ha szükséges. Nem szabad hagynunk, hogy mások eltereljék a figyelmünket, hanem maradjunk határozottak. Az érzelmeinkről pedig valljunk őszintén azoknak, akik fontosak számunkra.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit hoz ez a hét.

Kos

Ezen a héten nem szabad megállnod addig, amíg a kitűzött célodat meg nem tudod valósítani. Ha lefoglalod magad, ugyanakkor hagysz időt kifújni a fáradt gőzt, megelőzheted a gondokat. Kérj szakmai segítséget vagy fordulj kollégákhoz, akik információval láthatnak el a jövőbeli terveidre vonatkozóan. Figyelj jól és kerüld a hibákat, különben kritikában részesülhetsz egy olyan embertől, aki meghatározott módon várja elvégezni a dolgokat. A hét vége felé nehezedre fog esni elrejteni az érzelmeidet.

Bika

Sikerül következtetésre jutnod a hét elején egy olyan döntéssel kapcsolatban, amely meghatározhatja a jövődet. Vizsgálj meg minden eshetőséget. Nem mindenki fog örülni a választásodnak, ezért számíts összetűzésekre, de ne hátrálj meg. Egy egyedi ötlettel állnak eléd a hét közepe-vége felé, de mielőtt beszállnál, győződj meg róla, hogy az időbeosztásodba is passzol-e a dolog. Az első helyen a saját feladataid állnak, nem másoké.

Ikrek

Ne vesztegesd az idődet légből kapott, túl szépen hangzó ötletekre és ajánlatokra a hét elején. Légy kritikus, amikor döntést hozol. Sokkal nagyobb lehetőségek bújhatnak meg a hét további részében. Készülj a megbeszélésekre és tedd azt, ami neked a legjobb, nem pedig másnak. Egyenesen a forráshoz menj, ha valaki szeretne bevonni téged egy projektbe és tudd, hogy pontosan mi az elvárás, mielőtt igent mondasz. Érzelmi zsarolás ütheti fel a fejét. Nézd át magad alaposan és fordulj az egészségesebb életmód irányába, ha szükséges.

Rák

Próbálj ki valami újat a hét elején. Egy új hobbi vagy valamilyen mozgásforma, amiről tudod, hogy jobbá teheti az életedet. Ha valaki segítségét ajánlja fel, tudd, hogy mit akar cserébe, mielőtt elfogadod. Mutasd ki az érzéseidet és oszd meg a gondolataidat. Fontos, hogy az emberek tudják, hányadán állsz, mert csak akkor fognak számításba venni. Hallgasd meg a tanácsokat, de a szívedet kövesd, ha azt érzed a helyes útnak. Nem mindenki fog veled egyetérteni és összeveszhetsz valakivel, akit szeretsz.

Oroszlán

Mondd ki, amit gondolsz és haladj tovább. Sok mindent elérhetsz, ha tiszta a tudatod és semmit nem hagysz az utadba állni. Személyes és fizikai fejlődésed első helyen kell, hogy álljon. Gondolkozz el rajta, hogy mi tehet boldoggá és ezt terjeszd ki szeretteidre is. Ha pozitív változást szeretnél megtapasztalni a környezetedben, akkor az csak rajtad múlik. Ha túlzásba viszel valamit, azzal kárt okozhatsz magadban. Ne tedd magad sebezhetővé önmagadat károsító tevékenységekkel. Tűzz ki a hét végén új célokat magad elé.

Szűz

A fegyelmezettség segíteni fog összeszedni magad. Állíts fel magadnak egy rutint, amihez tudsz ragaszkodni, és amivel el tudod érni a céljaidat. Egy változás váratlanul érhet és bezavarhat a teljesítőképességedbe a munkahelyen, a hét elején. Ha egy kiszámíthatatlan kollégával dolgozol együtt, tudd, hogy az életedet jobbá teszi, mivel mindig fel fogsz készülni minden eshetőségre és jobb pozícióba is kerülhetsz általa. Egy családot érintő érzelmi ügy felüti a fejét a hét közepén. Ne akarj megfizetni mások ballépéseiért a hét vége felé.

Mérleg

Ne húzd fel magad a semmiért a hét legelején. Racionálisan gondolj bele, hogy mi a jó oldala annak, hogy együtt dolgozhatsz egy követelőző személlyel és ne húzd fel magad, ha összetűzésbe keveredtek. Egy lehetőséget ne hagyj figyelmen kívül, még akkor sem, ha valaki nem akarja, hogy részese légy. Szükséged van valamilyen figyelem elterelésre stressz csökkentés és örömszerzés céljából. A mértékletesség megelőzi a bajt. Valaki meg fog szegni egy ígéretet, ezért jó, ha készülsz másik tervvel.

Skorpió

Szünetre van szükséged a hét elején. Egy cél, amely sok tennivalót követel, fel fogja borzolni a képzelőerődet. Érzelmi viharba keveredhetsz a hét közepén. Tegyél meg mindent, hogy jól ki tudj jönni másokkal és megelőzheted a kellemetlen helyzeteket. Térj vissza az alapokhoz és pozitív változásokra számíthatsz. Egy különleges élményben lesz részed a hét vége felé, amely változást hoz abba, ahogyan élsz. Tanulj abból, amit látsz és egy olyan életmódot fedezhetsz fel, amely segít sokkal inkább a természet és nem az anyagiak felé elköteleződni. Oszd meg az érzéseidet a hét vége felé valakivel, akit szeretsz.

Nyilas

Gondold át alaposan a hét elején, hogy mit szeretnél kezdeni az életed hátralévő részében és egy olyan tervvel állhatsz elő, ami nagyon kedvező lesz számodra. Egy ötlet, amivel valaki elő fog állni, arra buzdít majd, hogy tovább fejleszd a képességeidet. Készülj fel, hogy valaki érzelmi taktikát fog alkalmazni annak érdekében, hogy rászedjen egy olyan dologra, amit nem kellene tegyél. Fektess több energiát az önfejlesztésbe. A hét vége felé egy pozitív változás arra buzdít majd, hogy javíts az életkörülményeiden.

Bak

Kezeld a kiszámíthatatlan embereket ésszerűen és ne hagyd, hogy az érzelmeid vezéreljenek, mert később nagyon megbánhatod. Gondolkodj, mielőtt cselekednél. A személyes változás kell, legyen a célod ezen a héten. Másokat nem változtathatsz meg akarattal, viszont te lehetsz sokkal szeretetteljesebb és alázatosabb. Alakíts a hozzáállásodon a hét közepe-vége felé. Ha ez sikerül, rájöhetsz, mi mindenre vagy képes és másokat is arra ösztönzöl majd, hogy kövessék a példádat.

Vízöntő

Vedd figyelembe az összes lehetőséget a hét elején. Könnyedén lemaradhatsz valamiről a célod elérése közben, ha valaki nem szolgáltat megfelelő információt ahhoz, hogy bölcs döntést hozhass. Kérdezz konkrétan. Egy lehetőséget nem szabad elkerülnöd, mert valaki problémázik körülötte. A kimenetel téged kell, hogy boldoggá tegyen, nem őt. Egy érzelmekkel teli kérés nem kell, hogy parancsként csapódjon le benned, főleg, ha olyan dologról van szó, amit nem akarsz megtenni.

Halak

Ajánld fel a segítségedet a hét elején, de azt ne hagyd, hogy kihasználjanak. Állítsd fel a határokat és ne másokét kövesd. Tanulj a hibáidból, amit a hét elején követsz el. Hagyd, hogy a tapasztalataid segítsenek elkerülni egy olyan szituációt, amely túlzó és egészségtelen. Oszd meg az érzéseidet a hét közepén valakivel, akivel törődsz. Törődj jobban az egészségeddel és kerüld el a civakodást egy makacs személlyel.

Hirdetés

You may also like