Home Ezotéria MEGÉRKEZETT! Ez vár rád a szerelemben a Valentin napi horoszkópod szerint!

MEGÉRKEZETT! Ez vár rád a szerelemben a Valentin napi horoszkópod szerint!

by Krisztina

A Valentin nap minden szerelmes és párkapcsolatban élő ember számára piros betűs ünnep, amikor mindenki nagy változásokat, meglepetéseket, váratlan fordulatokat vár el ettől a naptól. Ha nem szeretnél bizonytalanságban élni, nézd meg, hogy a csillagok állása szerint mi vár rád Valentin napon a szerelemben!

Kos

Tele leszel erővel ezen a napon, ami a szerelmi életedben is megmutatkozik majd. Ha Kos a párod és meg szeretnéd lepni, akkor olyan dologgal lepd meg, ami adrenalinnal tölti fel őt. Ezen a napon a Kosok életében bármi megtörténhet, egy igazi szenvedélyes szerelmi napban lesz részed!

Bika

Sok-sok figyelmességre és kedvességre számíthatsz a párodtól ezen a napon, aki képes lesz érted lehozni akár a csillagokat is. A Bikák szeretik, ha kényeztetik őket, ezért te mindent vess be annak érdekében, hogy érzékeit felkorbácsold és örömet szerezz neki. Mindent készíts elő, ami az érzelmeire hat. Gondolj a vacsorára, finom italra, csinos szexi ruhára, illatos fürdőre és olyan érzéki dolgokra, amellyel a kedvesedet teljesen leveszed a lábáról. Ez az éjszaka felejthetetlen lesz mindkettőtöknek.

Ikrek

Nincs értelme a készülődésnek, mert az Ikrek férfiak úgy is saját tervvel készülnek Valentin napra. Ne utasítsd el az ötletét akármilyen is, mert ha rábízod magad, különleges nap vár rád. Mutasd ki érzelmeidet, hiszen ő ennek csak örül, mert az Ikrek férfiak nagyon szerelmes típusok. Romantikus szép Valentin nap vár rátok.

Rák

Ha azt szeretnéd, hogy kedvesed hangulata érzelmi állapota ne változzon, akkor kézben kell tartanod a dolgokat, mert a Rák férfiak hajlamosak egyik pillanatról a másikra megváltoztatni hangulatukat, érzelmeiket. Nagyon szereti a szerelmet, szerelmes típus, de lelkére hatva tudsz vele együtt szárnyalni. Készülj a Valentin napra! Legyél csinos, szép és gondoskodó, mert ennek nem tud ellenállni. Ne gondolj nagy ajándékra, az apróságot is boldogan fogadja.

Oroszlán

Szereti, ha felnéznek rá a nők és elhalmozzák figyelmességgel, kedvességgel. Ezen a napon egy igazán elegáns étterem lenne kedvére való. Nem készakarva, de lehet, hogy eszébe sem jut a szerelmesek napja, de az is lehet, hogy olyan ajándékot kapsz, amire nem is gondolnál. Az Oroszlán nem kicsinyes, igen nagyvonalú tud lenni. Ahhoz, hogy kellemesen alakuljon az estétek és figyelmes partnered legyen a párod, kellő figyelemben kell részesítened. A hatás nem marad el!

Szűz

A Szűz férfiak félénkek, kissé gátlásosak. Nem kell nagy készülődés Valentin napra, mert nem fog neki örülni. Nem egy kezdeményező típus és talán, ha kissé erőszakosan viselkedsz elriasztod. Nem szabad lerohanni tervekkel és meglepetésekkel. Apró jelek a viselkedésében elárulják, hogy mit érez irántad! Romantikus típus, ezért a vacsora legyen különlegesen terítve, gyertyafénnyel. Ne várakoztasd, mert ki nem állhatja, ha a dolgok nem a megfelelő időben történnek.

Mérleg

Mindennek örül, bármi is legyen a program vagy terv erre a napra. A Mérleg férfi jól ismeri a nőket, tudja, hogyan bánjon velük. Ezen az estén sem maradnak majd el a bókok és a széptevés, a romantika, sőt a humor sem. Persze neked is csinosnak, szépnek és sziporkázónak kell lenned mellette. A szerelmes éjszaka nem maradhat el ezen a napon.

Skorpió

A Skorpió férfinak a kedvese bármivel is készül mindenben a legszebb és mindenben a legjobb lesz, de egy váratlan, hirtelen ötlettel az izgalmakat fokozni tudod. Nem egy szégyenlős típus a szexben kiváló partner, így bármit is tervezel készen áll. Ne felejtsd el azonban dicsérni, mert ez legyezgeti a hiúságát és jót tesz a büszkeségének.

Nyilas

Nagyon huncut a kedvesed. Olyan dologgal készülhet, amely ugyancsak meglep, ledöbbent. A Valentin nap emlékezetes lesz a számodra, mert a Nyilas férfiak emlékezetes ajándékkal kedveskednek szerelmüknek. Neked az a dolgod, hogy mutasd ki érzelmedet, legyél vele kedves és elbűvölő.

Bak

Milyen egy Bak férfi és mire vágyik? Úgy gondolja, hogy a szerelemben mindent el tud érni és bárkit meg tud hódítani. Ha a párod a Bak jegyében született tedd igazán boldoggá. Engedd át neki az irányítást a szerelemben is, hiszen ez a vágya. Minden apró kényeztetésre reagálj pozitívan, ez őt is boldoggá teszi. Kettesben eltöltött igényes vacsora otthon kedvére lesz. Éreztesd a kedveseddel, hogy milyen szerencsés vagy, hogy ő lehet a párod.

Vízöntő

Dicsérd és kényeztesd a kedvesedet, hiszen igazából ezt szeretné. Gondosan készítsd elő ezt a napot, ha ez sikerül a párodat romantikus hangulatba hozod, ő sem lesz hálátlan. Vad szerelem vár rátok. Kimozdulhattok Valentin napon, hogy szórakozzatok, de az estét már töltsétek otthon. Kedvesed egész nap az együtt töltött szerelmes éjszakára gondol. Alig várja, hogy elképzeléseivel, szerelmével boldoggá tegyen.

Halak

A Halak szeretik a váratlan, új dolgokat. Szárnyaló képzeletük különböző szexuális ötleteket szül, éppen ezért, ha valami meglepő, új szerelmi játékkal leped meg, bizony nem lesz hálátlan. Minden esetre intézd úgy, mintha az egész az ő fejéből pattant volna ki. Ellenkező esetben sértve érezheti magát. Ne légy kicsinyes, fektess az előkészületekbe energiát, meglátod szenvedélyes éjszaka vár rád.

Hirdetés

You may also like