Home Ezotéria Megérkezett az indián horoszkóp, ami nem hazudik! Durván a képedbe mondja milyen ember is vagy valójában!

Megérkezett az indián horoszkóp, ami nem hazudik! Durván a képedbe mondja milyen ember is vagy valójában!

by Zsani

Mint a kínaiban, az indián horoszkópban is 12 jegy van, azonban az a csillagjegy, amely az indián horoszkópban téged képvisel, egyben a védőállatod is. Nézd meg, mit árul el a személyiségedről!

Farkas (Február 19 – Március 20):

Az indián horoszkóp szerint a te védőállatod a farkas. Ahogyan ez az állat, ezen jegyűek is gyorsan, ösztönösen hoznak döntéseket, és bizonyos esetekben nem tudják magukat megfékezni. Csak akkor kaphatja meg az áhított szabadságot, ha azt megfelelően tudja kezelni. Gyakran  türelmetlenek, féltékenyek és néha az arroganciájuk is megvillan. Mindemellett bátor, és erős ember, amelyért csodálják társai.

Sólyom (Március 20 – Április 19):

Ezen jegyben születettek bizony nehezen hódolnak be másoknak, igazi vezéregyéniségek. Elképesztően kitartó, a céljaiért bármire képes. Nehezen viseli el, ha valamiben nem neki van igaza, és emiatt bizony esetekben önteltsége is megmutatkozik. Nem szereti, ha valami nem úgy történik, ahogyan azt ő előzőleg eltervezte, ezért könnyen meg lehet sérteni.

Hód (Április 19 – május 20):

Képességei között tartható számon, hogy képes változtatni környezetén, és építeni azt. Minden képessége megvan ahhoz, hogy valóra váltsa álmait, azonban néha megesik az is, hogy csak és kizárólag céljaira koncentrál. Rendkívül határozottak, magabiztosak, érzékenyek, és nem utolsó sorban szorgalomból jelesek. Nem hátrálnak meg semmilyen erőfeszítéstől, bármire hajlandó ha családjáról és barátairól van szó.

Szarvas (Május 21 – Június 20):

A hosszú élet és hiúság jelképe. A Szarvas jegyűek nagyon nyitottak mindenre, azonban a diszkrécióval akadnak problémáik. Barátságos teremtések, és mindig segítenek ha kell, de türelmetlenek és lusták. Igazán ingatag személyiségek, és a hűség is kissé távol áll tőlük. Általában jó megjelenésű, megnyerő emberek.

Harkály (Június 21 – Július 21):

A harkály a megújulást, változást szimbolizálja. Nagyon érzékenyek, és családcentrikusok, a szeretteikért bármire képesek. Igazi materialista, romantikus és ínyenc személyiség. Belőlük válnak a legjobb szülők, hiszen ez a vérükben van. Gondoskodóak, megértőek, ezért rengeteg ember gyűlik köréjük.

Lazac (Július 22 – Augusztus 21):

Ezen jegy szülöttei a bátorságukról és családcentrikusságukról híresek. Céljuk, hogy valami maradandót hagyjanak maguk után. Makacsak és kreatívak. Hajlamosak a büszkeségre, optimista gondolkodásmódjuk figyelemre méltó. Elképesztően nagyvonalúak és segítőkészek. Megesik, hogy telhetetlenek, de ha ezt okosan kezelik, akkor munkájuk fellendülhet ennek hatására.

Medve (Augusztus 22- Szeptember 21):

Belőlük a magabiztosság sugároz, védelmező, gondoskodó típusok, akik szárnyaik alá veszik az elesetteket. Kerülik a konfliktusokat, mindig megtalálják a vitában az arany középutat, bármikor képesek kompromisszumot kötni. Megértőek, és igyekeznek hasznos tagjai lenni a családjuknak és más közösségeknek. Türelmesek, de ha kihozzák a sodrukból, abban nem lesz köszönet.

Holló (Szeptember 22 – Október 22):

Rendkívül kommunikatívak, problémamegoldó képességük nagyon fejlett. A vérében van az, hogy rendet, nyugalmat harmóniát teremtsen bármilyen közösségben. Üdítő személyiségű emberek, akiket szinte mindenki a szívébe zár. Kiválóan alkalmazkodnak, tisztelettudóak, de hajlamosak túlhajszolni magukat.

Kígyó (Október 23 – November 22):

A kígyó bizonyos időközönként levedli bőrét, a megújulás jegyében. Nincs ez másképp a Kígyó jegy szülötteinél sem: nagyon érdekes emberek, rengeteg titok övezi őket, azonban néha veszélyessé válnak. Megnyerő személyiségek, mesterei a befolyásolásnak, és hódításnak. Kíváncsiak, azonban könnyen érdektelenné és lustává válnak.

Bagoly (November 23 – December 21):

Szinte a jövőbe látnak, személyisége nagyon ellentétes, lehet megnyerő, de taszító is. Megértőek, jó tárgyalóképességgel rendelkeznek, azonban ha feldühítik, képesek átlépni bizonyos határokat. Általában nyugodtak, megfontoltak de ha rossz napjuk van elképesztően nehéz őket kezelni.

Lúd  (December 22 – Január 19):

Ez egy szépséges madár, amely imádja a szabadságot. Képesek hatalmas áldozatokat hozni céljaiknak elérésének érdekében. A madár a kapcsolat jelképe is. Családjukért mindent megtesznek, és mindenben támogatják annak tagjait. Ambiciózus, makacs, és bátor személyiségek. Amikor elkapja őket az ihlet, akkor meglepően jó ötletek pattannak ki a fejükből.

Vidra (Január 20 – Február 18):

A vidra igazán kedveli a társaságot, de időnként szüksége van egy kis egyedül töltött időre. Játékosak, fantáziájuk határtalan, és hajlandó nagy kockázatokat vállalni. Vonzzák a társaságot, hiszen nagyon jó a humoruk, és kellemes a mellettük eltöltött idő. Néha nem hallgatnak senki tanácsára, a saját fejük után mennek. Álmodozóak, tűzön-vízen keresztülmennek, hogy megvalósítsák álmaikat, vágyaikat.

Hirdetés

You may also like