Home Ezotéria Májusi szerelemhoroszkóp! A Kos szívében tombol a szerelem, de az Ikrek kikosarazza a párját, a Szűz szerelmi életét anyósa keseríti meg

Májusi szerelemhoroszkóp! A Kos szívében tombol a szerelem, de az Ikrek kikosarazza a párját, a Szűz szerelmi életét anyósa keseríti meg

by Krisztina

Ennek a 4 csillagjegynek lesz a legszerelmesebb a május!

 

Kos

A szerelem immár nemcsak, hogy befészkeli magát a szívébe, de egyenesen tombol. Mintha már nem is a tavaszt, de a nyárnak is a legsűrűbbjét élné meg. Akár el is utazhat a kedvesével egy távoli, meleg országba, ahol ezt az életérzést hitelesen is megélhetik. Természetesen az azzal együtt járó szabadsággal. Egy ilyen döntés nem csak a jegyében járó Vénusz miatt aktuális, de a pénztárcájának is kellemesebb, ha nem főszezonban indul útnak.

Bika

A Nap és az Uránusz is fényszögtelenül kószál éppen az ön jegyében a hónap kezdetén, ezért nem is csoda, ha ön is magányosnak érzi magát eleinte. Ez még akkor is így lehet, ha egyébként sokan veszik önt körül, és még párja is van. A gondolatai, a szemléletmódja az, ami önt most annyira elválasztja a külvilágtól. Emiatt azonban ne bánkódjon, mert nem lesz mindig így, viszont most annál nagyobb szüksége van rá. Majd, ha magára talált, újra elvegyülhet.

Ikrek

A Mars szembenállásba kerül a Jupiterrel, ami az ön számára azt jelenti, hogy nagyon nehéz elfogadnia most mások igazságát vagy jogos igényeit is akár. Ezért eshet meg, hogy bármennyire fontosnak is tartja a párkapcsolatot, ha éppen most kérik meg a kezét, minden józan belátása ellenére is képes nemet mondani, csak azért, hogy a saját akaratának adjon ezzel hangot. Ön viszont a legkevésbé sem viselné el, ha most kikosaraznák. Szóval nehéz eset ön és a párja.Rák

Nehéz idők járhatnak önre, de lásson csudát: most éppen a társa, akiről pedig már azt gondolta, hogy a legkevésbé hajlik a jó szóra, éppen ő lesz most az, aki egyenes emberként kiáll ön mellett. Támaszul és védelemül is szolgálhat az önt érő támadások, vagy épp elszigetelt helyzete közepette is. A hálája nem marad el: a nyár elejére már akár turbékoló gerlepárrá is válhatnak. Persze nem mindenki szeme láttára! A tartózkodó viselkedést nem adja fel a kedvese.

Oroszlán

Tovább tart a szép szerelmes időszaka, ám ez most már azzal járhat, hogy a barátai kezdenek elfeledkezni önről. Több időt és figyelmet kellene szentelnie nekik, mert van, aki meg is sértődik, ha túlságosan hanyagolja. Ha a társkapcsolata, szerelme már elég összeszokott, és érett, akkor miért ne ismertethetné össze a kedvesével a barátait? Persze az időt és a helyszínt jól meg kell választania, nehogy antipatikusak legyenek egymásnak.

Szűz

A párkapcsolat hirtelen konfliktusokkal telítődik, valószínűleg pénzügyek vagy másféle közös anyagiak miatt. Ha nagyon elfajul a vita, gondolkodjon el azon, vajon miféle háttérerők tüzelik önöket egymás ellen? Talán az anyós, vagy valami rokon keze, pontosabban szava lehet a dologban. Még akkor is, ha konkrétan nem szól bele a vitájukba. A rossz családi minták is szövögethetik a sorsot. De önökben elég nagy lehet a szeretet, és túlléphetnek a gondokon.Mérleg

A kedvese sokat és szépeket mond, de ön egyre inkább úgy érezheti, hogy a szerelem azért több a szép szavaknál. Ám mégse mondja ezt meg neki ilyen formán, mert rosszul sülhet el a dolog: eztán még szép szavakat sem kap majd. Azért másféle módszerekkel tettekre is inspirálhatja a kedvesét. Jót tesz az is, ha törődik nemcsak a saját de a társa külsejével is. Minél csinosabbá teszi őt, annál elégedettebb és segítőkészebb lesz ő is.

Skorpió

Ön igen jó anyagi helyzetbe kerülhet, míg a kedvesének nagyon keményen meg kell küzdenie minden garasért. Ez is szülhet ellentéteket önök között, de kellő nagyvonalúsággal megelőzheti a bajt. Ha ilyen téren sikerül helyreállítani az egyensúlyt, akkor már csak az a kérdés, hogy a kedvese nyugtalanságait ön hogyan tudja tolerálni. A legjobb lenne, ha most külön nyaralást terveznének. Akkor önnek sem kell az extrém sportoktól rettegnie, és a társa sem unja halálra magát a napozóágyban.

Nyilas

A szép szerelmes időszak tovább folytatódik az életében: ez a tavasz különleges meglepetéseket is tartogathat az ön számára. Egészen új és furcsa helyeken lepheti meg a szerelem, no meg a szerelmeskedési vágy is. Végre felfedezhet magában és a társában is olyan dolgokat, melyekről eddig talán álmodni sem mert. Mindent szabad a szerelemben, ami mind a két félnek jól esik. Akkor meg miért is ne próbálnák ki? A tavasz tombol a szíveikben.Bak

Ha már minden mást olyan komolyan vesz az életében, akkor a szerelmet is úgy kell kezelnie. Ám ez valami olyasmi, ami folyton kicsúszik a kezei közül. A házasság persze jó módszer lehet a megkötésre, kivéve, ha már rég házasok, és még mindig nem tud úrrá lenni a társa (vagy házasságon kívüli szeretője) szabadságvágyán. És vallja be, nem is élvezné annyira az együttlétet, ha nem lenne az tele bizonytalansággal. Ön itt keresi a kiutat a saját zárt világából.

Vízöntő

Az otthonára, családjára kellene teljes erejével koncentrálnia, és ezt ön is jól tudja. Azonban ez csak úgy lehetséges most, hogy szinte minden mást hanyagol az életében. A családi élet, és a lakáskörülmények helyreállítása azért is fontos, mert ez jelenti az ön életének az alapjait. Ha szélfútta egzisztenciaként akar élni egész életében, hát tessék: de ne gondolja, hogy olyan körülmények között is ki tudja bontakoztatni a tehetségét, meg tudja valósítani a sorsát.

Halak

Ha a szerelmet nem keveri össze a pénzügyekkel, akkor minden rendben lesz. Ellenkező esetben megkeseredhet mindaz a méz, melyet ez elmúlt időszak oly édesre érlelt meg a szívében. Ha nem tudja elkerülni, hogy anyagiak is szóba jöjjenek, akkor a legjobb, ha eleve nagyvonalúságot tanúsít. Mert a társa amúgy is kiharcolja, amit akar, de akkor már nem lesz olyan jó a kedvük. Természetesen, ha ön könnyelműségnek érzi, vagy a stabilitását is megrendíti a társa igénye, akkor mondjon nemet!

Forrás: blikkruzs.hu

Hirdetés

You may also like