Home Ezotéria Lélekszámod megmutatja, kire vágyik a lelked

Lélekszámod megmutatja, kire vágyik a lelked

by Zsani

A numerológusoknak leggyakrabban feltett kérdés: “Hogyan tudom megállapítani, ki a lelkitársam?” Ez azért is fontos, mert az emberi kapcsolatok a számunkra elérhető legjobb módszer arra, hogy megismerjük, fejlesszük és jobbá tegyük magunkat az életben.

A lelked megmondja

A fenti kérdésre a legjobb válasz talán az, hogy „a lelked soha nem vezet tévútra”. Minden kapcsolat gyümölcsöző abból a szempontból, hogy növekedéshez és fejlődéshez vezet, akár fájdalom, akár öröm segítségével. Minden kapcsolat sikeres, bármi is legyen az időtartama vagy az eredménye, hiszen általuk lettél az, aki ma vagy, és segítettek létrehozni az erő, az önbizalom és a tisztaság alapjait, amelyek megszülték azt a vágyadat, amelyre szükséged van a lelked által vágyott kapcsolat magadhoz vonzásához.

Minden kapcsolat egy jármű, amely a legfontosabbhoz, az önmagunkkal való kapcsolatunkhoz visz bennünket. Mindannyian rengetegszer hallottuk a következő mondásokat: „Csak annyira tudsz másokat szeretni, mint amennyire saját magadat szereted.”, vagy „Amint nem vágysz ennyire egy kapcsolatra, az azonnal rád talál.” „Hát persze!” – mondjuk ilyenkor. Márpedig ez így van! Ez valójában nagyon is valódi dinamika, és minél jobban odafigyelünk saját magunkra (és ez alatt azt értem, hogy rájövünk, miket szeretnénk és miért, kik vagyunk és merre tartunk), annál élettelibbnek és észrevehetőbbnek tűnünk mások szemében!

Az odafigyelés ereje tisztánlátást szül, és a dolgok valódibbnak, és ezáltal láthatóbbnak, konkrétabbnak, kézzelfoghatóbbnak és ismerősebbnek fognak tűnni ettől azok számára, akik a közelünkben vannak. Ez már ősidők óta az egyik legfontosabb „titok” volt, amelyet a régiektől tanultunk azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudunk létrehozni dolgokat az életünkben, és pontosan ez a jelenség történik akkor, amikor önmagukat megvalósító próféciákról beszélünk, vagy azt mondjuk, hogy „amitől félsz, az valóra fog válni” stb.

Kit keresünk valójában?

Pontosan mi is határozza meg azt, hogy mit keresünk másokban? Talán az ellentétünket keressük? A legjobb barátunkat? A szüleinket? Az, hogy ilyen sok lehetőséget fel tudunk sorolni, azt mutatja, hogy ezek gyakori motivációk, és hogy nagyon sokféle kapcsolattípus van, mint ahogy sokféle emberpár is. A számmisztika segíthet abban, hogy megértsd, téged mi motivál, és hogy mi motiválja a szerelmedet. Ezt a választ a lélekszám rejti magában. Most megtalálhatod annak a leírását, hogy a lélekszámnak mi a jelentősége a kapcsolatokban, és hogy az egyes lélekszámok milyen típusú kapcsolatokba vezérelnek bennünket.

Kire vágyik a lelked?

A lélekszám, akárcsak az asztrológiában a hetedik ház, megmutatja, hogy milyen típusú embert keres a lelkünk annak érdekében, hogy kiegészítse saját magát. És ami a legérdekesebb, ugyanez a szám árulja el azt is, hogy mi az igazi lényegünk, a titkos énünk. A számmisztikában a lélekszám az érzelmi testünk, és a szerelemben ez a test lesz az, amely a tökéletesen hozzáillő, önmagát kiegészítő dolgot keresi. Emiatt a legjobb tanács az, hogy ismerd meg a saját lelkedet, válj olyanná, mint amilyen a valódi éned, és automatikusan magadhoz fogod vonzani a lelked tökéletes társát.
Az alábbiakban megtalálod annak a leírását, hogy az egyes lélekszámoknak milyen tulajdonságai vannak abból a szempontból, hogy az ember lelke mire vágyik. Ne feledd, hogy ez a leírás csupán azt mondja meg, hogy a lelked milyen típusú emberre vágyik, és ez csak egy része a megoldásnak. A számmisztikában is, mint ahogy mindenhol máshol, amikor az emberi természetet és viselkedést vizsgáljuk és próbáljuk megérteni, gondolatban sokféle különböző nézőpontot össze kell vegyítenünk ahhoz, hogy pontos képet kapjunk a teljes személyiségről. Mindig tartsd szem előtt azt, hogy a kapcsolatok világában nagyon sokfajta dinamika játszik szerepet.  Így megtudhatod, hogy ki a tökéletes társad.

Hogyan kezdjünk hozzá?

Először is húzd ki a nevedből a mássalhangzókat, hogy csak a magánhangzók maradjanak.

Ezután minden magánhangzó mellé írd le a neki megfelelő számot.

A,Á = 1

E,É = 5

I, Í, = 9

O,Ó,Ö,Ő =6

U,Ú,Ü,Ű =3

Végül add össze az így kapott számokat. Ha kétjegyű számot kaptál, akkor annak számjegyeit is össze kell adnod, egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Ha 11, 22, vagy 33 számot kaptál, akkor természetesen redukáld azt is egyjegyűvé, de érdemes elolvasni ezen számok jelentését is, mert ezek mesterszámok, tehát külön jelentéssel bírnak.

Ha kiszámoltad a saját számodat, akkor az alábbi listából válaszd ki, melyik az, és olvasd el a hozzá tartozó leírást!

1.

A tűz az élet sója! Olyan szeretőt akarsz, aki kitűnik a tömegből. Egy vezető, egy újító vagy egy elnök valószínűleg megfelelne neked. Azt szereted, ha a szerelmed tüzes, aktív, bátor, és nem ismeri a félelmet. Onnan fogod megismerni őt, hogy elveszi azt, amit akar. Szinte agresszív módon fog közeledni feléd, amikor először találkoztok – rá fog kényszeríteni arra, hogy vedd őt észre. Az őszinteség a legfontosabb alapszabályok közé tartozik nála. Számíthatsz arra, hogy őszinte lesz veled, akkor is, ha az néha fájhat neked. Ez az illető a kreativitás és a magabiztosság két lábon járó példája.

2.

Azt szereted, ha a szerelmed lágy, gyengéd, finom. Akármilyen nemű is, szépnek kell lennie (a hosszú hajú pasik annyira szexisek!), és lesnie kell minden szavadat. A megértés és az együttérzés élő példaképének kell lennie, és igazi, nagy romantikusnak kell lennie. A hangjáról fogod megismerni, és arról, ahogy a hangja szinte simogatja a füleidet. A másik árulkodó jel a szeme lesz: ismerős szemei lesznek, olyan szemek, amelyeket a lelki szemeiddel látsz magad előtt, amikor az igazira gondolsz. Hűséges, stabil, és kedves az állatokkal.

3.
Azt akarod, hogy a szerelmed nagyon-nagyon vicces és szórakoztató legyen – és nézzen ki jól! A számodra tökéletes pár olyan, akire öröm ránézni, egy szupermodell, egy görög isten (vagy istennő), egy hollywoodi sztár! És ezt mindenki másnak is így kellene gondolnia szerinted. A nevetéséről fogod megismerni – a nevetése valamit meg fog csiklandozni a lelkedben. Amikor vele vagy, egyszerűen JÓL érzed magad. Született kommunikátor, aki csak, beszél, beszél és beszél, te pedig órákig tudnád hallgatni. Flörtölgető, játékos és jó kedélyű. Saját magadra emlékeztet.

4.
A gibraltári szikla, állhatatos, erős és hatékony. A földön jár, szilárd és „valódi”. Az értelmetlen dolgokat nem szereti. Számíthatsz arra, hogy stabilitást fog hozni az életedbe. És persze rendet, erkölcsiséget és elkötelezettséget is. A sorsának a mestere lesz, és fizikailag nagyon oda fog figyelni magára. Arról fogod felismerni, hogy a szemében tartósságot fogsz látni.

5.
Menj el a könyvesboltba! Ott fogsz rátalálni, amint éppen egy útikönyvbe vagy egy metafizikával kapcsolatos könyvbe lesz belemélyedve. De nem az, amelyik a sarokban ücsörög egy széken, hanem a másik, amelyik a könyvespolcok előtt áll, hogy bármikor gyorsan áttérhessen egy másik témára. Az igaz szerelmed imád információt gyűjteni, és velejéig igazi felfedező típus. Telhetetlen élményétvágya miatt erőteljes, semmivel össze nem téveszthető szexuális kisugárzása van. Óriási kalandvágya vagy, egyszer mindent kipróbál, és életed legvadabb időszakára számíthatsz, ha vele vagy.

6.
Ha a karjaiba zár, a külvilág megszűnik létezni. Az igaz szerelmed gondoskodó típus. Türelmes, kedves és együttérző. A gyerekek rendkívül jól érzik magukat a jelenlétében, és a benned élő gyermekre is ugyanilyen hatással van. A családja jelenti számára a világot, és már jóval az esetleges házasság előtt elvisz téged a fészkébe, és a sajátjának fog tekinteni téged. Az első otthon főzött étele után tudni fogod, hogy ő az igazi.

7.
A lemezboltban találkozhatsz vele, ahogy éppen mindketten ugyanazt a cédét próbáljátok levenni a polcról. Azonnal tudni fogod azt, amit ő tudott akkor, amikor meglátott téged belépni a boltba, és figyelt téged, miközben a láthatatlanság homályába burkolózott, ahonnan az élete minden jelentőségteljes eseményét szemlélni szokta. Nem könnyű megismerni őt – igazi rejtély, de ez is része annak, amiért vonzónak találod. Azonban amint rád irányította átható figyelmét, nem bújhatsz el előle. A hallgatása kötetnyi könyvet meg tudna tölteni.

8.
Van valami a hatalmas, befolyásos emberekben, ami teljesen beindít téged. A tökéletes társad kitűnő üzletember, aki folyton irányít és uralkodik. Erő, magabiztosság és életerő sugárzik belőle, és tiszteletet vált ki másokból, attól függetlenül, hogy milyen magasan (vagy milyen alacsonyan) áll a ranglétrán. Anyagi bőség kíséri őt, és semmit sem szeret jobban, mint téged elárasztani ezzel a bőséggel. Szereti, ha folyamatosan imádod és csodálod őt, és bőkezűen meg is fog érte jutalmazni.

9.
Királyi, kifinomult és jóindulatú kisugárzás veszi körül a szerelmedet. Olyan, mint aki egy időgépből lépett elő, és valahonnan a középkorból vagy Artúr király udvarából érkezett. Édes magabiztosság és önzetlen bölcsesség fénylik a szemében, és úgy érzed, hogy ő aztán tényleg tisztában van mindennel. A nagylelkűsége mindenre és mindenkire kiterjed, ami és aki a környezetében található vagy oda kerül, mert mi másért is jött volna ide? Hisz abban, hogy a mélyebb értelem, a felsőbb szeretet és a tökéletes világ csak egy karnyújtásnyira található.

11.
A tűz az élet sója! Olyan szeretőt akarsz, aki kitűnik a tömegből. Egy vezető, egy újító vagy egy elnök valószínűleg megfelelne neked. Azt szereted, ha a szerelmed tüzes, aktív, bátor, és nem ismeri a félelmet. Onnan fogod megismerni őt, hogy elveszi azz, amit akar. Szinte agresszív módon fog közeledni feléd, amikor először találkoztok – rá fog kényszeríteni arra, hogy vedd őt észre. Az őszinteség a legfontosabb alapszabályok közé tartozik nála. Számíthatsz arra, hogy őszinte lesz veled, akkor is, ha az néha fájhat neked. Ez az illető a kreativitás és a magabiztosság két lábon járó példája.
Azt szereted, ha a szerelmed lágy, gyengéd, finom. Akármilyen nemű is, szépnek kell lennie (a hosszú hajú pasik annyira szexisek!), és lesnie kell minden szavadat. A megértés és az együttérzés élő példaképének kell lennie, és igazi, nagy romantikusnak kell lennie. A hangjáról fogod megismerni, és arról, ahogy a hangja szinte simogatja a füleidet. A másik árulkodó jel a szeme lesz: ismerős szemei lesznek, olyan szemek, amelyeket a lelki szemeiddel látsz magad előtt, amikor az igazira gondolsz. Hűséges, stabil, és kedves az állatokkal.

A fentieket keverd össze, adj hozzájuk egy kis fénysebességgel érkező isteni inspirációt, és meg fogod érteni, miért olyan nehéz őt megtalálnod!

22.
Azt szereted, ha a szerelmed lágy, gyengéd, finom. Akármilyen nemű is, szépnek kell lennie (a hosszú hajú pasik annyira szexisek!), és lesnie kell minden szavadat. A megértés és az együttérzés élő példaképének kell lennie, és igazi, nagy romantikusnak kell lennie. A hangjáról fogod megismerni, és arról, ahogy a hangja szinte simogatja a füleidet. A másik árulkodó jel a szeme lesz: ismerős szemei lesznek, olyan szemek, amelyeket a lelki szemeiddel látsz magad előtt, amikor az igazira gondolsz. Hűséges, stabil, és kedves az állatokkal.

A gibraltári szikla, állhatatos, erős és hatékony. A földön jár, szilárd és „valódi”. Az értelmetlen dolgokat nem szereti. Számíthatsz arra, hogy stabilitást fog hozni az életedbe. És persze rendet, erkölcsiséget és elkötelezettséget is. A sorsának a mestere lesz, és fizikailag nagyon oda fog figyelni magára. Arról fogod felismerni, hogy a szemében tartósságot fogsz látni.

A fentieket keverd össze, és adj hozzájuk egy kis intenzitást, egy kis küldetéstudatot, valamint embersegítő szándékot.

33.

Azt akarod, hogy a szerelmed nagyon-nagyon vicces és szórakoztató legyen – és nézzen ki jól! A számodra tökéletes pár olyan, akire öröm ránézni, egy szupermodell, egy görög isten (vagy istennő), egy hollywoodi sztár! És ezt mindenki másnak is így kellene gondolnia szerinted. A nevetéséről fogod megismerni – a nevetése valamit meg fog csiklandozni a lelkedben. Amikor vele vagy, egyszerűen JÓL érzed magad. Született kommunikátor, aki csak, beszél, beszél és beszél, te pedig órákig tudnád hallgatni. Flörtölgető, játékos és jó kedélyű. Saját magadra emlékeztet.

Ha a karjaiba zár, a külvilág megszűnik létezni. Az igaz szerelmed gondoskodó típus. Türelmes, kedves és együttérző. A gyerekek rendkívül jól érzik magukat a jelenlétében, és a benned élő gyermekre is ugyanilyen hatással van. A családja jelenti számára a világot, és már jóval az esetleges házasság előtt elvisz téged a fészkébe, és a sajátjának fog tekinteni téged. Az első otthon főzött étele után tudni fogod, hogy ő az igazi.

Hirdetés

You may also like