Home Köröm divat Körmöd színe felfedi a titkos személyiséged!

Körmöd színe felfedi a titkos személyiséged!

by Krisztina

A színekhez való vonzalom és rajongás nem csupán a véletlen műve, a legtöbb ruhánkat, kiegészítőnket, otthonunkat, körmünket ugyanis tudat alatt tesszük színessé.

Az, hogy milyen színt visel egy nő a körmén, vagy bárhol máshol sok mindent elárul a személyiségéről, sőt, sokszor mi magunk is megdöbbennénk, ha tudnánk mennyi mindent!

A körmök színe ugyanis vonzza a tekintetet és sok mindent elárul viselőjükről! Lássuk mit jelentenek egyes színek és mit árulnak el a nőkről!

Rózsaszín

Gyermeki személyiséget sugall a rózsaszínre festett köröm. Egy olyan emberről árulkodik, akinek érzékeny a lelke és aki nagyon érzelgős. Sokszor van szeretet hiánya és sokszor érzi magát egyedül. Nagyon hűséges társak, akik feltétel nélkül képesek szeretni.

Narancs

Ha szereted a narancssárgát, a barackvirág színt, és azok árnyalatait a körmödön viselni, akkor optimista nő vagy, aki kreatív és energikus mindenben. Mosolyogsz a világra, ami visszamosolyog rád. Nehezen fogy el az energiád és mindent végig csinálsz, amit egyszer a fejedbe veszel.

Lila

Ha a lila és azok árnyalatai köszönnek vissza leggyakrabban a körmödről, akkor egy kreatív ember vagy, aki nem szereti az elkötelezettséget. Azok közé a nők közé tartozol, akik szeretnek flörtölni a férfiakkal és csaknem 30-as éveikig eszük ágában sincs megállapodni. Egyre vigyázz! A nagy bulizásból nehogy nagy egyedüllét maradjon!

Két színű

Ha soha nem tudsz egy szín mellett maradni és szereted kombinálni a színeket a körmeiden, akkor bizonytalan vagy te magad is és menekülsz a kockázatok elől. Csodálatos szépséged miatt bárhová is mész megfordulnak utánad, így nem nehéz számodra párt választani.

Kék

A kék és minden árnyalata a megbízhatóságot és a hűséget tükrözi rólad. A te legfontosabb tulajdonságaid: őszinteség, bizalom, stabilitás.

Sárga

A sárga és árnyalatai a felkelő napot szimbolizálják, az új kezdetet. Ha a legtöbbet ez a szín dominál a körmödön, akkor valamiért mindig újrakezded az életet. Nem vagy képes megoldani a problémákat és folytatni ott, ahol megtört valami, hanem inkább kezded elölről.

Piros

Ez a szín a szenvedélyt és a melegséget szimbolizálja, de ugyanakkor a kétszínűséget és a melegvérűséget is. Szeretsz egyszerre több vasat is tartani a tűzben és tipikus azok közé a nők közé tartozol, akik nem tudják elképzelni az életüket férfi és ágyastárs nélkül. Van az életben más feladat és csoda is!

Fehér

Ez a szín a tisztaság és az ártatlanság jelképe, kedvességed és édes természeted tükrözöd vele. Ezt észre is veszik rajtad az emberek, akik élnének-halnának érted!

Fekete

Ha szereted a fekete és a sötét körmöket viselni az ujjaidon, akkor egy érdekes személyiségről adsz jelet, akit inkább jellemeznek a sötét, hátulról jövő cselekvések, mint a tiszta, őszinte megnyilvánulások.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .