Home Érdekes! Kibontotta a szülinapi ajándékát és könnyekben tört ki, amikor meglátta mi van a dobozban!

Kibontotta a szülinapi ajándékát és könnyekben tört ki, amikor meglátta mi van a dobozban!

by Judith

Egy szerető 35 éves férj Oklahomából, Grady megyéből a születésnapját ünnepelte, bulival, lufikkal, ajándékokkal, azonban nem gondolta, hogy a fogadott lánya adja majd neki a legjobb ajándékot, amire valaha vágyott.

A 12 éves Jamylyn imádja mostohaapját és felnéz rá. 4 éves kora óta  férfi úgy nevelte őt, mintha a saját gyermeke lett volna. Jamylynt édesanyja és annak férje nevelte, miközben a biológiai apja egyszerűn kivonta magát Jamylyn gyerekkorának legnagyobb részéből.

Nemrégiben a biológiai apa aláírta a szükséges papírokat, hogy átruházza az apaságot örökbefogadás révén. A férj és mostohaapa nem is tudott róla, hogy a szükséges dokumentumok végre ki lettek töltve – mivel a család már régóta tervezte, hogy a mostohaapa hivatalosan is örökbefogadja Jamylynt. Jamylyn kimondhatatlanul várta ezt a napot.

Jamylyn szövetkezett az édesanyjával és elintézték, hogy ezzel fogják meglepni a mostohaapát a szülinapján.

„A szüleim házába mentünk, tudta, hogy közösen ünnepeljük a szülinapját, de azt nem, hogy ekkora meglepetést tartogattunk neki.”

Amikor a férfi kinyitotta a hatalmas ajándékot, magát Jamylynt találta benne. Habár a doboz elég nagy volt, az ajándék benne mindössze a Jamylyn által átadott boríték volt, amiben az örökbefogadási papírok voltak egy kérdés kíséretében: „Örökbe fogadsz?”.

A férfi azonnal könnyekben tört ki, ami a felesége elmondása szerint nem gyakran fordult elő eddig, mivel nem az a sírós típus.

„Nem is tudom, hogy ki kapta itt a legjobb ajándékot?” mondja valaki a videoban.

A férfi válasza egy óriási, szeretetteljes ölelés volt – igazán nem kaphatott volna ennél csodásabb ajándékot.

Kérlek oszd meg a családoddal és barátaiddal!

Hirdetés

You may also like