Home Ezotéria Ki mellett vár rád igazi boldogság? Maja horoszkópod pontosan körülírja azt a férfit!

Ki mellett vár rád igazi boldogság? Maja horoszkópod pontosan körülírja azt a férfit!

by Judith

Mindenki számára létezik a tökéletes pár, aki mellett, az elkerülhetetlen kisebb-nagyobb súrlódások mellett kiteljesedhet és boldogan élheti meg a mindennapokat. Mindannyiunk számára léteznek olyan szimpatikus jellemvonások, amelyekkel le tudjuk festeni a vágyott párunkat. Ha ezek reális elvárások, akkor tökéletes esély van rá, hogy megtaláljuk az igazit.

Ebből a maja horoszkópból kiderül, hogy számodra, a majd jegyed alapján, milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi illik a legjobban. Lássuk! Keresd ki, a születésed napja szerint melyik jegyhez tartozol!

Denevér (július 26-augusztus 22.)

Családközpontú éned mellé mindenképpen egy olyan pár illik, aki hasonló beállítottságú, hiszen így működhettek jól és harmóniában. Fontos, hogy a férfi ne ijedjen meg a mély beszélgetésektől, hogy a kapcsolatotok rendben legyen, emellett pedig egyenlő partnerként kezeljen téged, mert határozott személyiséged más bánásmódot nem tolerálna.

Skorpió (augusztus 23-szeptember 19.)

Számodra a legfontosabb a bizalom, de annak is a magas foka. Elengedhetetlen, hogy tudj adni a párod szavára, mert ha áruláson vagy csaláson kapod, hatalmasat csalódsz, amit már nem lehet rendbe hozni. Az egyenes beszéd híve vagy. Az az igazi férfi számodra, aki mindig őszintén tud megnyilvánulni, ugyanakkor ezt a bizalmat visszafelé is elvárod.

Szarvas (szeptember 20-október 17.)

Fáradhatatlan vagy, ha a családodról van szó és mindent meg is teszel a boldogságuk érdekében. Olyan férfi az ideális számodra, aki mindezt elismeri és értékesnek találja. Emiatt feltétlenül fontos, hogy kedvesed melegszívű ember legyen, aki képes felismerni a dolgok igazi értékét. Ennyi törődés és szolgálat mellett neked i szükséged van rá, hogy a párod, támogasson téged, ha arra van igényed.

Bagoly (október 18-november 14.)

Megrögzött, szentimentális romantikus hírében állsz. Kétségtelen, hogy egy olyan férfi oldalán a helyed, aki nem retten vissza a romantikától, sőt képes megélve veled minden meghitt pillanatot és igyekszik ilyeneket rendszeresen teremteni is.

Páva (november 15-december 12.)

Mindig is egy igazi úriemberről álmodtál és ezt az álmodozást nem is adod fel mindaddig, amíg az meg nem jelenik az életedben. Sokat jelent számodra, ha egy férfi igazából tud udvarolni, vakmerő, figyelmes és az oldalán mindig biztonságban érezheted magad.

Gyík (december 13-január 9.)

Fontos számodra, hogy egy párkapcsolat kezdetén a titokzatosság, a szenvedély és a rajongás tartsa fenn a szerelem tüzét közöttetek. Azonban az idő múlásával elengedhetetlen, hogy ez mély szeretetbe csapjon át és ugyanolyan erősen szeresse a család melegét, mint ahogyan a kezdetekben téged.

Majom (január 10-február 6.)

Kifejezetten fontos számodra, hogy a pároddal egyenlő felekként lehessetek jelen egy kapcsolatban. Hogy a problémák megoldásában és a dolgok intézésében a szavatok egyenrangú legyen. Egy apáskodó vagy egy gyerekeskedő férfi mellett nem találhatsz boldogságra, neked egy egyenrangú partnerre van szükséged, akivel a családban is jól tudtok majd működni.

Sólyom (február 7-március 6.)

Ami a számodra a legfontosabb az az, hogy a párod teljes mértékben megbízzon benned és érdemesnek tartson rá, hogy bármivel kapcsolatban rád támaszkodjon. Ha ez nincs meg egy párkapcsolatban, lehet az nagyon kellemes és szép, úgy érzed, nem jelentesz eleget a partnerednek.

Jaguár (március 7-április 3.)

A boldogság megvalósulásához számodra egy erős, ambiciózus, mindig a fejlődésre törekvő férfi az ideális. Fontos, hogy közösen, ugyanolyan intenzitással haladhassatok a kitűzött cél felé és együtt alkossátok meg napról napra a szebb jövőtöket. Egy tunya, stagnáló pár mellett nem tudsz kiteljesedni.

Kutya (április 4-május 1.)

A fizikai vonzalom kimagasló szerepet tölt be nálad, ha párkapcsolatról van szó. Ahhoz, hogy ezen a téren jól tudjatok működni, elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció, amivel segíteni tudjátok egymást az összecsiszolódásban és a fejlődésben. Nagyon fontos, hogy a párod tudjon ebben a témában nyíltan kommunikálni.

Kígyó (május 2-május 29.)

Az elsődleges dolog, ami felmerül benned az ideális párral kapcsolatban az az, hogy békés legyen, és ez jellemezze a kettőtök kapcsolatát is. Te megnyugvásra szeretnél lelni a párod mellett, ezért egyáltalán nem fér bele, hogy időnként agresszív legyen, ordibáljon és képtelen legyen higgadtan kezelni a stresszes helyzeteket.

Nyúl (május 31-június 26.)

Nem csak az a lényeges, hogy a férfi mindig a kegyeidben járjon és törekedjen arra, hogy boldognak lásson, hanem az is, hogy mindezt erőlködés és kényszer nélkül tegye, hiszen tudod jól, hogy amit nem szívből tesz az ember, az később megbosszulja magát.

Teknős (június 27-július 25.)

Te nem az általánosan vágyott tulajdonságokat keresed egy pasiban. Számodra az izgalom, a pezsgés, a kalandozás az igazán boldog párkapcsolat forrása. Szeretsz a pároddal közös élményeket szerezni és mindig új dolgokat kipróbálni. Neki is legalább olyan lelkesnek, ha nem lelkesebbnek kell lenni, mint neked, különben a dolog nem fog működni.

Hirdetés

You may also like