Home Ezotéria Kezeid formája feltárja a mélyen benned rejlő valódi éned! Lássuk milyen is vagy valójában!

Kezeid formája feltárja a mélyen benned rejlő valódi éned! Lássuk milyen is vagy valójában!

by Judith

Nem kizárólag egy smink, egy táska, egy rúzs vagy a körmök formája az, ami sok dolgot elárulhat egy nőről. Figyeld meg a kezed alakját, hogy még több mindent megtudhass a jellemedről.

 

  1. Szögletes tenyér és rövid ujjak

Az ilyen kezű nők nagyon ügyesek, nincsenek valótlan álmaik és konzervatív típusok. Jellemzően megbízhatóak, hűségesek és rugalmas gondolkodásúak. Könnyen alkalmazkodnak másokhoz és igyekszenek megragadni az alkalmat, hogy új ismeretségeikből hasznot is húzzanak. Ne feledd, hogy a magas fokú elvárások a viták melegágyai. Időről időre légy spontán, ne kizárólag mindig a terv szerint cselekedj.

 

  1. Szögletes tenyér, hosszú ujjak

Az ilyen nők általában szenvedélyesek és lobbanékonyak. Amit csinálnak, azt könnyedén és erőlködés mentesen teszik. Sok minden érdekli őket és nem szeretik a megszokást és a monotóniát. Szívesen beszélgetnek másokkal. Ha magadra ismersz, figyelj, hogy ne hajtsd túl magad, mert kimerülsz. Rendszeresen alkalmazz meditációs technikákat, amelyek segítenek ellazulni vagy tarts csendes estéket, látogass spakat.

 

  1. Hosszúkás tenyér, rövid ujjak

Az ilyen nők nagyon pozitívak és jó szervezők. Gyakorlatilag minden új dolog érdekli őket. Számukra az egész világ egy színház, szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Szeretnek minden új dolgot maguk megtapasztalni, ahelyett, hogy mások szavára hagyatkoznának. Ha magadra ismersz, azt tanácsoljuk, hogy időnként lassíts le egy kicsit, ne terheld túl az idegrendszered és a szív-érrendszered.

 

  1. Hosszúkás tenyér, hosszú ujjak

Az ilyen nőket gyakran gyötrik kétségek és ellentmondások. Nagyon érzékenyek és könnyen befolyásolhatóak. Sok kreatív ember tartozik ide. Nem tűrik jól a stresszt és nem produktívak nyomás alatt. Nem túl ambiciózusak és hajtósak, azonban jó intuícióik vannak, és gyakran találnak jó megoldást a problémákra. Az anyagi dolgok kevésbé izgatják őket, mint a lelkiek. Ők azok, akik nem mennének el a macska mellett simogatás nélkül és még a fehérneműjüket is gondosan megválasztják. Ha magadra ismertél ne feledd, hogy a változatosság néha segít kizökkenni a megszokott kerékvágásból, aminél nem szükséges leragadni.

Hirdetés

You may also like