Home Ezotéria Karmikus számod elárulja milyen hibát követtél el előző életedben! Hozd helyre most!

Karmikus számod elárulja milyen hibát követtél el előző életedben! Hozd helyre most!

by Krisztina

Ha hiszel a reinkarnációban és abban, hogy volt előző életed, akkor tudd azt is, hogy hibákat követtél el abban. Tudd meg mi a karmikus számod, majd javítsd ki a hibáidat!

Annyit kell tennünk, hogy a születési napunkból kivonjunk az 1-et. Ha egyjegyű számon születtünk, például 7-én, akkor 7-ből 1-et az 6, és máris megkaptuk a karmikus számot, azonban, ha kétjegyű napon születtünk, például 26-án, akkor vonjunk ki 1-et, ami 25, majd adjuk össze a kapott két számot, tehát 2 meg 5 az 7, így a karmikus szám a 7-es.

Ha 20-án születtünk, akkor 1-et kivonva az 19, 1 meg 9 az 10, de ez eseten tovább kell folytatni az összeadást, így 1 meg 0 az 1 marad, tehát a karmikus szám ez esetben az 1-es.

0-ás

Ez az jelenti, hogy új lélek vagy, az első életedet éled, vagy azt, hogy az előző életedben mindent elintéztél, nem hoztál semmi sérelmet magaddal mostani életedben. Az életed most teljesen elölről kezdődik, örülj a tiszta lelki fejlődésednek.

1-es

Meg kell tanulnod függetlennek lenni. Eddig mindig függtél valakitől, vagy valamitől, így most itt az ideje, hogy talpra állj és megvalósítsd önmagad. Ha ez sikerül, akkor minden téren sikerekre számíthatsz, azonban lehet, hogy hosszabb időre nem találsz majd párt magadnak.

2-es

A mostani életedben azt kell megtanulnod, hogy miként tudsz másokkal szót érteni. A 2-es szám azt jelzi, hogy az előző életedben kihasználtál embereket, és most ennek érezheted a negatív hatásait. Hallgass a megérzéseidre, ne légy szkeptikus. Előfordulhat, hogy gondoznod kell valakit a mostani életedben, aki rászorul a segítségedre.

3-as

Lehetséges, hogy előző életedben nem vettél mindent komolyan, beképzelt és léha voltál. Sőt, mást is becsaptál annak érdekében, hogy elérd a céljaidat és feljuss a piramis csúcsára. De ennek most vége, mert elérkezett az idő, hogy felelősséget vállalj a tetteidért, és vedd komolyan az életbevágóan fontos dolgokat.

4-es

Az előző életedben lusta ember voltál, ezért most dolgoznod kell azért, hogy elérd a céljaidat. Többet kell dolgoznod, mint a körülötted lévő emberek, de a fáradozásaid kifizetődnek. Az igazi gazdagság akkor jön el, ha olyan dologgal foglalkozhatsz, amit szeretsz.

5-ös

Az előző életedben szabad, gondtalan életet éltél, amikor senki sem fogott vissza. Most viszont sokat kell még tanulnod azért, hogy megvalósítsd a lelki szabadságot, amiért áldozatokat is kell hoznod. Figyelj oda az egészségedre, mert kimerülhetsz, és vedd körbe magad olyan emberekkel, akik megértenek, elfogadnak.

6-os

Lehet, hogy előző életedben elárultad egy közeli ismerősödet, vagy elhagytad a családodat. A 6-os szám így most arra tanít, hogy bízzál a család erejében, támogasd a barátaidat, és tégy meg mindent a szerelmedért, mert ez hozzájárulsz ahhoz, hogy jobb ember légy.

7-es

Ez a szám azt jelenti, hogy eddig nem szántál kellő időt a lelki, spirituális énedre, annak fejlesztésére. Valószínűleg azért, mert nagyon lefoglaltak az anyagiak és a szakmai sikerek. Azonban ha most odafigyelsz lelki igényeidre, vágyaidra, akkor minden egyensúlyba kerül.

8-as

Az előző életedben fontos tisztséget tölthettél be, de éppen emiatt kihasználtál más embereket, hogy meggazdagodj. Most viszont észre figyelembe kell venned más emberek véleményét, tiszteletben kell tartanod a kéréseiket, döntéseiket. És végül rá kell gyere arra, hogy a barátság fontosabb, mint a pénz.

9-es

Az előző életed hibáiból kiindulva most azt tapasztalod, hogy a szeretteid, barátaid nem értenek meg, nem állnak ki melletted. Rendezned kell a kapcsolataidat, mert csak így tudsz lelkileg, érzelmileg fejlődni. Vállalj önkéntes munkát, segíts másokon, jót fog tenni.

Hirdetés

You may also like