Home Ezotéria Karmahoroszkópod felfedi mi életed legnagyobb csapdája

Karmahoroszkópod felfedi mi életed legnagyobb csapdája

by Krisztina

Te tisztában vagy vele, hogy jelenlegi életedben milyen feladatokat kell teljesítened? Hogyan fejezheted ki személyiséged és járhatod be az életutadat?

Egy különleges horoszkóppal most fényt derítünk erre, ha kíváncsi vagy csillagjegyed hogyan segíthet megvalósítani önmagad, ráadásul mindezt az előző életek tükrében, akkor hajrá! Mélyedj el írásunkban!

Kos

A kos jegy szülöttei előző életükben valószínűleg sokat tettek mások előbbre jutásáért, sokkal jobban előtérbe helyezték mások vágyait, mint önmagukét, így jelenlegi életükben a legnagyobb feladatuk kiállni saját igazukért, véleményükért. Képességeiket most ideje annak érdekében hadrendbe állítaniuk, hogy személyes céljaikat elérjék és egy kicsit önzőek legyenek. Kerülniük kell a másoktól való függést és igyekezniük kell terveit önállóan megvalósítani.

Bika

Akik a Bika jegyében születtek valószínűleg előző életükben túlságosan belebonyolódtak mások életébe, így saját fejlődésük háttérben maradt, nem tudták kinyilvánítani önálló egyéniségüket. Mostani életükben a fő cél az egyéni útjuk megtalálása, melynek során fejleszthetik önértékelésüket, kapcsolatrendszerüket pedig anyagi előbbre jutásuk érdekében is ajánlott felhasználniuk. Különösen fontos, hogy anyagilag önállóak legyenek és ne függjönek ilyen téren másoktól.

Ikrek

Legfőbb feladatuk életükben a logikus gondolkodás elsajátítása és hogy elfogulatlanul ítéljék meg a körülöttük lévő világ eseményeit, ennek függvényében hozzon döntéseket. Előző életükben fontos volt számukra az igazságérzet, ami egész erősen megnyilvánult náluk. Ezzel kapcsolatos tudásukat és tapasztalataikat, melyek tudat alatt teljes egészében megtalálható náluk, most tovább kell adniuk, így valószínűleg sokuknál a tanítás és az írás jelenlegi életükben jelen van, de legalább is igen kommunikatívak.

Rák

Míg előző életükben valószínűleg a munkának és a karriernek éltek, addig mostani létükben a család és a magánélet fog dominálni. Érzései most utat törnek majd maguknak, így a gondoskodás és a magánélet veszi át a főszerepet, ami olykor olyan áldozatokat is kíván tőlük, történetesen hogy saját vágyaikat, személyiségüket háttérbe szorítsák.

Oroszlán

Korábbi életeiből magával hozta az egyenlőség és a szabadság elveit, ezeket akkor szinte mindig mások szolgálatába állította. Mostani életében a fontossági sorrend kissé megváltozott. Meg kell tanulni a céltudatosságot, feladata a saját álmainak, vágyainak megvalósítása. Szellemi képességei most sem kevésbé dominánsak mint korábbi életében, más irányban ugyan, de ezeket most is kamatoztatni tudja.

Szűz

Jelenlegi életében ki kell fejlesztenie gyakorlati képességeit, mivel előző életében valószínűleg sokat élt magányban, álmodozva. Akkor inkább egy saját maga által megalkotott képzeletbeli világ lakójaként tengette napjait, valószínűleg földön túli képességek birtokába is jutott. Most mindennek az ellenkezőjét kell megtapasztalnia, a valódi fizikai létet, a „két lábbal a földön” állást.

Mérleg

Jelenlegi feladata a másokkal való együttműködés elsajátítása, a mérlegelés utáni cselekvés, illetve a megfontoltság megtanulása. Elmúlt életében a türelmetlenség, a nyugtalanság és olykor az erőszakosság vezérelte cselekedeteit, amit most le kell vetkőznie. Ahelyett hogy önmagát helyezi előtérbe, most másokat kell segítenie, hogy életfeladatát beteljesítse.

Skorpió

Előző életében nagy valószínűséggel a gazdagság elérése és az anyagi javak gyarapítása motiválta, most azonban a szellemi értékek megszerzése lesz fontos. Míg a pénzzel kapcsolatos előző életbeli tapasztalatait jelenleg is képes alkalmazni, saját hasznára fordítani, addig előtérbe kell hogy kerüljenek érzelmei is, a másokkal való osztozás „művészetének” megtanulása.

Nyilas

Életében fontos szerephez jut a hit és a bölcsesség, az a tudás, melyben kifejeződhet spiritualitása, megnyilvánulhatnak érzései. Ezt korábbi életében nem sikerült kifejeznie teljes mértékben, ugyanis rengeteget gondolkodott, ráadásul mindezt egy kicsit földhöz ragadtan tette. Megeshet, hogy más emberek szempontjait mindig sokkal jobban tanulmányozta, mint sajátjait. Feladata most annak megtanulása, hogy saját álláspontot és véleményt alakítson ki.

Bak

A csillagjegy szülötteinek biztonsága előző életükben valószínűleg más emberektől függött, mostani életében viszont saját érdekeit kell képviselnie. Meg kell tanulnia azt, hogy élete hogy teljesedhet ki, ha megtalálja és kiépíti saját karrierjét, hivatását. Korábbi életében valószínűleg többet foglalkozott a családdal, a háztartással, mint saját magával és munkájával, az anyagi javak megszerzésével.

Vízöntő

Előző életében a különlegességét arra használta, hogy tekintélyt szerezzen és hogy magára vonja mások figyelmét, önbizalomban sosem szenvedett hiányt. Jelenlegi életében azonban tudását mások előrejutásában kell kamatoztatnia, együtt kell hogy működjön másokkal, figyelembe kell vennie nem csak a saját, de az ő érdekeiket is. Ez legfőbb tanulnivalója.

Halak

Alapos, pontos és sokat jelent számára a részletek megfigyelése, kiderítése. Jelenlegi életében a spiritualitásának kifejlesztése, a belső és rögzült meggyőződéseinek elengedése, a merev elgondolások lazítása a feladat, amit véghez kell vinnie. Belső békéjét úgy találja meg legjobban, ha megtanul ösztöneire hallgatni.

Forrás

Hirdetés

You may also like