Home Érdekes! Jolly új szerelme kitálalt: Csúnyán elmondta a véleményét Suzyról!

Jolly új szerelme kitálalt: Csúnyán elmondta a véleményét Suzyról!

by Krisztina

Jolly és Suzy házassága 13 együtt töltött év után tönkrement és külön utakon folytatják tovább életüket az énekesek. A válást követően nem sokkal Jolly már meg is mutatta új szerelemét a rajongóknak, Szuperák Barbarát.

„Suzyval nem éltünk szépen, sokat veszekedtünk, rengeteg volt közöttünk a konfliktus. Ezt neki is el kell ismernie. Egy ember ok nélkül nem hagyja el a családját. Hiszem, hogy tovább kell lépni, ha egy kapcsolatban sok a feszültség, még ha sok mindenkinek nem is tetszik. Szerencsére már csitulni látszanak az indulatok” – mondta Jolly.

Story magazinnak Barbra is megszólalt:

„Én igyekszem normálisan kezelni a helyzetet, ő viszont hiába felnőtt, érett nő, úgy tűnik, egészen máshogy gondolkodik. Amikor az egyik koncerten találkoztunk, rögtön feltűnt neki, hogy én vagyok az új nő Jolly életében. Nagyon ellenségesen bánt velem, megjegyzéseket tett, szúrós tekintettel méregetett. Egy nő sem szereti, ha a volt párjának fiatalabb barátnője van. Haragszik rám, mert fiatalabb vagyok. De ezzel én nem tudok mit kezdni, nem miattam ment tönkre a házasságuk” – nyilatkozta Szuperák Barbara a Blikk – nek. 

Hirdetés

You may also like