Home Ezotéria Indián horoszkópod megmutatja ki is vagy te valójában!

Indián horoszkópod megmutatja ki is vagy te valójában!

by Krisztina

Az indián horoszkópunk meglepő dolgokat árul el a személyiségünkről, a felszínre hozza ugyanis azt, ami mások elől el van rejtve. Ha te magad sem tudod, hogy benned mi is pontosan ez, akkor az alábbi indián horoszkópból megtudhatod!

Vidra (január 20-február 19.) 

Nagyon nehezen kiolvasható személyiségek, akik kiszámíthatatlanok, érdekesek és olykor szokatlan módon is viselkednek. Mindig más szemszögből nézi a dolgokat,nagyon jó képességekkel rendelkeznek és mindig minden problémát képesek megoldani. Becsületesek és rendkívül bátrak.

Farkas (február 20-március 19.)

Nagyon titokzatosak, szenvedélyesek és érzelmesek is egyben. Ellentétben másokkal, ők azok, akik valóban megértik az élet lényegét. Nagyon jó megfigyelők és nagyon jó hallgatók is.

Sólyom (március 20. – április 19.) 

Tökéletes vezető, ami egy vele született adottság a számára. Az emberek tanácsot és bátorítást várnak el tőle, nagyon toleráns személyiségek.

Hód (április 20.-május 20.) 

Folyamatosan fejlesztik önmagukat, szeretnek mindig a lépcső legmagasabb fokán állni. Szorgalmasak, viccesek, érzelmesek. Abszolút nem jellemző rájuk a birtoklási vágy vagy az ingerlékenység.

Szarvas (május 21-június 20.) 

Gyors gondolkodással rendelkeznek, akiknek kiváló humorérzékük van és bármikor bárki arcára képesek mosolyt csalni. Szeszélyes természetűek, de mindig figyelnek a részletekre.

Harkály (június 21-július 21.) 

Empatikusak és mindig pozitívan állnak a dolgokhoz. Kivételes partnerek és szülők válnak belőlük. Kissé makacs természetűek, amely néha fogékonnyá teszi őket a féltékenységre és a dühre.

Lazac (július 22-augusztus 21.) 

Kreatív, intelligens, és felvillanyozó személyiség. A teljes élet híve, aki imádja a célkitűzéseket. Ha nem sikerül megvalósítani a terveit, képes mély depresszióba kerülni.

Medve (augusztus 22-szeptember 21) 

A legcsendesebb csillagjegy, akikből a legkeményebb üzletemberek és a legerősebb családtagok kerülnek ki. Türelmesek és toleránsak másokkal szemben és képesek a legkeményebb terhelésnek is eleget tenni.

Holló (szeptember 22. – október 22.) 

A legszebb személyiséggel rendelkeznek. Jó üzleti érzékkel rendelkeznek, intelligensek és mindig teljes célokkal rendelkeznek. Társaságkedvelő emberek, rugalmasak, nyitottak az új ötletekre.

Kígyó (október 23-november 22.) 

A legmélyebb lelki oldallal rendelkezik, szoros kapcsolatban állnak a szellem világgal. Képesek gyógyítani másokat, emiatt gyakran az orvosi pályát választják.

Bagoly (november 23-december 21.) 

Ragaszkodó, engedelmes személyiség, akik nagyon bölcsek az élet minden területén.

Liba (december 22-január 19.)

Nagyon határozott személiségek, akik mindig teljesítik az ígéreteiket. Nem fogadják el a kudarcot és bármikor képesek talpra állni.

Hirdetés

You may also like